Da li se volite isticati?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

User avatar
Luna
Posts: 1891
Joined: Fri Apr 15, 2005 12:48 pm
Location: usa

Post by Luna »

joj stojadin....divno auto:) ali nisam nikad ni primjetila da je znacenje toga stotinu jada....a bas se on pokazao kao dobar. A ovdje sam vidjela 2 stara juga...ovi glupani ovde pojma nemaju sta je to :-D ...sladak je
a kazu da ce uskoro izaci novo auto za vanjsku prodaju-izvoz..i haos izgleda vidjela sam sliku...
e nismo nikad pricali o autima..pricali smo o kolacima, sladoledu, svemu i svacemu ali ne i o autima....
ni meni nikada nije bilo vazno sta vozim i tako to....ali onda kad sjednes u dobro auto i sve se okrecu za tobom i gledaju te i dive ti se a ni ne znaju te...pa moram vam reci da je dobar osjecaj skroz////e treba sada sjesti u jugu :roll:
User avatar
zvrky
Posts: 4075
Joined: Mon Jul 18, 2005 1:22 am
Location: Beograd

Post by zvrky »

Ja bih volela da bilo šta mogu da vozim ali jebiga život je takav pa ću malo pričekati na sopstveni auto ali imala sam mnogo prilika i vozila se u raznoraznim automobilima i moram se složiti sa lunom kad sedneš u dobar auto imaš osećaj kao da si u avionu,ne čuje se dok ide.....udoban,pa još dobra muzika u njemu itd. velika je razlika,kad sedneš u jugića npr. sve ti je tesno,tandrče i nema šanse da ide tom brzinom kao npr. jedna bembara ili porše neki ili,ili..........ne znam, ja volim brzu vožnju ali sigurnu,još mi se živi, s obzirom da nisam vozač vrlo pazim s kim ulazim u kola i kako taj neko vozi jednostavnije rečeno dal ću živa iz kola izaći..........BRZA VOŽNJA,DOBRA KOLA,DOBAR VOZAČ.........PRAVA STVAR :smt044
User avatar
Mark_Renton
Posts: 386
Joined: Fri Apr 15, 2005 3:51 pm

Post by Mark_Renton »

Luna wrote:ali onda kad sjednes u dobro auto i sve se okrecu za tobom i gledaju te i dive ti se a ni ne znaju te...pa moram vam reci da je dobar osjecaj skroz
Apsolutno se slazem!

Kad smo kod brze voznje, imam ortaka koji valja kola i onda svaki auto prvo "isprobavamo" znaci okretanje pod rucnu, i maximalno ih akamo, tako da vecina mojih drugova su dobri vozaci.
Al' imam jednog... dobro on vozi, al' on se od ugla Ustanicke i Vojislava Ilica do hotela Srbija zaleti 160! i onda prolecemo kroz crvena svetla... golf 4, dobar auto, dobro on vozi... al' ziv se isprepadam kad se sa njim vozim!

I jos jedan drugi lik, tip je vozio neke trke nemam pojma sta... tako da stvarno decko vozi i razbija. Al' ima ruznu naviku da dok vozi, non-stop nesto cacka po kolima, te pali cigaru, te namesta prozor, te ukljucuje-iskljucuje grejanje, pa pojacava/smanjuje radio, pa namesta pikslu... A sto je najgore, radi se.
Strasno! Nije mi frka da se vozim sa njim i 200 (ima bruka dobru bembaru), al' kad VOZI, a ne kad cacka gluposti po kolima (pri brzini od 120!)!
bas me nervira! :?
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Locked