Vicevi...
Moderator: sanela
Re: Vicevi...
Strasan vic.xaxaxa
Kad smo kod crnog humora evo jedan bolestan.
Setaju piroman, nekrofil i sadista i vide macku. I kaze piroman; ej aj da zapalimo macku. Kaze sadista; ma jok, aj da je izmucimo i ubijemo i zapalimo. Kaze nekrofil; ma aj prvo da je ubijemo pa da se izivljavamo na njoj i spalimo je. I javlja se mazohista; MJAU...
Kad smo kod crnog humora evo jedan bolestan.
Setaju piroman, nekrofil i sadista i vide macku. I kaze piroman; ej aj da zapalimo macku. Kaze sadista; ma jok, aj da je izmucimo i ubijemo i zapalimo. Kaze nekrofil; ma aj prvo da je ubijemo pa da se izivljavamo na njoj i spalimo je. I javlja se mazohista; MJAU...

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Pricaju dva pedofila i hvali se jedan drugom: -Sinoc sam jebo djevojcicu od 2 god. kaze ovaj drugi: -Pa kako si mogo to hoda!
Who dares, wins !
Cas geografije u podgorickoj gimnaziji.
Nastavnica pita koji je najvisi vrh u Crnog Gori.
Javlja se mali Milo i kaze: " najveci vrh u CG je kada Shako peva
subotom u Trokaderu!"
subotom u Trokaderu!"
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa7474 wrote:Cas geografije u podgorickoj gimnaziji.
subotom u Trokaderu!"

Igraju Bog i Chuck Norris Texas holdem...Kaže Bog: "ALL IN!!", a Chuck Norris će na to: "RAISE"
Who dares, wins !
^^ dobar
ja se inace razbijam od pokera na fejsbuku

ja se inace razbijam od pokera na fejsbuku

I ja, pa mi je zato ovaj zapao za oko... A volim i sa drustvom da odigram, sve po P.S.-u , coja, kofer sa zetonima ... 

Who dares, wins !
Ljudi, na PC-u je dozvoljeno da se igra samo wining 11, i GTA. A za Ostale igre sluze konzole. Racunar sluzi za programiranje...izmedju ostalog...axaxaaxaxx