METADONSKA KRIZA DRUGI DEO

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
Beobandit

METADONSKA KRIZA DRUGI DEO

Post by Beobandit »

Pre nekoliko sati sam pisao dami je lose i stanje se nazalost naglo pogorsalojer mentola ja slusajuci neke nisam smeo da idem po Jurnistu na F11 dijagnozu. Onda sam zvao kevu posto hitna nije htela da dodje, popio 200 mg diklofena retard, nimulid , baralgin, aktivniugalj za stomak, malo dijazepama jer od njega povracam ma nista ne prolazi.
I dosla keva voze me u Svetog Savu po Jurnistu, nisam mogao ni da ziadjem iz kola zena je otisla unutra, kaze tamo je haos, svakakvi, Metadonska Kriza sve vise pacijenata nego sve druge bolesti zajedno. Zena ne moze da iznese Trodone, koliko treba, kapi, 100mg retard tablete, kapsule, inekcije Tramadol strani, malo njih zna za Jurnistu ali pojave se. Kazu do Metadona Jurnista na F11 ladno bez problema tek da znate. Ma meni je rekla nacelnica moja kada je setra rekla "pa ne znam da li ce moci". Kada je ustala i rekla jer ocete sada ja da napisem dopis i svi odavde koji ih gledamo svaki dan i ratujemo sa njima. Da prestanu da kriju kao zmija noge da Metaona nema. Ja verujem to se ne sme pojaviti u vestima nastao bi kolaps, svinjski grip bi otisao udrugi plan osecam. Kakav tamiflu zajebancije, gde su opijati bagro Vrsacka.
Svi su imali zalihe, kupovali jer treba neko da upadne ovde u nastupu ludila Metadonskog da krene da bode nozem ljude po Domu Zdravlja. Ili zarazenim spricevima uvrat. Zamisli sidas u Metadonskoj kriz sa spricem u ruci, bezali bi gore nego rucni top da nosi. Samo onisu obezbvedjeni mada je njima ono u centrima malo sto kada moze jos, jasi nasi kosarkasi.
U Svetom Savi razni, od onih koji ne mogu da hodaju do onih koji su na 10 grama na nos iumaju 100 kg i bacili bi bombu najedan. Jedna prima recpte druga samo iznosi.
E bas bi voleo da je neko od ovih ovde koji pricaju u Nalorexu i zameraju na Metadonu usao u 4:30 h u Svetog Savu da kaze predjite na Nalorex, skidajte, AAAA legalno drogiranjeeee ne bi izasao vise odande ziv. Ja znam kada je prosli put bilo tako nestasica pa sam bio oko 10 uvece. Skinuli su one resetke sto nocu stavljaju da ljudi mogu da udju i cekaju. Pre se uzimalo na onaj mali okvircic. To su face kada vide novog kako ulazi odmah te prepoznaju junkie OK nas si prijatelju, cim vide stejtera neprijatelj, gledaju podozrivo, bune se, ko preko reda, ma ni zena na samrti. Nema kriza smiriti prioritet.

Ja htedoh da izadjem iz kola da pitam jer mogu da dobijem fentanilske flastere da se oblepim ko mumija dok ne prodje nestasica, ali nisam hteo zzbog keve zena je na samrti digao sam je zivi 15 km od mene da dodje u 4 ujutru a radi od 7-8 ni sam ne znam. Toliko da znate a voleo bi da vidim ko ce to da izadje da kaze nema Jurnista na F1 u ovoj situaciji kada je 5x vise pacijenata na receptte nego svi centri zajedno. Kelnere da iznajmljuju nebi opsluzili F11 Diviziju.
U hitnoj mi rekli odmah damevodeu Lazu Lazarevic verovatno da mevezuza krevet dane bi mogaoda se zalim.
Last edited by Beobandit on Wed Jan 27, 2010 5:58 am, edited 2 times in total.
Beobandit

Re: METADONSKA KRIZA DRUGI DEO

Post by Beobandit »

Da nece dami daju vise od 2x16 mg +3x 0.5 xanax. Kazu pi toi preziveces ne ustaj iz kreveta samo po recpete kada nestane. Doktorkada sam trazio,a moj doktor sve zna, znachi njega sv dolaze kada ne znaju stada raade sa pacijentom. Ja mislim da zna desavanja u Bangladesu u vezi bolesti. Samoje rekao teraj na F11 Jurnistu moze videces. Ali saznace se kada sve ovo prodje ko je kriv a tada predlazem tihu likvidaciju, klavirksom zicom nocu u ulazima one nebulozne grupe koja je dovela do ovoga da ne bi istekao Jurnisti rok narucenoj pre 2 godine da ne bi propao skup lek. Pa sta ja sam sada dao 5000 dinara za lek, i da mi kaze ne moze na tvoju dijagnozu, samo kada bi podbunio onu gomilu tamo, dok bi policija dosla nasla bi ih polumrtve izneli bni 100 l morfijuma u ampulama iz onog sefa osecam.
Beobandit

Post by Beobandit »

