Ja sam na samom početku rekla da poštujem veru i vernike , a to da li sam ja u toj priči ili ne to je moj izbor.Na žalost ne dovoljna obaveštenost ili pak ne znanje,ne znam ali znam da popove koje ja lično znam i gledam svakodnevno,sa kolima najnovije proizvodnje,sa po tri,četiri stana.naplaćivanjem svega i svačega...sori,ne verujem.Mogu da se složim da postoje ok popovi i ljudi koji jesu zaista pravi i iskreni vernici,ali laiku kao meni oni su u manjini i ovi negativni prljaju ove dobre.To je svuda u našem društvu,loša selekcija ...Taman posla da ulazim u diskusiju da li treba verovati u Boga ili amebe...To je lična stvar i pravo svakoga od nas...I još nešto religija nema veze sa verom!Ovo prvo neću da komentarišem jer bih bila opširna (možda bih rekla nešto što nije primereno),ali vera je nešto što svako od nas treba da poštuje kao nečiji izbor.Mislim da kada bi se svi mi pridržavali onih Božijih zapovesti, ne bismo imali probleme koje kao ljudi imamo...Pozdravsunce polako izlazi wrote:Ima u Vašoj priči i stvari sa kojima se slažem,ali ovaj dio o vjeri,to nikako-mislim da niste u pravu.Nisu sva sveštena lica prevaranti i lopovi,ne rade svi loše,to što se s vremena na vrijeme pojavi Simon Vilovski ne znači da trebamo postati nevjerujući narod.Teško onom ko ne vjeruje!Kako taj da vlada,po kojim pravilima,prema čemu da osjeća strahopoštovanje,šta da ga održava kada mu je loše ili dobro,kako na kraju krajeva da shvati i razumije postanak svijeta.
P.S.ili je možda puno bolje da i dalje mislimo kako smo svi postali od amebe
Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
Izvini Beobandit,a pod kojim nikom si bio na sajtu NIKAD HEROIN?Ako želiš kaži,ako ne i to je ok...poz!
Vlada, MAD MAX 3, Klinac.
BANOVAN SAM NE KADA SAM, POSLAO KOMENTAR NEGO KADA SAM NARODU KOPIRAO ORIGINAL KOMENTARA TOGA, JER SAM SLAO 3 NA TU TEMU I 2 NISU OBJAVILI A JA SAM MORAO DA ISTINU SUROVU UVIJAM U OBLANDE KAKO BI ONI OBJAVILI A OPET SU DEO KOJI JE TAKODJE ISTINA IZBACILI, E KADA SAM NA FORUMU NAPRAVIO TEMU EMOCIJE, KOPIRAO CEO KOMENTAR, PODEBLJAO SLOVA za koja je komentar skracen, munjevito su se stvorili da brisu temu i ja vise nisam mogao da se logujem. Dabogda umro od side ako nije bilo tako. Pa bio sam sa onom malom christiane na chatu ubedjivao je da nikaoko ne uzima speed jer je procitala komentare drugih kako speed pomaze pri ucenju i kako ce neki ceo zivot biti na njemu koliko je dobar9oni nisu nazvani promoteri drohge). Ona se primila na to i pita sta mislois kliko mi speeda treba imam ispit a ja sam joj pricao ni slucajno to nikako. I to je bilo minut posle stavljanja mog original posta na forum, Chat i forum su odvojeni i ona kaze sta je ovo ne mogu da se ulogujem na sajt, na chatu smo ali ne mogu da se ulogujem i meni tog trenutka sine da su oni zatvorili sajt i kazem joj PA BRISU MOJE POSTOVE VERUJ MI I ONA KAO ZASTO? STA? Ja eko zatvorili sajt da niko ne vidi nista dok oni ne pobrisu to. Znaci samo 1 je post, nova tema i na njoj komentar original sa samo jednom recenicom ne objavljenom(Kokain je jedan od najvecih afrodizijaka). Zbog toga suu zatvorili sajt da obrisu toi sto i vrapci znaju i jer sam narodu postaviuo da vide sta su mi obrisali, a nism trebao odmah trebao sam za mesec dana to da uradim kada ih je vise tu da vide. Da ne bude da sam slagao nesto.
A NE OBJAVLJIVANI SU MI POSTOVI KAO PROMOCIJA DROGE DA BI SE ISTE RECENICE POJAVILE NA DNEVNIKU RTS-a, A TAKVIH PRIMERA CE BITI JOS, jer mogu oni da pricaju sta hoce da sam ja prsao od kokaina i ostalog ja se secam pre godinu dana za koju mi je recenicu skracen koji post. A ljudi koji se sloze ne bud im objavljeni postovi.
