Sranje...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Da....Majo odlično si rekla,slažem se skroz...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Fanatik

Post by Fanatik »

Majo hvala ti, ali ne treba meni se zahvaljivati ,treba svima ovde koji su pisali, milsim mi smo jedna populacija bolesnika koja je prošla sve i još gore.MAJO PUNO TE POZDRAVLJAM A I TEBE PEPICE. Samo još nešto Pepice, čuvaj Shoneta,ovo ti najozbiljnije govorim.Volim vas sve
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Ramona

Post by Ramona »

Svaka čast, Sunrise ,što si mu pružila ruku u tom, kako i sama kažeš a i ja pretpostavljam jer znam što su Nijemci - 'hladnom Beču' !!! Bravo !!!
sunrise

Post by sunrise »

Znas sta Ramona, ja i player smo se nedavno upoznali i par veceri proveli zajedno u mojem drustvu zajedno sa njime i njegovom zenom....oni su tako dragi i dobri ljudi da su me jednostavno odusevili...vjerovatno i sama znas kako je tesko u svabiji naci ok ljude.E pa oni su jendi od takvih.Znam da bi i on meni pomogao bez obzira sto se ne poznajemo dugo....
Jucer smo se opet culi i za sada su ok sa smjestajem sto mi je drago...nadam se da ce se i on danas prikopcati i reci koju rijec...pusa svima
play

Najzad

Post by play »

Zdravo ljudi,evo mene hvala bogu za sada je sve ok.Moram vam se svima zahvaliti od srca na upucenim podrskama i ponudama,stvarno nemam reci,nezamenjivi ste,hvala vam puno jos jednom. Desilo se da sam i dalje nekim sticajem okolnosti ostao na gajbi sa koje sam bio tako jebeno reshen da odem.Ocigledno je da su zima i moj trenutni status ne-radnika dovele do toga da ono dostojanstvo koje sam pominjao i koje mi nije dalo da ostanem naterali me da to isto dostojanstvo nabijem u manju ambalazu.Osecam se ko poslednje govno...

Anyway-Everyone-Thx.
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
M4j4

Post by M4j4 »

Susaj,play,a ko danas gleda do dostojanstva,ha,cisto sve sumnjam kako su te ti isti hteli dostojanstveno izbaciti! Dobar si ti,play,cuvaj se.
p.s. drago mi je da ste u toplom i sve ok. pusa!
Image
Ramona

Post by Ramona »

E e dobar, i šešan momak! I šmišan!
Jooj fala Bogu da je sve u redu, a Sunrise, da točno kužim što hoćeš reći. A i lipo je da se naši vani druže, znaš, u Švabiji, Austriji i to - koliko sam ja skužila, kad sam cili Essen obišla ne bi li mi netko razminija 100 kuna u marke - odvraatni su sviii - 'a što će nama kune, ne mislimo mi tako skoro ić doli, pa daj probaj negdi drugdi', i tako to, kad mi je najviše tribala lova - svi te gledaju kao konkurenciju, kao 'evo još jedan,doša nam je ovdi kruh otimati' i tako to ... Tako da... drž'te se, ljudići dragi!!!
mise en place

all right

Post by mise en place »

e pa "pres play on the tape",drago mi je da ste na toplom i da je bar za neko vrjeme problem rijeshen,nema tu zashto coko lose da se osjecash,jebes sad principe na -10 stepeni.
Nego u medjuvremenu nemoj da gubish vrjeme pa uskoro da kazesh gazdi da se "zabije".
nedaj se i puno srece
mise
Shone

Post by Shone »

I meni je drago da je problem resen, a isto tako mi je drago da se puno ljudi javilo i to sa konkretnim predlozima i ponudama sto jos jednom pokazuje da iako smo u govnima i dalje smo LJUDI i to izgleda mnogo humaniji nego ovi "normalni", cast izuzecima.
play pozdravljam te!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ćuti,dobro je da su se stvari barem koliko toliko rešile ok.....
Jebeš principe,radi se o zdravlju tebe i tvoje supruge...
Strašno mi je drago što vidim da se nalazimo u nevolji jedni drugima...
Pozdrav za sve dobre ljude...
Play čoveče drži se,i zajebi ponos,barem dok nedođeš do nekog manje više prihvatljivog rešenja...
A onda ih oteraj u tri lepe....
Locked