METADONA CE BITI ZJBT PRICE VASE
Moderator: sanela
Re: METADONA CE BITI ZJBT PRICE VASE
Samo da te pitam Voyager, jel se inače Jurnista koristi tako ili je to po principu "sam svoj majstor" ili "sam svoj ljekar"? Kao što si opisao BZO induced anesthesia...
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:01 am, edited 1 time in total.
Ima veze, jer, po mom mišljenju, oboje je zloupotreba, jer uzimaš po principu "sam svoj majstor"...Voyager wrote:
Ovo sto ste pomenuli za moje iskustvo za BZD anestezijom, ne vidim kakve veze ima sa vasim pitanjem ?
Ne znam.
To je bilo davno, tada jos nisam bio u Metadonskom programu odrzavanja.
Ali zaista ne znam kajkve to veze ima sa ovim, ne znam sta ste hteli da kazete/da pitate.
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:01 am, edited 1 time in total.
Sanela shvati da recimo ja sada ima Jurnistu i adje ok za veceras, imam trodone a imam i pare ali necu heroin i bez njega veceras cu biti sredjen, sutra ujutru je -7,-8 napolju, ja se budim u krizi jer ce biti 24 h posle poijenih 32 mg Juniste, treba da idem po recepte, mozda da cekam jer sam bio pre 2 dana, pa u apoteku po Metadone, da li je bolje ovo ili da zovem decka da mi ide po 2-3-4 komada heroina. Pa da sutra me mozda i boli k za Metadon i da se to tako vuce u nedogled. Ili da popijem Jurnistu i cekam da li ce mis kinuti krizu i kada ce to biti. Pre 3 sata ne skida je ak o je jaka kao juce, heroinsku verovatno i brze.
On samo pokusava da mi kaze kako da deluje odmah ono sto cekam 4-5 sati. Nista vise,mali zaobilazak, bez fiksnaja, isto je pijem kao i onako.
Jer ja juce jedino sto je govorilo da sam na opijatu su male zenice i verovatno umanjen bol mnogo ali ne dovoljno da bi bilo ok. Ostalo je kriza bila prisutna, jer da ima Meta ja e bi pomislio na Jurnistu, kutija kostas kao 5 gr dopa. Valjda imama pravo da pokusam da joj ubrzam dejstvo.
On samo pokusava da mi kaze kako da deluje odmah ono sto cekam 4-5 sati. Nista vise,mali zaobilazak, bez fiksnaja, isto je pijem kao i onako.
Jer ja juce jedino sto je govorilo da sam na opijatu su male zenice i verovatno umanjen bol mnogo ali ne dovoljno da bi bilo ok. Ostalo je kriza bila prisutna, jer da ima Meta ja e bi pomislio na Jurnistu, kutija kostas kao 5 gr dopa. Valjda imama pravo da pokusam da joj ubrzam dejstvo.