Ja licno to da znam da radim ne bi nista draasticno radio menjao bi kometrae, cifre brojke svaki dan po nesto, izbrisao pola komenatara, kopirao a drugog, ne ovako da odmah provale da za 2 dana rese problem. Ma djavola 2 dana ministarstvu zdravlja je trebalo mesec dana dok se nsi u oporavili i to za vreme one nestasice Metadona.
Sto se tice Crne Reke mislim da moramo svi da se strpimo do ulaska u EU, a tada ce da odgovara, stresina crkve, tuzilac, i svi oni koji su vodili taj slicaj, zajedno sa siledzijom koji je na slobodi. Znaci ni ovu vlast nece zaobici kazna sto nisu reagovali na maltretiranje bolesnika, dok strane zemlje naprave haos kada neko gurne kuce nogomna ulici javno bi ga obesili, a mozda smo gori od kucica, ali ida jesmo ta spodoba Peranovic o tome nece odlucivati.
BANOVAN SAM NE KADA SAM, POSLAO KOMENTAR NEGO KADA SAM NARODU KOPIRAO ORIGINAL KOMENTARA TOGA, JER SAM SLAO 3 NA TU TEMU I 2 NISU OBJAVILI A JA SAM MORAO DA ISTINU SUROVU UVIJAM U OBLANDE KAKO BI ONI OBJAVILI A OPET SU DEO KOJI JE TAKODJE ISTINA IZBACILI, E KADA SAM NA FORUMU NAPRAVIO TEMU EMOCIJE, KOPIRAO CEO KOMENTAR, PODEBLJAO SLOVA za koja je komentar skracen, munjevito su se stvorili da brisu temu i ja vise nisam mogao da se logujem. Dabogda umro od side ako nije bilo tako. Pa bio sam sa onom malom christiane na chatu ubedjivao je da nikaoko ne uzima speed jer je procitala komentare drugih kako speed pomaze pri ucenju i kako ce neki ceo zivot biti na njemu koliko je dobar9oni nisu nazvani promoteri drohge). Ona se primila na to i pita sta mislois kliko mi speeda treba imam ispit a ja sam joj pricao ni slucajno to nikako. I to je bilo minut posle stavljanja mog original posta na forum, Chat i forum su odvojeni i ona kaze sta je ovo ne mogu da se ulogujem na sajt, na chatu smo ali ne mogu da se ulogujem i meni tog trenutka sine da su oni zatvorili sajt i kazem joj PA BRISU MOJE POSTOVE VERUJ MI I ONA KAO ZASTO? STA? Ja eko zatvorili sajt da niko ne vidi nista dok oni ne pobrisu to. Znaci samo 1 je post, nova tema i na njoj komentar original sa samo jednom recenicom ne objavljenom(Kokain je jedan od najvecih afrodizijaka). Zbog toga suu zatvorili sajt da obrisu toi sto i vrapci znaju i jer sam narodu postaviuo da vide sta su mi obrisali, a nism trebao odmah trebao sam za mesec dana to da uradim kada ih je vise tu da vide. Da ne bude da sam slagao nesto.
A NE OBJAVLJIVANI SU MI POSTOVI KAO PROMOCIJA DROGE DA BI SE ISTE RECENICE POJAVILE NA DNEVNIKU RTS-a, A TAKVIH PRIMERA CE BITI JOS, jer mogu oni da pricaju sta hoce da sam ja prsao od kokaina i ostalog ja se secam pre godinu dana za koju mi je recenicu skracen koji post. A ljudi koji se sloze ne bud im objavljeni postovi.
Ja licno to da znam da radim ne bi nista draasticno radio menjao bi kometrae, cifre brojke svaki dan po nesto, izbrisao pola komenatara, kopirao a drugog, ne ovako da odmah provale da za 2 dana rese problem. Ma djavola 2 dana ministarstvu zdravlja je trebalo mesec dana dok se nsi u oporavili i to za vreme one nestasice Metadona.
Sto se tice Crne Reke mislim da moramo svi da se strpimo do ulaska u EU, a tada ce da odgovara, stresina crkve, tuzilac, i svi oni koji su vodili taj slicaj, zajedno sa siledzijom koji je na slobodi. Znaci ni ovu vlast nece zaobici kazna sto nisu reagovali na maltretiranje bolesnika, dok strane zemlje naprave haos kada neko gurne kuce nogomna ulici javno bi ga obesili, a mozda smo gori od kucica, ali ida jesmo ta spodoba Peranovic o tome nece odlucivati.
