Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
winston85 wrote:Ana, vidim kod tebe je problem sa supljom venom... Da, da.
Moraces da se osisas na nulu, i nosis periku zelene boje, i da pocnes da sviras harmoniku..Da, da. To je. Cekamo blize...
aj za one gluplje, koji su sjebali svaku mogućnost mozga da mašta i dalje, objašnjenje ove šale (ukoliko nije od onih internih, koje ne treba širiti van privilegovanih krugova..)..
skapirao sam samo ono sa šupljom venom.. ostalo mi je ostalo nejasno..
ako je smešno, objašnjavaj!
PS nije lako održati status najglupljeg i najneinformisanijeg na vorumu, tako da moram baš jako da se trudim...
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
inače, Anči, skupio sam hrabrosti i prošitao i dalje od 31. strane..
jedna stvar mi se čini da je ostala neobjašnjena, iliti da nije prokomentarisana nigde na forumu..
posebno si se radovala Konvenciji u Sarajevu.. trebalo je da bude negde prošlog weekenda, el tako?
šta je sa tim bilo i da li si uopšte i prisustvovala??
da li to ima ikakve veze sa tvojim recidivom? tvoj eventualni izostanak sa iste? razočaranje? nemoć? život nije pravedan, nije lep za mene? itd..
za kafu, dogovaramo se prvom prilikom..
ja isto pijem dužu, sa mlekom, obavezno hladnim.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474 wrote:
ja isto pijem dužu, sa mlekom, obavezno hladnim.
I ja, identično!
Ej, pisat ću sve od mjesec-dva unazad prema vamo, samo da uhvatim koji momenat, a i da skontam kako da sve to posložim a da ne bude zbrda-zdola. Sve ću izbaciti, ispljunuti, pa kud puklo,da puklo...
Pozz Nikajlo!
Pustite suplje price.
Ana cekamo da nam to vise napises kako to bi,da se si opet "kaznila"!
Mislim to zadnji mjesec dva, i kakva je sad trenutno sitacija.ko sto kazes puklo kud puklo.
Topli pozdrav!!