Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

brat_narkomana

Post by brat_narkomana »

Ma moj ti je savet da ne odustajes, i ja sam u nekim trenucima hteo da posustanem, ali sam izdrzao i kroz pakao sam prolazio. Potrudite se zajednickim snagama i uradite nesto, ako imate neku rodbinu van mesta u kom zivite odite na deset dana, bice mu lakse, pa posle ako postoji solucija da ode u neku instituciju i opet posle toga odite na neki odmor van tvog grada. Veruj mi bice lakse i tebi i njemu jer drustvo i okolino mnogo lose utice.
Sve najbolje
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Mon Oct 13, 2008 12:02 pm, edited 1 time in total.
brat_narkomana

Post by brat_narkomana »

Moj brat je sada hvala Bogu dobro, a tvom muzu zelim sto pre da se izleci i izvuce se iz tog sran.a!
amari

Post by amari »

:evil: draga moja ni ne znas u sta si se uplela,kao sto ni ja nisam znala,pod 1. tu ljubav ne pomaze,ako mu hoces pomoci odj...svoje osjecaje
molit i kumiti i govoriti da droga ne valja :-D :smt038 gluposti to ne pomaze,ako nema volju tj dok ne lupi opasno glavom o zid nema spasa,treba biti klik u glavi i to je to,to je borba za cijeli zivot ili to mozes ili ne,nema povlacenja da li si spremna na padove(a biti ce ih 10000,jesi li spremana ?biti ce i uspjeha i moze se ,znam petero koji apstiniraju sad vec duuuuuuuuuuzi niz godina,ali borba je stalna...moze se ali on to mora htjeti a ti se moras odluciti sta zelis i hoces,ja mislim da je komuna ok i za tebe i njega da se i razdvojite i razmislite o svemu,ali to on mora odluciti jer staviti ga u komunu a da to on ne zeli pa kad ti izadje da opet padne :( ne znam koliko ima smisla
ne zuri sa odlukom,.ali odluci,.alko je on odlucio pasti ne moras i ti,,,zivi.
pozdrav
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Mon Oct 13, 2008 12:05 pm, edited 1 time in total.
crtica

Post by crtica »

eo stvarno te ja razumem ako ti shto znachi, isto mi je tako sa skajtom bilo neshto...prosto sam osecala da treba neshto odradit tu, da mi fali neshto... pa sam eo sad batalila to skroz izbisala ga iz memorije, i sad kad ga nema logujem samo nishta posebno, al bolje je ovako ! veruj mi!
... tre metri sopra il cielo...
Dragana

Post by Dragana »

UF :!:
leona

Post by leona »

nekako mi nesto fali.....mozda stres! Negde sam procitala ovde na forumu da sam ja "zavisna" od njega, i da mi ne mozemo bez njih...
I meni fali kad nije tu kraj mene, ali s jedne strane i zato što neznam šta radi dok me nema. Beskrajno nepovjerenje. Možemo mi bez njih, ali se bojimo da oni ne mogu bez nas, previše ih volimo da bi ih pustile da sami propadnu do kraja, do neke razine iz koje možda više neće biti povratka...
Dragana

Post by Dragana »

BAS TAKO! Potpuno si u pravu! :)
leona

Post by leona »

Kako napreduje to s tvojim suprugom, jel' još uvijek na selu?
Post Reply