- sunce polako izlazi
[quote][/quote]
Last edited by sunce polako izlazi on Thu Feb 25, 2010 10:40 am, edited 1 time in total.
- sunce polako izlazi
Ne želim dalju raspravu na ovu temu,bespredmetno je iz prostog razloga što ja nemam namjeru da mjenjam nečije mišljenje već samo otvoreno i bez ustezanja kažem svoje.Ipak ne mogu a da ne primjetim da za nekoga ko se deklariše kao hrišćanin,islamista,budista ili nešto treće,religija itekako ima veze sa vjerom.Pozdravivon wrote:Ja sam na samom početku rekla da poštujem veru i vernike , a to da li sam ja u toj priči ili ne to je moj izbor.Na žalost ne dovoljna obaveštenost ili pak ne znanje,ne znam ali znam da popove koje ja lično znam i gledam svakodnevno,sa kolima najnovije proizvodnje,sa po tri,četiri stana.naplaćivanjem svega i svačega...sori,ne verujem.Mogu da se složim da postoje ok popovi i ljudi koji jesu zaista pravi i iskreni vernici,ali laiku kao meni oni su u manjini i ovi negativni prljaju ove dobre.To je svuda u našem društvu,loša selekcija ...Taman posla da ulazim u diskusiju da li treba verovati u Boga ili amebe...To je lična stvar i pravo svakoga od nas...I još nešto religija nema veze sa verom!Ovo prvo neću da komentarišem jer bih bila opširna (možda bih rekla nešto što nije primereno),ali vera je nešto što svako od nas treba da poštuje kao nečiji izbor.Mislim da kada bi se svi mi pridržavali onih Božijih zapovesti, ne bismo imali probleme koje kao ljudi imamo...Pozdravsunce polako izlazi wrote:Ima u Vašoj priči i stvari sa kojima se slažem,ali ovaj dio o vjeri,to nikako-mislim da niste u pravu.Nisu sva sveštena lica prevaranti i lopovi,ne rade svi loše,to što se s vremena na vrijeme pojavi Simon Vilovski ne znači da trebamo postati nevjerujući narod.Teško onom ko ne vjeruje!Kako taj da vlada,po kojim pravilima,prema čemu da osjeća strahopoštovanje,šta da ga održava kada mu je loše ili dobro,kako na kraju krajeva da shvati i razumije postanak svijeta.
P.S.ili je možda puno bolje da i dalje mislimo kako smo svi postali od amebe
Nisam ni rekla da sam ateista , samo da sebe ne smatram velikim vernikom,jer prosto o veri ne znam dovoljno a oni koji bi trebali da me uvedu u priču o istoj(ne znam da li je dobro,jer mi je grubo" ubede u veru") su oni o kojima sam već rekla šta mislim.Vera kao i sve ostalo u životu je stvar izbora,nismo mi svi isti,samim tim ne verujemo u iste stvari ali meni je to normalno,živela različitost!I ne ne verujem u NLOsunce polako izlazi wrote:Ja sam na samom početku rekla da poštujem veru i vernike , a to da li sam ja u toj priči ili ne to je moj izbor.Na žalost ne dovoljna obaveštenost ili pak ne znanje,ne znam ali znam da popove koje ja lično znam i gledam svakodnevno,sa kolima najnovije proizvodnje,sa po tri,četiri stana.naplaćivanjem svega i svačega...sori,ne verujem.Mogu da se složim da postoje ok popovi i ljudi koji jesu zaista pravi i iskreni vernici,ali laiku kao meni oni su u manjini i ovi negativni prljaju ove dobre.To je svuda u našem društvu,loša selekcija ...Taman posla da ulazim u diskusiju da li treba verovati u Boga ili amebe...To je lična stvar i pravo svakoga od nas...I još nešto religija nema veze sa verom!Ovo prvo neću da komentarišem jer bih bila opširna (možda bih rekla nešto što nije primereno),ali vera je nešto što svako od nas treba da poštuje kao nečiji izbor.Mislim da kada bi se svi mi pridržavali onih Božijih zapovesti, ne bismo imali probleme koje kao ljudi imamo...Pozdrav
Ne želim dalju raspravu i zato ovog momenta prekidam ,kako ne bismo,kao što Vi rekoste otišle preširoko.Samo moram reći da za nekoga ko se deklariše kao hrišćanin,islamista,budista ili nešto treće vjera itekako ima veze sa religijom.
P.S.osim ako ateisti nisu postali vjerujući ljudi pa kod njih vjera nema veze sa religijom već vjeruju u NLO!

