nekad sam znala zamijeniti noc za dan sto se tice spavanja..ali ja sad uopce ne spavam..vec jako dugo.predugo!
ne moram ni napisati kako se osjecam..potrazila sam pomoc, dobila normabele..prvo sam se trudila bez njih i mislila da cu flipnit, al sad sam sigurna da cu skroz popizdit..naravno, pocela sam ih koristit.. nista ne pomazu, nista, ma ni pola sata sna nocu, a ni da pola sata smirenosti danju..zivcana i nervozna 24h dnevno..pocinjem se bojat, al stvarno..
prvo je bila kuknjava, ali sada sam se pravo sasrala sto ce biti sa mnom..
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Trazi leponex.Salim sedarla wrote:nekad sam znala zamijeniti noc za dan sto se tice spavanja..ali ja sad uopce ne spavam..vec jako dugo.predugo!
ne moram ni napisati kako se osjecam..potrazila sam pomoc, dobila normabele..prvo sam se trudila bez njih i mislila da cu flipnit, al sad sam sigurna da cu skroz popizdit..naravno, pocela sam ih koristit.. nista ne pomazu, nista, ma ni pola sata sna nocu, a ni da pola sata smirenosti danju..zivcana i nervozna 24h dnevno..pocinjem se bojat, al stvarno..

- Param-parcad
pa koliko dugo vec ne spavas?a ti winstone...progovori muto!!!darla wrote:nekad sam znala zamijeniti noc za dan sto se tice spavanja..ali ja sad uopce ne spavam..vec jako dugo.predugo!
Eto me, nisam bio tu na neki nacin... Ma sto i Bob kaze, ako bas hoces da spavas Leponex, uz to da kad ustanes bices u jos vecem bedaku nego kad si zaspao. Tako sam se ja osecao, jer on je i psihostabilizator... Teski bedak. leponex,sanval,flormidal,nipam....sve je to sranje. Mada nekom pomaze. Kod mene je podmakla nesanica. Bas to sto si opisivao, nekontrolisani pokreti udova na momente,atrofija refleksa,anksioznost,ocajna koncentracija, tikovi, haludze, osecaj da nisi sam, paranoja... Da neduzim, ali sve to prodje s'vremenom, odnosno bas ono; swich off. Nekad kao spavas, mada ni tad ne spavas. Jednostavno zivis... Nista komplikovano... Ne brini param, tako je samo u pocetku, oces da odlepis a posle kad naviknes, ma kull... 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ljudi, ne tripujte se, ali stvarno. Nije to nista. Evo, nemam razloga bilo kakvog da ikog lozim ili lazem, stvarno oko 7.meseci nisam spavao. Organizam mi je odmoran, ali jedino sto je zajebano sto ne mozes da kontrolises stanje te "ne"svesti... Ako me kapirate...
a to je zbog brojeva....anfakabl wrote:Neki ljudi su ko kvaka na vratima. Primetiš je tek kad zapneš za nju.

- Param-parcad
pa i ja se bolje osecam fizicki ali tek kada padne noc...preko dana sam lud a sutra jos i radim u pizdu materinu...
Au, o tome nisam ni mislio... Ja inace ne radim. Vegetiram. Pa eto ti razloga, trazi neplaceno, malo se sredi...Uzmi godisnji ili sta vec... Samo nemoj se opterecivati time, neko napisa, recept za neki caj. Ja pijem zalfiju. Probaj i to pred spavanje jedno pola sata, ne razmisljaj puno, uzmi neku laganu knjigu pred spavanje, tako su bar mene dokturi savetovali...pozdrav..
evo pronadjoh, hvala Yugo za recept. Ako nisi pio caj od zalfije probaj obavezno, jako je dobar. I za zivce i za krvnu sliku... Sprema se ovako; 2dl. kipuce vode preliti preko kasike zalfije i poklopiti bar pola sata...Piti ga dok je topao u srkovima...xaxaa..malo smesno zvuci ali tako je..provereno.. Hvala za recept...Ako imas jos nekih, napisi..
malo me strah...odoh u NS u 7.