OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Param-parcad »

jenjava...popio sam fervex i vise ne smrkcem...a vasa?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

djomla i ja danas...moskri forever,sujeta mi nalaze da naglasim da je on malo procesljan photoshopom pa izgleda kobajagi mladji:)ne zna se cija nosina ima veci kapacitet.
Attachments
04022010135(2).jpg
20044_1265075600441_1636301929_639776_5335480_n.jpg
Djomlanija

Post by Djomlanija »

E jbg. nemoj plasiti ljude po forumu,mnogo smo smesni a bogami i ruzni(ja sam, ti izgledas ko smeker) :-D a ti jos i ko da si se odradio,oci ti se sjaajee baattoo ....Brisi nemo nas kompromitovati,vec mi poslali p.p. prete mi,kaze covek moro decu u drugu sobu odvest...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ne seri brate,dobro izgledas ja sam taj sto je kao grob...karikatura johny deepa ali nema veze,jesam ruzan ali sam makar glup :)i naravno da se ne bi slikao uradjen,sta ti pada na pamet.pa valjda znas kakav mi je zlokoban i izoblicen pogled na dopu.oci sijaju zato sto sam andjeo :)
Djomlanija

Post by Djomlanija »

winston85

Post by winston85 »

O hvala na pitanju mister. Vrlo dobro, doktor mi kaze da sam ja jedan najobicniji kanceromanijak... :-D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

pa dobro...ako doktor kaze,djomla...podseti me na exit kada sam bio na slayer-u sa majom,bio sam strejt i nikada se nisam bolje proveo sto se ne bi moglo reci za nju jer sam je poveo u sutku gde joj je neko nabio lakat u bubrege a ja nisam za tih sat i po vremena ni obratio paznju na nju...bio sam okupiran sutiranjem pa sam mozda i ja zakacio njene slabine,ko zna :-D .tad mi bese zao a sad...pa bas i ne ali ona je kriva.nasla svoj fenseraj da prodaje u takvoj masi,boga mi je zasluzila :) ...
nego bratori bezi od suboteksa k`o ja od krsta.danas mi je peti dan na suvo i skoro da se raspadam.bio sam dobro fizicki dva dana i tek treci dan sam se i prehladio i svasta nesto.jebo svoju supstituciju...znao sam da sam u pravu kada sam kenjao protiv meta.i ovo je slicno sranje.pozdrav dragim forumasima sa par izuzetaka.UP THE IRONS!!!
preispitivac

Post by preispitivac »

Narcohimno, to si opet u "Up The Irons" modu?! Sviracu jedan :). Drz' se
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

preispitivac wrote:Narcohimno, to si opet u "Up The Irons" modu?! Sviracu jedan :). Drz' se
otkud znas da sam narcohimno?
Djomlanija

Post by Djomlanija »

bolja ova a,jesam krivos il nisam
bolja ova a,jesam krivos il nisam
Post Reply