Znas sta Ivon Zvoncica je sada napravila sjeb gresku jer je pitala ne znajucu da li se Crnoj Reci daje Metadon i time onim lazovima dala mogucnost da lazu. A ja znam taj lik se pojavljivao sa komentarima pa je posle 2 moja posta jer oni muljaju a misle da ja ne znam o Metadonu. Ne kazem da sam pametan ali sam informisan i pokusao je da nas ubedi da se u EU Metadon daje posle 15 god, a da je nasa zemlja jedina gde se on daje sakom i kapom. A ja njih 3-4 zbnam sto sui pobegli preko da kradu i dobili Metadoin jednom nisu ni ukinuli kadaje obio centar i ukrao nekoliko hiljada bocica u tom malom mestu b;lizu Slovenije, nije imaio ni dozvolu bporavka, ko zna koje poternice oivde i ni tada mu nisu ukinuli Metadon, dosao ovde posle nekoliko godina ,nema, decko da umre, ghde ce u onoj krizi da se snalazii, drugoii je krao po Amsterdamu, bio navucen na koku, i pocne da uzima heroin, posle 2 nedelje ga marnu i provale lazni litvansi pasosi pitraju ga odmah jer se drogira kaze da heroin, cim je stigao prevodila c i lkar njega su pitali jer oce odrzavanje ili spustanje. Zajebao se kaze oce odrzavanje, skoro 2 godine na Metadonu(ja mislim da je dobijao oko 100) kapi mada mi je to malo) ali on kaze 100 sada ne kaze cega 100. mg ili kapopi, u soku je dobijao. Posle 2 goine deportacija za CZ, na 2 Bensedina Terapija. Kaze kada je pricao ovima stosu ga pratili na aerodrom da ga predaju nasima ljudi samo stonisu zapoplakali kaze kao je to divljastvokod vas , pa to su lekovi u tom fazionu, pa oni vas nece da lece. I to se potvrdilo sve sa 600 kg heroina u KomercijalnojBanci.
Nadam se da nije namerno to uradila, kada sam ja bio tamo nisu dolazili jer su dolazili samo da napadaju Metadon a onda su dobijali odgovore koje su jos sezdsetih i sedamdesetih dobro prouceni za takve ljude i nijedan mozak se nije rodio da opovrgne prednost te terapije pa nece ni bas u Srbiji da se rodi. Sada on pise tamo kako jhe to smanjenje kriminala, a nema ko degeneriku da odogovir da smo na legalnom lecenju, da nije bitno sta njihova polulegalna iskompromitovana-siledziska-glumece-smekerska-koza-muzacka-ustannova misli o Metadonu, vazno je sta misle lekari a oni to nisu. Ali na to nema da odgovi niko na nacin na koji sam ja odgovarao i terao ih sa supstitucione teme. A na drugima nek rade sta hoce.
Ja samo nemogu da verujem da ona nije znala da se u Crnoj Reci Metadon gleda kao u Rusiji tj kao heroin, i tako susjebani ljudi koji su sada ostali na terapiji tamo, sem ako Al Kaloid ne resi da im da odgovor, a ne verujm a ce on hteti. Jer oni ce da se okuraze sada lazi se sire kao virus njihove.
Patronazna sluzba Crne Reke zna sta je Metadon kao sto ka znam da sklapam Atomsklu Bombu eto toliko. Samo im treba stavitiknjizcu malu sa pravima, zakon, Treba da nadjem registraciju Metadona negde da kopiram taj fajl u kom i ne trositi reci, samo stavljati dokumenta i izjave strucnjaka. Ali ne izjave tipa lekar u Birmingemu posizeo pa porica o stetnosti Metadona, nego lepo kada je zapoceta studija na pacijetima, koliko je ljudi obughvatila, koji su rezultati, koliko se kriminal smanjio.
Nadam se da nije namerno to uradila, kada sam ja bio tamo nisu dolazili jer su dolazili samo da napadaju Metadon a onda su dobijali odgovore koje su jos sezdsetih i sedamdesetih dobro prouceni za takve ljude i nijedan mozak se nije rodio da opovrgne prednost te terapije pa nece ni bas u Srbiji da se rodi. Sada on pise tamo kako jhe to smanjenje kriminala, a nema ko degeneriku da odogovir da smo na legalnom lecenju, da nije bitno sta njihova polulegalna iskompromitovana-siledziska-glumece-smekerska-koza-muzacka-ustannova misli o Metadonu, vazno je sta misle lekari a oni to nisu. Ali na to nema da odgovi niko na nacin na koji sam ja odgovarao i terao ih sa supstitucione teme. A na drugima nek rade sta hoce.
