JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
Slusaj,ako hoces dodji,karta je negde oko 400 dinara,brate,nije mnogo,a vozna upola manje. Imas moj broj mobilnog,ako hoces,ja te zovem,nemas sta da izgubis (pa taman da te silujem ja ovde ionako si htela da se roknes
) Salim se,necu ti ja nista nazao uciniti,samo hocu da pomognem kad toliko mogu. Evo sad cu ti opet na privatnu poslati sve brojeve svojih telefona. cmokic bre,glavu gore,slatkice!

E Zvrx,mojne da djipash kroz prozor,napolju je ladno ko u grobu :smt111
Cekaj bar leto,jebiga razmisli malo,pa nije kraj sveta,svi smo u govnima neko vecim neko manjim al se ne ubijamo tek tako... Sta da ti kazem,zajebano je kod tih likova "samoubica" sto kad kod izlaze na polaganje i kad padnu,reeetko ko ima popravni...mislim komisija je krajnje rigorozna i ne-fer.
Drzi nam se dangubice,ima dana za megdana... 8)
Cekaj bar leto,jebiga razmisli malo,pa nije kraj sveta,svi smo u govnima neko vecim neko manjim al se ne ubijamo tek tako... Sta da ti kazem,zajebano je kod tih likova "samoubica" sto kad kod izlaze na polaganje i kad padnu,reeetko ko ima popravni...mislim komisija je krajnje rigorozna i ne-fer.
Drzi nam se dangubice,ima dana za megdana... 8)
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Ma neću kroz prozor nisam ja toliko hrabra,ja bi nešto brzo i bezbolnooooooooo,da nije tako odavno mene ne bi bilo! Jaooo kolko je teško ubiti se! Zato sam i stavila naslov da ja bi ali ne znam kako... Možda sam se previše smorila,izbedačila možda,možda i uvek možda ali sada bi ja da odem daleko od sebe same,da nema više problema ni meni ni drugima oko mene a posebno mojoj mami!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Jao nabacuješ mi grižu savesti? Pa delimično je kriva za ovakvo moje stanje i ponašanje ali nije jedina!!! Znam ja šta će s njom biti ali šta da radim da čekam da nju sahranim da bi mogla sebi da skratim muke...jao ne znam možda nisam ni trebala da otvaram ovakvu temu,trebala sam ili da se roknem ili da ne serem ovde po forumu tako da ako do toga dođe došlo je i kraj....Želim još nešto svima da vam kažem puno mi je značio ovaj forum i ljudi koji ga posećuju,borite se i budite jedni uz druge

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sto si kukavica u zivotu? Pa ja imam mozda vecih problema u zivotu, pa se ne dam. Hajde, trzni se, nista nije bezizlazno. Samo zamisli da si slijepa ili gluha. Da ne mozes osjetiti radost boja i zvuka. Ili cak da si invalid, pa ti mozes hodati, a kako oni ljudi sto su u kolicima? Oni su veci optimisti od nas vecine. Razmisli malo o tome.
E to ne mogu da zamislim,oko je po meni nešto sveto i po meni ne ispitano(ispitano je ali ja ga nisam ispitivala) i ne bi mogla bez vida,ja moram da vidim,ne moram da čujem jer uglavnom ništa lepo ne čujem....invalidi za to si upravu 100%
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- mise en place
zvrky
pa nemoj da opet...to bude molim te..
evo ja cu ti napisati sta je bilo prije svega nekih 20 dana ili tako neshto,kad je Mise htio da se "ukanta"
Ovako sam razmishljao,poshto mi je vec pun kurac moje adikcije i zabijanja i svejedno sam"mrtvak koji hoda" a neprivlaci me bash smrt predoziranjem,zato shto je bilo par puta nenamjerno,jebote pa se opet"povratio"..
Mislio sam da ,poshto nemogu sam sebi da slomim vrat" da se upucam ,onako,prislonim utoku na...pa sam opet to bacio u vodu,zato sto ima puno krvi,ili "slitting my throat" opet puno krvi..i onda sam eto odlucio da probam josh jednom i nije loshe...
Sad se stvar prilicno okrenula,vratila mi se volja za zivotom i ide nabolje.
Jebeno je ali nedaj se Zvrky,ruzno je to i mislim ne i to niko svario pa cak ni sam samoubica.
Eto,cuvaj se
mise
evo ja cu ti napisati sta je bilo prije svega nekih 20 dana ili tako neshto,kad je Mise htio da se "ukanta"
Ovako sam razmishljao,poshto mi je vec pun kurac moje adikcije i zabijanja i svejedno sam"mrtvak koji hoda" a neprivlaci me bash smrt predoziranjem,zato shto je bilo par puta nenamjerno,jebote pa se opet"povratio"..
Mislio sam da ,poshto nemogu sam sebi da slomim vrat" da se upucam ,onako,prislonim utoku na...pa sam opet to bacio u vodu,zato sto ima puno krvi,ili "slitting my throat" opet puno krvi..i onda sam eto odlucio da probam josh jednom i nije loshe...
Sad se stvar prilicno okrenula,vratila mi se volja za zivotom i ide nabolje.
Jebeno je ali nedaj se Zvrky,ruzno je to i mislim ne i to niko svario pa cak ni sam samoubica.
Eto,cuvaj se
mise
Dobro,ovako ja jesam na ivici ali poslušaću vas da me ne bi crvi jeli,eto iako sam rekla da ne treba da me odgovarate izgleda da ste ipak nešto pozitivno učinili samnom,i šta sad....znate šta će sad da bude priča? Evo iskukala se napravila lažnu uzbunu i šta ta devojka uopšte hoće? A ja mogu da vam kažem samo jedno a to je da ste ME STVARNO sprečili u ovoj mojoj idijockoj ideji,pa koliko potraje,HVALA VAM

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!