OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
jana

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by jana »

Nisu ,darla,ni doktori svemoguci.Kazes,povjeriti svoje dijete nekome,pa,darla,kad dijete od 17 dodje do psihijatrije,onda je to zadnja stanica,a ne povjeravanje.Od 13 do 17 je jedno veliko vrijeme,kada su roditelji mogli djelovati,jer se radilo o maloljetniku.Ne branim doktore,ali nisam ni za to da se tako postavljaju stvari u kontekstu smrtnog slucaja.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Strasno jbt. sad procitah,ma kakva apst. kriza neko joj je doturio onaj Loznicki schund,zlo i naopako,neka joj je laka zemlja.
oxo

Post by oxo »

psihijatrija-sigurno je mogla da dodje do lekova

dop,koji ne mora da bude toliko los,je mnogo smrtonosniji u kombinaciji sa lekovima.narocito za nekoga ko je skoro poceo sa dopom posle skidanja

rip
Param-parcad

Post by Param-parcad »

malopre sam bio sa deckom koji radi kao tehnicar na psihijatriji i kaze mi da joj je otkazala jetra usled krize jer odavno vuce hep?ona je bila,inace iz doma za nezbrinutu decu a roditelji joj rade u svici tako da joj para nije manjkalo.dok je bila na blokatorima znala je da sasije peticu koke i redovno je cepala po litru zestine...to nisam video vec cuo.jel moguce da neko tako brzo sjebe jetru?
Boban

Post by Boban »

Kod nekih lekara postoji nacin "brze detoksikacije" kako oni to zovu tj daju blokator u krizi i nesto jako za spavanje.Kod mladjih osoba cesce to primenjuju jer im je organizam koliko-toliko jak i desava se da taj njihov rizik prevagne na stranu na koju ne treba.Mene su u Subotici 2001 skidali tako pa mi se pritisak skoro za par crtica izjednacio i mogao sam umreti dali su mi nesto intravenski od cega sam prodisao.Zalosno.Nije moguce jer nas ima ovde koji smo godinama vostili sve i svasta i recimo ja imam hep od 2000.Voleo bih da se pokrene istraga o tome.Ali doktori ko doktori...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

trazili su obdukciju i sahrana je pomerena za sutra...izgleda da cu morati da vozim pa samim tim i prisustvujem sahrani sutra...dacu sve od sebe da izbegnem to.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Baš mi je žao te djevojčice....tuga brate...
U neku ruku slažem se sa Bobanom, jer se meni desilo u vrijeme kada sam došla ni živa ni mrtva iz Sa. poslije kokainske krize, tačnije u toku krize, da mi se pritisak skoro sastavio.. imam nizak pritisak, i dok. je rekao tati da je zakasnila par minuta mogla je pasti u komu... umrijeti.... prvi pritisak je bio 80 sa 60... pa za nekoliko min. mjerili ponovno bio je 70 sa 74.... možete zamisliti.. tada su sve svi strčali oko mene, prepali se ljudi jer sam stvarno bila živi kostur koji nije mogao podnijeti bukvalno više ništa.....
Ja da sam na njihovom mjestu tražila bih dobro objašnjenje za takvu iznenadnu smrt...Strašno.
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
winston85

Post by winston85 »

Bog nek joj dusu prosti. RIP... uzas...
param, idi na sahranu ako mozes, oprosti se od nje zadnji put... :(
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ma skoro sam je upoznao i iskreno mi je crnjak teski jos pogotovu u ovom stanju mi ne pada napamet da idem.
winston85

Post by winston85 »

Pa da, imas pravo, to te moze jos vise skenjati...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Post Reply