Nesto slicno zivotu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

neko

Re: Nesto slicno zivotu...

Post by neko »

Pomiri se sam sa sobom,pa ce se sa tobom pomiriti i nebo i zemlja.Sv.Isak Sirin
7474

poke Anana

Post by 7474 »

baŠ mrzim da tovarim ljude da mi se jave, i u stvarnom životu i on line..

al s nekima baš volim da kontaktiram skoro svakodnevno..
zato, Anana, jaaaaaavi se.
reci kako ide. ako se "super zezaš" :twisted: javi nam i to.. da crknemo ljubomorni :mrgreen:
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Mauriko

Post by Mauriko »

Aj bre, javi se...
Who dares, wins !
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Hajde kad vam je toliko zapelo da se javljam, pošaljite mi kojih 100 eura pa da dva dana samo piskaram, možda usput i pojedem nešto kući na forumu.
Ovako za to baš i nemam vremena.
Potpis.
7474

Post by 7474 »

AnAna_mo wrote:Hajde kad vam je toliko zapelo da se javljam, pošaljite mi kojih 100 eura pa da dva dana samo piskaram, možda usput i pojedem nešto kući na forumu.
Ovako za to baš i nemam vremena.

eeeeeeeh, sestro, pa meni je za to potrebno 20 a tebi celih sto!!??
šta radiš sa sto evra??
čekaj, čekaj, povlačim pitanje!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

.
Last edited by AnAna_mo on Wed Sep 09, 2015 1:37 pm, edited 1 time in total.
Potpis.
7474

Post by 7474 »

ma sve OK, Ane, samo se nekad userem tvog humora..
simon_says

Post by simon_says »

De si Ana? :D
AnAna_mo wrote: Kao da me onaj gore namjerno zajebava i sve mi sastavio u smislu "pati, stoko,pati! crkni kerušo!"
mislim da nije onaj gore ,nego je onaj dole sto zajebava.
Onaj gore te voli... :D
Dobili smo od Boga slobodnu volju da mozemo da radimo sta mi hocemo..a onda kad napravimo gresku,onda, krivimo Njega, prvo.
Sami smo odgovorni za svoje postupke.
A sta si uradila sa metadonskom terapijom?
Iskreno se nadam da nisi i naovom i onom!
Ako ti treba sto evrica,napisi kako mogu da ti posaljem :evil:
pozdrav
ANONYMOUS does not forgive
preispitivac

Post by preispitivac »

simon_says wrote: Dobili smo od Boga slobodnu volju da mozemo da radimo sta mi hocemo..a onda kad napravimo gresku,onda, krivimo Njega, prvo.
Gde u ovu konstataciju ulazi mali, grbavi Nkwanhleko Tukulele koji se rodio u Rift dolini predivne Etiopije i pesaci 50 km svaki dan da bi uzeo vodu i zalio metar kvadratni zemlje iz kojeg cele godine nikako da nikne nista i on sa svojih 6 sinova i 4 cerke umre od gladi, dok Paris Hilton ide i upgrade-uje mindzu po djakuzijima i 178im spratovima lebdecih hotela dok pusi i pije droge koje ne navlace i poboljsavaju zdravlje?!!!
Sta bre slobodna volja....kakve kazne i bakraci....
Jurim rep
sunce polako izlazi

Post by sunce polako izlazi »

preispitivac wrote:
simon_says wrote: Dobili smo od Boga slobodnu volju da mozemo da radimo sta mi hocemo..a onda kad napravimo gresku,onda, krivimo Njega, prvo.
Gde u ovu konstataciju ulazi mali, grbavi Nkwanhleko Tukulele koji se rodio u Rift dolini predivne Etiopije i pesaci 50 km svaki dan da bi uzeo vodu i zalio metar kvadratni zemlje iz kojeg cele godine nikako da nikne nista i on sa svojih 6 sinova i 4 cerke umre od gladi, dok Paris Hilton ide i upgrade-uje mindzu po djakuzijima i 178im spratovima lebdecih hotela dok pusi i pije droge koje ne navlace i poboljsavaju zdravlje?!!!
Sta bre slobodna volja....kakve kazne i bakraci....
Volja nego šta?Da nije imao volju Nkwanhleko Tukulele, prepustio bi se,ne bi čak ni pokušao ništa uraditi.Ovako probao je da preživi i proživio koji dan duže od onih koji su ležali i pesimistično kleli okrutnu sudbinu i pitali se zašto.U tom pokušaju desiće se da neko i preživi i proživi,zamisli,čitav životni vijek,doduše mukotrpno s puno truda,ali može se kad se mora. Za razliku od takvih šta misliš šta očekuje ove druge???
A što se tiče Paris Hilton,nemoj tako,pa nije ni njoj palo s neba,njen deda je da bi ona danas uzivala dirinčio i po 20h dnevno,dok su moj i tvoj najvjerovatnije kukumavčili nad zlom sudbinom,pitali se zašto baš oni itd,pa na kraju trebamo biti zahvalni što su uopšte imali i minimum inicijative,jer u protivnom mi danas ne bismo ovdje kuckali.Pozdrav!
Post Reply