Voyageru baci post sisam je sat ipo, ne menja se ova je jos veca. Daj bre probudih komsije pookusavajuci da je razbijem cekice sa cu da dovatim onu turpiju za metal da vidim sta ce biti. Serbia Dilaudid Crew. Ali ja ocu moju terapiju nazad bre. Hocu MEEETADONNNNEEEEEE.
Idemda vadim licnu ako ne zaspim sada tj da predam bacice me u tvorza nisam je vadio 3 godine istekla, popisam se na licnu nasu bas. Da je Engleska pa i da letim po nju nego...
Kazacu da sam bio u Japanu pio lsd sam slepim guruom koji je otrovao ljude u metrou i da ne znam gde sam bio posle u stvari bio sam ja tu u nekom nevidljivom obliku ali sam izgubio pojam o vremenu totalno.
Ajde gubim se ja da malo spavam tableta se sisa, promenila se tacnije promenila je boju, sada je polovina bela, a polovina crvenkasta. Posle skoro sat ipo sisanja, debljina ista. Sta da kazem sem da nam nije lako nimalo, nehumano su nas sjebali a sada smo mi na redu.
Beobandit

Post by Beobandit »

Kod ove jurniste je sjeb sto izuzetno dugotreba da pocne da deluje, ali evo kada lkoliko je proslo vec olako se gube turpije koje testrisu kosti oko clanaka. Tenziuja u ledjima i cupanje kicme. Jeza je vec totalno nestala, jao ljudi nikada sa opijata nikada, vecno za ovo sam spreman da stardam i odvedem njih 10 u grob koji se bune sto nam daju ovakve lekove. Ovo smirenje opste nema cenu, jer ne dolazi ni posle godinu dana apstinencije totalne.
Sada mi je definitivno jasno ili Metadpon ili terorsiticki akt pa kom opanci km pobojci samo da nadjem recepte na netu da napravim Oklahoma City Bombing u Bgdu. Kako bi BE92 ekspresno saznaoko je kriv za nestasicu leka, pa zasto je to bilo pa ko je uopste doveo do toga, kada bi garavi i bez rukukrenuli da ispuzavaju izrusevine dok bi se ja histericno cerekao. Onda biu se svui ti pravdali na radiu ujutru kako zove ona emisija sto vodi ona sto potrefim je stalno kada sam na koki pa ne spavam. Prvobi napali zavisdnike kaovverovatno ima zamena e kada bi sznali da ne postoji prica bi dobila drugaciji tom.
Timoty vas pozdravlja Hemofarme uskoro dolazite na red ali kada date lekove da ne znate zasto.
Beobandit

Post by Beobandit »

Znachi drzava daje maximum maximuma da se naslov o nestsici Metadona ne pojavi novinama. Koja je to prevara. Jurnista je nesto najskuplje sto je moglo da se uveze i tu je Minsiatsrvo uzelo debelu proviziju, sada ga prepisuju odmah ako imas u kartonu Metadona koga nema. Mogao je biti uvezen ne znam obican Dilaludid male tabletice one sto se za minut rastpope u ustima. Ne ovo kao dijamant da prevrces pos ustima, sisas ga u krizi si a ne mozes mu nista dok sam ne odluci da te smiri. Trodona koliko hoces, samo nas Trodon ne valja ni za k. to vam je neki osiromaseni Tramadol samo da ne bi imao dejstvo a ako izguibi na efikasnosti nema veze, pacijenti na onkoligiji mogu da mole daih gurnu kroz prozor samo jer je to najace sto im daju. Kada se setim samo price oko Jurniste kada su se pojavili na TVu najsavremeniji lek ovo ono. Na 48 mg Jurniste mene keva masira po ceo dan ruke, noge da i na 200 mg diklofena sam zaboravio. E da vidim ko ce dase nadje sledeci da mi kaze da to prezivljavam u nekom manastiuru bez icega otih lekova, da mu kazem pali sine mrtvi u tri lepe pm.
Znas kada nikada, pre bi sipao dzak cijanida u gradksi vodovod nego sto bi to sebi radio, bar bi se smejao dok bi me vuikli vezanog u tvorza kod nadrogiranog lerkara koji izdaje metadone. Poslao sam sada agenciji za lekove poruku jebao sam im sve mrvto i zivo i njima i tomici milosavljeicu i rzzo. One mucenice u apoteci su ostavile na milost i nemilost svakakvihd svakome po na osob objasnjavaju da ne znaju kada ce ga biti i da stvarno ne znaju ko je kriv jer oni odmah pitaju ko je to uradio, gde je sta je. Drzava nam jedefinitvno luda ali sam siguran da je ovo poslednjiput uradila. I eto mozda me i uhapse zbog poruka, lek mora da i daju prepisan takoda sve jedno gdesam. Bar ceadvokat otici unovine i reci zavisnik u zatvoru jetr jetrazio lek kojimuje drzava oduzela i upropastila lecenje. PA MOGU VAMRECI VISTO SE BORITE DA LJUDI NE ODU NA TERAPIJU USPELI STE AL U K**** ZATO PREDLAZEM KOLIKO DANAS U TOKU DANA SVRATITE DO PRVOG MAJA APOTEKE ILI SVETOG SAVE I RECITE NAGLAS METADON DA VIDIM KAKO CETESE PROVESTI.
Post Reply