OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
PARAM,TI SI LUD STO POSTO,MAJKE MI... 

- Djomlanija

A sta bi sa kosom?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- Param-parcad
ma to je fotka od pre pet godina i ni sam ne znam sto sam docrtavao kosu...jebo ma`,daj boze da sam imao 60 kila.dok djomla,konjina je uvek bio korpulentan ma koliko se rokao.
A to je djomlanija... Pozdrav za vas...
- Param-parcad
mahanje i tebi jaco...sta ima pitas ti?ima to da nikako da povratim san i da spavam kao covek.sastavim tri dana na suvo i onda dva dana suboteksa,pa onda opet tri dana i tako u krug.posto nisam budala(bar ne tolika) resio sam da vise ne trazim pomoc u subu i da izguram na suvo dok god mi se ne pojavi taj dugo ocekivani san pravednika.ono sto me najvise brine u tom nespavanju je osecaj na momente kao da ce da me spici epilepsija.jednom sam je doziveo sa doticnim djomlom kada sam progutao oko 15 trodona i znam kakav je osecaj kada nadolazi...bar sam kupio nov telefon pa me to malo radi...e da,poceo sam da igram"metroid 2" na nintendo game cubu pa mi to odvraca paznju od sranja oko mene.mislim da je to napredak jer do pre par meseci nisam mogao ni da zamislim da igram bilo sta ne uradjen...ma ja sam car 

- PROČITAJ ME
Tako brate malo nove zanimacije, pa bile to i igrice.... bilo šta samo da ne misliš mnogo...
Šta da ti kažem, moj savjet ti je da pokušaš i potrudiš se izgurati na suho.. ma nije bolan tako strašno i sam znaš....
Samo si jedan mali razmaženko..... hehheheeee... zar ne?
Sve bi nešto, a neda ti se... razumljivo.
Uh taj lažni osjećaj, je poslije fuj, sam se sebi gadiš?
Imam i ja zadnjih dana raznih prenosa raspoloženja.... Danas sam cio dan preplakala, da znam zašto... ma nemam pojma.
Sve mi se skupilo... Ništa mi ne ide od ruke ma koliko god se trudila.. i to me baca u depru.. Ali guram svakako...
Budi mi dobro.. pozzzz
Šta da ti kažem, moj savjet ti je da pokušaš i potrudiš se izgurati na suho.. ma nije bolan tako strašno i sam znaš....
Samo si jedan mali razmaženko..... hehheheeee... zar ne?
Sve bi nešto, a neda ti se... razumljivo.
Uh taj lažni osjećaj, je poslije fuj, sam se sebi gadiš?
Imam i ja zadnjih dana raznih prenosa raspoloženja.... Danas sam cio dan preplakala, da znam zašto... ma nemam pojma.
Sve mi se skupilo... Ništa mi ne ide od ruke ma koliko god se trudila.. i to me baca u depru.. Ali guram svakako...
Budi mi dobro.. pozzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- Param-parcad
nego sta sam nego razmazenko i to ne mali...pizda je prava rec ali se borim i dajem sve od sebe da ovaj put uspem.
- Param-parcad
ala me jebe pa rastura ova insomnia...kad smo kod toga,dobro odradise ova dva klinca parodiju na spot nase lejdi gage
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kt7_41stVSY[/youtube]
pocela i music instructor da skida...

pocela i music instructor da skida...
Kako vasa bolest?