Ja samo nemogu da verujem da ona nije znala da se u Crnoj Reci Metadon gleda kao u Rusiji tj kao heroin, i tako susjebani ljudi koji su sada ostali na terapiji tamo, sem ako Al Kaloid ne resi da im da odgovor, a ne verujm a ce on hteti. Jer oni ce da se okuraze sada lazi se sire kao virus njihove.
Patronazna sluzba Crne Reke zna sta je Metadon kao sto ka znam da sklapam Atomsklu Bombu eto toliko. Samo im treba stavitiknjizcu malu sa pravima, zakon, Treba da nadjem registraciju Metadona negde da kopiram taj fajl u kom i ne trositi reci, samo stavljati dokumenta i izjave strucnjaka. Ali ne izjave tipa lekar u Birmingemu posizeo pa porica o stetnosti Metadona, nego lepo kada je zapoceta studija na pacijetima, koliko je ljudi obughvatila, koji su rezultati, koliko se kriminal smanjio.
Beobandit a da li si ti dobro,kako ruka?Ne znam ništa o metu ili kako već,ali sam ovde pročitala da on služi za održavanje,znači legalna droga.Ne znam da li si pročitao ispovest Saše ex,on čovek ne koristi ništa danas...Ja mislim da je to izlečenje,bez ičega,bez održavanja,bez bojazni da ti nešto treba da bi bio ok...Crnu reku ne bih da komentarišem,zbog događaja koji se desio ja zaista imam jako loše mišljenje o istoj.Opet loša selekcija ljudi.
Zarasta mi ruka ta, skinuo sam zavoj bice rupcaga velika(komisli na ono kada sam nabio nozekanju u ruku pre mesec dana). NA koki i juucie votki svadjajujuci se sa drugaricom kod nje na gajbi, jer na to mislis, bolje je.
Ja sam trenutno u takvom psihickom autuda za koji dan idem van Bgd na 6 meseci a da nema Metaona izvrsio bi samoubistvo sigurno jer je on ono sto me odrzava, psihicki sam pukao kada bi i fizicki morao da se nosim sa time, pa razumite ja sam covek nisam Terminator ne moze sve sa lepim zeljama da se uspe. Cak sam zapao ui situaciju da bolje sto iem van Bgd jer sam dosao u fazu da mi Metadon zbogn psihicke situacije bvvise ne pomaze kao pre, nisam vise ujutru nasmejan,m raspolozen i ostalo. Bojim se da ako se vratim na heroin dokazace se da kokain nije tako opasan kao sto sam rekao jer bi ovaj put riknuo od heroina.
A i zivot mi je toliku u k***** da nemam vise razloga da se trudim nizasta.
Ja sam trenutno u takvom psihickom autuda za koji dan idem van Bgd na 6 meseci a da nema Metaona izvrsio bi samoubistvo sigurno jer je on ono sto me odrzava, psihicki sam pukao kada bi i fizicki morao da se nosim sa time, pa razumite ja sam covek nisam Terminator ne moze sve sa lepim zeljama da se uspe. Cak sam zapao ui situaciju da bolje sto iem van Bgd jer sam dosao u fazu da mi Metadon zbogn psihicke situacije bvvise ne pomaze kao pre, nisam vise ujutru nasmejan,m raspolozen i ostalo. Bojim se da ako se vratim na heroin dokazace se da kokain nije tako opasan kao sto sam rekao jer bi ovaj put riknuo od heroina.
A i zivot mi je toliku u k***** da nemam vise razloga da se trudim nizasta.
- sunce polako izlazi
Draga moja Ivon,iako sam obećala da neću više,evo opet moram nešto da kažem.Naime,kada sam se jednom prilikom našla u jednom od manastira u razgovoru sa igumanom pomenula sam upravo to što Vi maločas rekoste,kako me nema ko podučiti vjeri.On se samo blago,prije bih rekla sažaljivo osmjehnuo i rekao:"U današnje vrijeme postoji toliko dostupne literature na tu temu,internet,tv,u škole se ponovo uvodi vjeronauka kao obavezan predmet itd,itd,tako da onaj ko želi veoma lako može saznati dovoljno, te da uopšte ne postoji izgovor za neznanje,pitanje je samo da li hoće ili ne"!Pozdrav i sada evo javno obećavam da neću više.
Last edited by sunce polako izlazi on Thu Feb 25, 2010 11:15 am, edited 1 time in total.