Moderator: sanela
Pozdrav za tebe Pendula.Drago mi je da si ponovo među žive a i ja sa tobom.;)Mogao bi podjeliti sa ostalima neki od tvojih radova,a vjerujem da bi i meni pomoglo,jer šta je ovaj forum već mjesto(osim grupa) gdje slobodno razmjenjujemo iskustva oporavka.Što se mene tiče,poznata priča,drogirao sam se svim i svačim pola života.Već tri godine sam čist ali to ne znači da ću i sjutra biti,zato i jesam na forumu i interesuje me i tvoja priča.Pendula Nk wrote:Zdravo ja sam Pendula. Ćist sam skoro dvije godine. Bio sam u centru na Kakarickoj Gori, prosao sam 12 koraka. Zahvalan sam programu sto danas imam sebe i bolji i kvalitetniji zivot. Imam i porodicu i sve ljude koje sam povrijedio. Kroz moju ozbiljnost i pravi pristup problemu osjetili su odgovornost,zelju i pruzili mi ponovo, kazem, ponovo podrsku! Posle toliko godina prihvatio sam da cujem i vidim gdje sam i sta sam . Malo mi je i posle ovoliko kvalitetne apstinencije sve zbunjujuce, jer se tek sad upoznajem sa kćerkom,zenom,majkom,bratom pa i svima. Kao i oni samnomTuzno ,zar ne ? Ali kad se ide naprijed onda je dobro. Konstantno primjenjujem program i zivim tako dan za danom. Mi ga zovemo program,a to je sve zivot koji mi nijesmo vodili pa se malo cudimo
Milo mi je sto se sve vise prica o problemu i sto nas je sve vise. Danas tvrdim da sam se puno promjenio i da necu uzeti drogu. Nije sramota pasti ,sramota je ne ustati se. Toliko za sad, pa ako razmijenim sa nekim iskustvo mozda se i otvorim sa nekim svojim radom o problemu,a imam ih dosta. Da, i ovo sam htio da kazem, samo se budala ne mijenja. Najaci samo ostaju.