7474 wrote:još desetak minuta.. nadam se ne duže!!
Ne bih da delujem kao neki pandur ali.....nisi previse konstruktivan. A ni duhovit. Izvini, tako je
De preispitaj svoj post.
Ako si ikad bio nakačen znao bi zašto....ma šta ja koji k pišem kad ja kontam i dosta mi.
Evo: Nik, nadam se da više nisi loš i da je "10-ak minuta" prošlo.
7474 wrote:još desetak minuta.. nadam se ne duže!!
Ne bih da delujem kao neki pandur ali.....nisi previse konstruktivan. A ni duhovit. Izvini, tako je
De preispitaj svoj post.
Ako si ikad bio nakačen znao bi zašto....ma šta ja koji k pišem kad ja kontam i dosta mi.
Evo: Nik, nadam se da više nisi loš i da je "10-ak minuta" prošlo.
Evo preispitao. Serem ja cesto. Nemam pojma kako je liku.
Jos koji dan pa 5 meseci bez gandze i alkohola. Da mi je neko rekao prvi dan da cu izdrzati ovoliko rekao bih mu da se jebe i da me ne zajebava. Ipak, moze. Dobro je biti strejt skroz.
preispitivac wrote:E bas ti hvala Vudd.
Jesam vam mozda za sprdnju, jeste vi u gadnim govnima, ja nisam bio u tolikim, ali ja sam uradio ono sto sam rekao, vi niste.
Polako omladinac...o kakvoj sprdnji govoris i koji to mi?
A sta si ti to uradio?5 mjeseci nisi zapalio joint i nisi popio pivo?Opet kazem svaka cast... .
5 mjeseci je malo ako si samo ostavio...ima i ona strana zasto si poceo bla bla.Pazi da te ne pretekne vrijeme
Dobro, izvini, mislio sam da se sprdas.
Da, malo je ako sam "samo ostavio", ali nije samo to. Iz korena se menjam i sve mi bolje ide. Zadovoljan sam, ne samo zato sto sam strejt sad, vec zato sto nisam ono sto bih bio da nisam prestao, a bio bih tezak dzanki, stao sam upravo na granici izmedju teskog i "lakog". Znam koje mi je stanje svesti bilo tad, mrzeo sam sto sam ziv i ceo svet, bez volje i snage, samounistitelj u najavi, a to je dijametralno onome sto sad mislim. Meni je to dovoljno da budem zadovoljan postignutim za 5 meseci. Nije li dosta? Delilo me je pola sata od dopa, i stvarno sam ga zeleo. Hvala forumu i googlu, obrnutim redosledom, sto se to nije usnifalo.