Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....
Moderator: sanela
- VVV -ex prokleti
Re: Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....
Jbg, opet ne mogu spavat...spavam sat vremena, pa pola sata budan, pa opet sat spavam, pa sat vremena budan...i tako to. A bit će valjda bolje, prije nego bude gore. Morat ću opet neki apaurinčić progutat. [-o< :smt015
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
Ne bih da upadam u razgovor, ali ne mogu da odolim, a da ne napisem da mi je zadovoljstvo citati ovako lijep razgovor, koji odise optimizmom. Jos da dodam da iz Vukovih postova mogu mnogo nauciti oni koji su donijeli cvrstu odluku i koji su svjesni da se malim koracima (pobjedama) moze stici do izuzetno velikog cilja...
Samo tako nastavite momci!
PS.Momak (ne mogu da te zovem "prokleti narkoman") to sa nelagodnoscu na poslu, snom i sl. ce vremenom proci, samo budi istrajan i strpljiv. Logicno je da ti se to desava jer se vracas "iz onog svijeta" i ovo ti je sve nekako novo, te se moras prilagodjavati...
Pozdrav
Samo tako nastavite momci!
PS.Momak (ne mogu da te zovem "prokleti narkoman") to sa nelagodnoscu na poslu, snom i sl. ce vremenom proci, samo budi istrajan i strpljiv. Logicno je da ti se to desava jer se vracas "iz onog svijeta" i ovo ti je sve nekako novo, te se moras prilagodjavati...
Pozdrav
Ja svratila samo da te pozdravim i ja sam bila bez interneta.
Samo naprijed i ne osvrci se u proslost-ponosimo se sa tobom i dok citam tebe i vuka sjetila sam se jedne japanske poslovice:
Juce ne postoji
Danas ne postoji
Postoji samo sutra !
Dakle buducnost je pred vama -srecno i "kuckaj".
Samo naprijed i ne osvrci se u proslost-ponosimo se sa tobom i dok citam tebe i vuka sjetila sam se jedne japanske poslovice:
Juce ne postoji
Danas ne postoji
Postoji samo sutra !
Dakle buducnost je pred vama -srecno i "kuckaj".

