STA NAJVISE MRZITE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

winston85

Re: STA NAJVISE MRZITE

Post by winston85 »

Ustvari ipak mrzim... Mrzim kad mi stari dodje kuci nacugan i pocne da me proziva da sam najgora narkomancina koja postoji... Ali i za to postoji srpski univerzalni lek. Bensedin...xaxaxaxa...
I mrzim kad nesto dotaknem u kuci u njegovom prisustvu i kad mi kaze ne diraj to, i to ces zaraziti... :-D Kakav ludak...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
anfakabl

Post by anfakabl »

jao bre winstone... [heul]
maleni, bori se
all that I want is to play
dragance72

Post by dragance72 »

winston85 wrote:Ustvari ipak mrzim... Mrzim kad mi stari dodje kuci nacugan i pocne da me proziva da sam najgora narkomancina koja postoji... Ali i za to postoji srpski univerzalni lek. Bensedin...xaxaxaxa...
I mrzim kad nesto dotaknem u kuci u njegovom prisustvu i kad mi kaze ne diraj to, i to ces zaraziti... :-D Kakav ludak...
Samo skapiraj da njega ne možeš promeniti i da on bolje ne ume, da ume verovatno bi tako radio. Znam da je to napor i ja imam česte nesporazume u kući. Ali , odrekao sam se želje da kontrolišem odnosno da pokušavam da napravim da svi ljudi budu kakvi ja želim i da se prema meni ponašaju kako ja želim. Live and let live. :)
YugoS

Post by YugoS »

Ja mrzim vudda seronju !
narkoman sam al' najlepsi.
Boban

Post by Boban »

winston85 wrote:Ustvari ipak mrzim... Mrzim kad mi stari dodje kuci nacugan i pocne da me proziva da sam najgora narkomancina koja postoji... Ali i za to postoji srpski univerzalni lek. Bensedin...xaxaxaxa...
uuuu winstone nadam se da se zezas u vezi caleta i zaraze...
anfakabl

Post by anfakabl »

nomeansmaybe wrote:
YugoS wrote:Ja mrzim vudda seronju !
Sve vas voli vudd seronja 8) ...
pa đe si Staljine :-D
šta si se maskirao u ingliš dugački nick, ne umem ni pročitati nit' izgovoriti...
all that I want is to play
winston85

Post by winston85 »

anfakabl wrote:jao bre winstone...
maleni, bori se
Borim se i dajem sve od sebe ali sto kaze dragance72 live and let live. Da bas tako, ali kad bi to moj stari skapirao onda bi bilo dobro...
BOBAN wrote:uuuu winstone nadam se da se zezas u vezi caleta i zaraze...
Na zalost nije sala...

Inace nocas je isterao kevu napolje, i sve zakljucao. Spavao sam u autu i smrzo sam se, a on promuko od sinoc od VRISKE i kaze mi sta je narkomanu, jel hladno??? Evo odledih se, pa pisem.... Totalno, ravnodusno... :|
Ali ne dam se lako...
dragance72

Post by dragance72 »

Jebiga ja sam kao klinac od 7 godina, a to nikada neću zaboraviti dok sam živ, stao ispred oca dok je držao nož i rukama i krenuo prema kevi i pitao ga: šta hoćeš od nje? šta ti je ona kriva? uhh i sad se naježim kad se setim :x . Sve detalje pamtim a bilo je još dosta situacija ne baš toliko strašnih ali zajebanih. Kasnije sam kada sam i ja pio a i on jednom mu tresnuo šamarčinu on je pozvao muriju pa su me namlatili dobro. Ovo su stvari koje bih hteo da zaboravim i kajem se i što sam ga udario iako je zasluŽio ali nije u redu. Ali nikako ne idu iz glave .- nikada. Pa sad, nije opravdanje što sam postao narkoman ali možda je to bila jedna od stvari koja je doprinela da ja, ionako nesiguran, posegnem za tim da bih pobegao od svih tih demona. Kažem nije opravdanje ali ..hm..možda malo.
A da si se usprotivio ćaletu posle bi bilo narkoman napao oca, već vidim naslove u novinama. Jebiga nije ovaj život lak naročito nama zavisnicima...
winston85

Post by winston85 »

Upravo tako dragance... Nikad u zivotu ga nisam udario, ali nikad. Na brata ne sme, a na mene hrli kad god krenem napolje... Lud covek skroz. Tresno bih ja njega i te kako, zaslizio je golemo, ali sta da mu radim, posle bi bilo svoj rodbini; evo poco da me tuce pod stare dane, zato ja cim primetim da se situacija u kuci zateze bezim napolje. Tako me je i doktorka posavetovala...
...i traume iz detinjstva 24sata dnevno...
Ja znam da je on uticao na mene da krenem drugim putem, tj. linijom manjeg otpora, ali ne mrzim ga, cak ga volim.
Inace imam brata blizanca, koji je skroz silver. Ni nepusi, ne pije, drogu nikad...bla bla...ali ipak idemo dalje... 8) Pozdrav..
dragance72

Post by dragance72 »

To što ga ne mrziš dokazuje da si dobar čovek. U stvari niko od nas nije ni loš ni dobar, ništa nije crno belo, princip jin-jang. Zavisi samo, ja tako mislim, koju stranu čovek bira da pokaže kao predominantnu. Ne mrzim ni j amog oca, on već dugo i ne pije mada je zajeban i ovako trezan, čini mi se i gori nego pre :D , samo ima moć da me iznervira. On jedini može tako da me iznervira niko više na zemaljskoj kugli.
Post Reply