Bolji u 2007

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

star, jel' dijabetes?...zao mi je zbog tvog starog i nadam se da ce se izvuci...

sunrise...pravo da ti kazem ti metamfetamini su boze sacuvaj...mislim ovdje na vjestima malo, malo, pa kao nekome kuca odletila u zrak...neki debil valjda pokusavao u kuci da pravi meth...a u drzavi u kojoj zivim, jedna od opstina je vec dugo na vrhu liste po broju ovisnika kristala...tu ti zivi sve sami bijeli seljakluk...konfederati iz prikolica...mamu im juznjacku...

a ako mene pitas, tog supka si trebala prijavit'...
sunrise

Post by sunrise »

Znas sta, tog lika sam stvarno trebala prijaviti i mozda to i napravim jer cu imati sanse opet ga sresti. Najgore je to sto je taj lik stvarno smrad od covjeka sto sam do sad skuzila. Jednom je dosao ovdje u ducan i pisao nesto u Wordu. Kao, sam je sebi napravio potvrdu da kad je bio u zatvoru da su ga tamo testirali na HIV i hepatitis i da su mu nalazi ok.
Odmah mi je bilo jasno da mu nalazi nisu u redu jer i da ga jesu testirali i da su mu nalazi u redu ne bi mu bio problem jos jednom napraviti test mjesec dana nakon toga, no, on to nije htio. Kad sam ga malo ispitivala skuzila sam da zna nesto sto ne zeli da ovi saznaju. Po, tome se da skuziti da se sigurno ne ponasa odgovorno u seksu s curama a zna da je bolestan. Od njega nisam ni ranije nikad kupovala pa nemam sta strahovati. Ali, pazi, on dop ili bijelo, pakira u kuglice i nosi po ustima, kao i svi ostali, i cim ti prodaju traze od tebe da i ti stavis u usta tu istu kuglicu koju su oni nosili u ustima. Pa, si ti misli sta jos dobis uz dop?
Drago mi je da je to iza mene
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Magy

Post by Magy »

Pa fuj u kurac! O boze, o.... Kakav imbecil...!
too weird to live
too rare to die
Post Reply