da,da počni!!!Inače, kod mene ništa novo.
Kontala sam da se nečim konkretno zanimam, (mislim na ovaj forum) tj. da nastavim pisati ispovijest-priču. Da samo znate kako sam je odužila i detaljizirala... Malo sam pogledala i vidila da sam došla tek do provaljivanja od strane ukućana. Znači u priči još nema ni igle, ni Saše, ni izbacivanja iz kuće, ni podruma, ni krađa, a da - metadonske trogodišnje zamke pogotovo! Znači nisam ja napisala još praktički ništa.
Šta vi mislite da počnem?
Nesto slicno zivotu...
Moderator: sanela
Re: Nesto slicno zivotu...
- oci boje meda
pocni pisati
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
Ako ce ti to ista pomoci u trenutnoj situaciji, pocni pisati.
Mada, jos bolje bi bilo da pocnes nesto raditi u vezi problema koji imas.
Mada, jos bolje bi bilo da pocnes nesto raditi u vezi problema koji imas.
E Fela Kuti,'aj sviju ti reci o'kle ti pade na pamet taj nik? Sta znaci?
Ne zajebajem se,nego vec duze te kontam to pitati.

narkoman sam al' najlepsi.
Hehehe, vjeruj mi Yugo,i meni je njegov nick upo u oko.
Počet ću pisat kad me klepi inspiracija (a ovih dana je imam puno, samo što dolazi u naletima-pogotovo noću).
A jeste, pomagalo mi je na neki način u određenim periodima.
Prvi put - kada još uvijek nisam bila svjesna govana u kojima se nalazim, i pisanjem mi je stvarnost lupila u glavu tako da sam prestala pisati nekoliko dana .
Drugi put - kada sam počela biti svjesna "toga", i izbacivanje svega mi je bilo rasterećenje.
Računam da će i sada biti kao ovo drugo, jer ima tooooooliko toga za napisati,reći, bla bla bla...
Aj pa tako...
Pozdrav!

Počet ću pisat kad me klepi inspiracija (a ovih dana je imam puno, samo što dolazi u naletima-pogotovo noću).
A jeste, pomagalo mi je na neki način u određenim periodima.
Prvi put - kada još uvijek nisam bila svjesna govana u kojima se nalazim, i pisanjem mi je stvarnost lupila u glavu tako da sam prestala pisati nekoliko dana .
Drugi put - kada sam počela biti svjesna "toga", i izbacivanje svega mi je bilo rasterećenje.
Računam da će i sada biti kao ovo drugo, jer ima tooooooliko toga za napisati,reći, bla bla bla...
Aj pa tako...

Pozdrav!
Potpis.
-
A sto je s tvojim starcima? Znaju li oni da si opet navucena? Kako se nose s time?
FELA, i ja sam teo da ti prokomentarišem nick. pozdravi mi Femija!YugoS wrote:E Fela Kuti,'aj sviju ti reci o'kle ti pade na pamet taj nik? Sta znaci?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Znaju, i nose se...na svoj način.chris blue wrote:A sto je s tvojim starcima? Znaju li oni da si opet navucena? Kako se nose s time?
Potpis.
AnAna_mo wrote:Znaju, i nose se...na svoj način.chris blue wrote:A sto je s tvojim starcima? Znaju li oni da si opet navucena? Kako se nose s time?
jel da da je porazno, kako naši najmiliji, svaki "sledeći put" sve mirnije prihvataju naša jebena navlačenja?? to me obavezno izdeprimira max.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
evo, da ne provedeš večnost tražeći temu, kad se odlučiš da žvrljneš nešto na istu!