Ma moj ti je savet da ne odustajes, i ja sam u nekim trenucima hteo da posustanem, ali sam izdrzao i kroz pakao sam prolazio. Potrudite se zajednickim snagama i uradite nesto, ako imate neku rodbinu van mesta u kom zivite odite na deset dana, bice mu lakse, pa posle ako postoji solucija da ode u neku instituciju i opet posle toga odite na neki odmor van tvog grada. Veruj mi bice lakse i tebi i njemu jer drustvo i okolino mnogo lose utice.
Sve najbolje
Sta da radim?
-

molit i kumiti i govoriti da droga ne valja

ne zuri sa odlukom,.ali odluci,.alko je on odlucio pasti ne moras i ti,,,zivi.
pozdrav
eo stvarno te ja razumem ako ti shto znachi, isto mi je tako sa skajtom bilo neshto...prosto sam osecala da treba neshto odradit tu, da mi fali neshto... pa sam eo sad batalila to skroz izbisala ga iz memorije, i sad kad ga nema logujem samo nishta posebno, al bolje je ovako ! veruj mi!
... tre metri sopra il cielo...
I meni fali kad nije tu kraj mene, ali s jedne strane i zato što neznam šta radi dok me nema. Beskrajno nepovjerenje. Možemo mi bez njih, ali se bojimo da oni ne mogu bez nas, previše ih volimo da bi ih pustile da sami propadnu do kraja, do neke razine iz koje možda više neće biti povratka...nekako mi nesto fali.....mozda stres! Negde sam procitala ovde na forumu da sam ja "zavisna" od njega, i da mi ne mozemo bez njih...