- VVV -ex prokleti
uhhh. danas je bio veoma zanimljiv dan. Naime bivša djevojka me pozvala k sebi, dok sam još bio na poslu( naravno i ona je ovisnica),i rekla da svratim da se vidimo. Kažem joj da sam čist ima 10 dana,i da bi bilo najbolje da se ne vidimo, da ne dođem u napast. Kaže ona meni da ima nešto savršeno, nešto kvalitetno šta već dugo nije bilo na tržištu. I tako ja pomislih, pa dobro, jedan mali šutić me neće ubiti, tek toliko da se oprostim kako treba... Izišao ranije s posla, maltene trčeći prema njoj, cijelim putem ono bi-nebi-bi-nebi.
I tako dođem 100 metara od njene kuće i zapitam se koji krc radim, nisam normalan. Sva sreća blizu nje je Vinogradska bolnica, gdje sam prije išao psihijatru prilikom prošlih skidanja, i umjesto da krenem prema njoj, ja trkom u bolnicu. Uletim kod doktorice, ispričam situaciju i tražim ju da mi pripiše suboxone 8 mg( 6mg subutexa+2mg naloxona,blokatora), i nešto za smirenje i za spavanje, pošto me muči nesanica.
Odmah u apoteku, suboxone pod jezik i pravac kući. Isklučio mobitel, Upalio računalo, odmah nazvao Vuka i ispričao mu najnovije događaje i odmah mi je bilo lakše. Eto sad i ostatak vas da obavijestim koliko sam blizu bio da zajebem situaciju, ali odhrvao sam se iz klinča heroina još jedanput. I moram da priznam da se ponosim sobom. Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za MENE...Pozdravljam vas i zahvaljujem na razumijevanju....V.
I tako dođem 100 metara od njene kuće i zapitam se koji krc radim, nisam normalan. Sva sreća blizu nje je Vinogradska bolnica, gdje sam prije išao psihijatru prilikom prošlih skidanja, i umjesto da krenem prema njoj, ja trkom u bolnicu. Uletim kod doktorice, ispričam situaciju i tražim ju da mi pripiše suboxone 8 mg( 6mg subutexa+2mg naloxona,blokatora), i nešto za smirenje i za spavanje, pošto me muči nesanica.
Odmah u apoteku, suboxone pod jezik i pravac kući. Isklučio mobitel, Upalio računalo, odmah nazvao Vuka i ispričao mu najnovije događaje i odmah mi je bilo lakše. Eto sad i ostatak vas da obavijestim koliko sam blizu bio da zajebem situaciju, ali odhrvao sam se iz klinča heroina još jedanput. I moram da priznam da se ponosim sobom. Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za MENE...Pozdravljam vas i zahvaljujem na razumijevanju....V.
Uzeo si 8 mg bupernorfina,a ne 6 !
Nema veze,nego pazi sad;
imas dvije varijante,ili ces iskoristiti suboxon kad te uhvati frka ili ces nastaviti i poceti sa odrzavanjem.
Nadam se da si bar mallo porazgovarao sa doktoricom.Ako nisi,furaj sutra i dobro se dogovorite sta i kako dalje!
Nema veze,nego pazi sad;
imas dvije varijante,ili ces iskoristiti suboxon kad te uhvati frka ili ces nastaviti i poceti sa odrzavanjem.
Nadam se da si bar mallo porazgovarao sa doktoricom.Ako nisi,furaj sutra i dobro se dogovorite sta i kako dalje!
narkoman sam al' najlepsi.
- VVV -ex prokleti
Ispravak netočnog navoda: tableta suboxona od 8 mg sadrži 6 mg buprenorfina i 2 mg naloxona, evo čitam šta piše u uputstvima. Subutex je druga priča, on je čisti buprenorfin. Uostalom malo progooglaj pa ćeš vidjeti.
Naravno da sam popričao s doktoricom i pričat ćemo skoro svaka 2 tjedna.
Naravno da sam popričao s doktoricom i pričat ćemo skoro svaka 2 tjedna.
- VVV -ex prokleti
Ako ima zainteresiranih za razgovor preko skype-a, neka pošalju pp.
Neznam,mozda si i u pravu....samo ja sam ti drug jedan od prvih u regionu koji je usao u progarm Suboxona.Koristim ga prije nego je zvanicno dosao u Hrvatsku.
Prije toga sam koristio Subutex neke 3 godine,u Hrvatskoj i tako....
Samo sam ti htjeo ukazati na to da Suboxon nakon odredjenog perioda isto stvara ovisnost !
Sve najbolje i drz' se !

Prije toga sam koristio Subutex neke 3 godine,u Hrvatskoj i tako....
Samo sam ti htjeo ukazati na to da Suboxon nakon odredjenog perioda isto stvara ovisnost !
Sve najbolje i drz' se !

narkoman sam al' najlepsi.
- VVV -ex prokleti
Znam, znam, prilikom prošlih skidanja(prvo heptanon, pa onda subutex, dok je još bio na tržištu), samo sam zamijenio ovisnost o dopu, sa onom o heptanonu, pa onda i subutexu. Planiram ga uzimati samo kad me napadne želja za heroinom, pa postupno smanjivati. A onda ću u dogovoru s doktoricom vidjeti šta će biti slijedeći korak.Kažem, čist sam tek 11.dan i nisam htio nikakve heptanone ili subove, ali kažem danas sam skoro uzeo dop, pa sam zlu ne trebalo otišao po suboxone. Mislim kako sam još uvijek jako labilan i današnja me situacija uvjerila u to. Onaj mali dio zdravog razuma me ipak spriječio da se uvalim ponovno.
- supergenije
Pozdrav druze, drago mi je da si dobro.
Poznata prica ova tvoja, uvek ali uvek kad se covek skida pojavi se neka vrh roba i neki baksuz da ti to saopsti.
Nisi pao, a mnogi bi! Bravo!
Poznata prica ova tvoja, uvek ali uvek kad se covek skida pojavi se neka vrh roba i neki baksuz da ti to saopsti.
Nisi pao, a mnogi bi! Bravo!