STA NAJVISE MRZITE
Moderator: sanela
Re: STA NAJVISE MRZITE
Dragane, brate... Upravo to. Nista vise niti manje...Bas tako kao sto si napisao, doslovce.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
ma joj...to sve treba sterati u ....tri...lepe....pa nek tamo budu ludi...
all that I want is to play
počela neka priča o mržnji i očevima pa se i ja setio da imam sličnu situaciju..
ćaleta sam opasno mrzeo i ksnije u jednom momentu shvatio da me ta mržnja pritiska kao tona tereta. bukvalno me je hejt prema njemu sprečavao da se mrdnem u životu. tako sam i uradio. uz pomoć dodatnih sranja u životu i gomile dopa, uspešno sam tapkao u mestu godinama..
onda mi je sinulo da neću uraditi ništa u životu i od života, ako se ne rešim MRŽNJE pre,a ĆALETU. i začudo, proces opraštanja i gašenja mržnje nije trajao dugo, uopšte. ono glavno, oproštaj, došlo je sa lakoćom.. drugi deo priče ide malo sporije ali IDE. valjda mi je ta sloboda bila i više nego potrebna. sada mržnje nema. od ljubavi smo naravno, milionima godina daleko.. al neke stvari u životu su lakše. bolje se vide..
napravio sam dosta pomaka. priznao sam sebi da sam ovisnik o heroinu (i time, nadam se, otvorio mogućnost za izlečenjem...), sagledao sam i druge stvari drugačijim očima.. probudio sam se.
pa, idemo dalje.
ćaleta sam opasno mrzeo i ksnije u jednom momentu shvatio da me ta mržnja pritiska kao tona tereta. bukvalno me je hejt prema njemu sprečavao da se mrdnem u životu. tako sam i uradio. uz pomoć dodatnih sranja u životu i gomile dopa, uspešno sam tapkao u mestu godinama..
onda mi je sinulo da neću uraditi ništa u životu i od života, ako se ne rešim MRŽNJE pre,a ĆALETU. i začudo, proces opraštanja i gašenja mržnje nije trajao dugo, uopšte. ono glavno, oproštaj, došlo je sa lakoćom.. drugi deo priče ide malo sporije ali IDE. valjda mi je ta sloboda bila i više nego potrebna. sada mržnje nema. od ljubavi smo naravno, milionima godina daleko.. al neke stvari u životu su lakše. bolje se vide..
napravio sam dosta pomaka. priznao sam sebi da sam ovisnik o heroinu (i time, nadam se, otvorio mogućnost za izlečenjem...), sagledao sam i druge stvari drugačijim očima.. probudio sam se.
pa, idemo dalje.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
mrzim temu JEDNA MOLBA. u pdf VAŠE ISPOVESTI.
još su je zalepili i ne možeš joj ništa.
a za koji to sve moj.... baš me zanima!
eto, to fest mrzim! (na sve druge hejtove, koj epokušavam da svedem na minimalni br. da budem tolerantan i radije pružam razumevanje i love u maj lajf nego hejt.. al jbg.)
PEACE!
još su je zalepili i ne možeš joj ništa.
a za koji to sve moj.... baš me zanima!
eto, to fest mrzim! (na sve druge hejtove, koj epokušavam da svedem na minimalni br. da budem tolerantan i radije pružam razumevanje i love u maj lajf nego hejt.. al jbg.)
PEACE!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Mir i nemir, ne mogu zajedno...7474
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
winston85 wrote:Mir i nemir, ne mogu zajedno...7474
kako to misliš?
esam se negde protivureknuo? ne bi me čudilo ako jesam.. my bad.
vudd is back??anfakabl wrote:pa đe si Staljinenomeansmaybe wrote:Sve vas voli vudd seronja 8) ...YugoS wrote:Ja mrzim vudda seronju !![]()
šta si se maskirao u ingliš dugački nick, ne umem ni pročitati nit' izgovoriti...
pa daj malo, prodrmaj nas, brate!!
vidiš da smo se ulenjili i utišali od kad te nema!! samo nešto kenjamo i kukamo u tišini!
(na sebe, pre svih mislim, da ne bude ljutnje i zabune)

Gotivim ja Vudd-a,ma sta pisao,cisto da ne bude nesporazuma.
Kao sto onaj nomeansmaybe napisa; Yugo vas sve limvo !
Pozdrav svima.
PS:ne daj se Nik,jebem ti ponedeljak !

narkoman sam al' najlepsi.