I mrzim kad nesto dotaknem u kuci u njegovom prisustvu i kad mi kaze ne diraj to, i to ces zaraziti...

Moderator: sanela
Samo skapiraj da njega ne možeš promeniti i da on bolje ne ume, da ume verovatno bi tako radio. Znam da je to napor i ja imam česte nesporazume u kući. Ali , odrekao sam se želje da kontrolišem odnosno da pokušavam da napravim da svi ljudi budu kakvi ja želim i da se prema meni ponašaju kako ja želim. Live and let live.winston85 wrote:Ustvari ipak mrzim... Mrzim kad mi stari dodje kuci nacugan i pocne da me proziva da sam najgora narkomancina koja postoji... Ali i za to postoji srpski univerzalni lek. Bensedin...xaxaxaxa...
I mrzim kad nesto dotaknem u kuci u njegovom prisustvu i kad mi kaze ne diraj to, i to ces zaraziti...Kakav ludak...
uuuu winstone nadam se da se zezas u vezi caleta i zaraze...winston85 wrote:Ustvari ipak mrzim... Mrzim kad mi stari dodje kuci nacugan i pocne da me proziva da sam najgora narkomancina koja postoji... Ali i za to postoji srpski univerzalni lek. Bensedin...xaxaxaxa...
I mrzim kad nesto dotaknem u kuci u njegovom prisustvu i kad mi kaze ne diraj to, i to ces zaraziti...Kakav ludak...
pa đe si Staljinenomeansmaybe wrote:Sve vas voli vudd seronja 8) ...YugoS wrote:Ja mrzim vudda seronju !
Borim se i dajem sve od sebe ali sto kaze dragance72 live and let live. Da bas tako, ali kad bi to moj stari skapirao onda bi bilo dobro...anfakabl wrote:jao bre winstone...
maleni, bori se
Na zalost nije sala...BOBAN wrote:uuuu winstone nadam se da se zezas u vezi caleta i zaraze...