styyyxxxx....!!! Zasto se trudis....nemoj da si ti psycho neki please.... hehehe
salim se.
ali moram reci....dobro razmisljanje ...duboko....Sto imaju i psihici i mnogi psiholozi...hehehe. Kao i CIA i FBI. Tako da....u redu je
Test: DA LI RAZMISLJATE KAO PSIHOPATA?
Moderator: sanela
- mise en place
styx
mislim da je styx u pravu ,samo malo drugacije..Taj lik jeste pop,a ubila je sestru da bi bila opet sahrana i poshto nije uzela broj,ovako ce ga na sestrinoj sahrani opet vidjeti....mozda
- Igla.U.Plastu.Sijena
E,sa tobom vise necu da se druzim,a nemoj ni ti sa mnom,jerpalefaced wrote:da bi opet vidjela toga muskarca. ccc, sta su kuje sve u stanju za kitu uciniti.
tananana:ODGOVOR JE TACAN!
Odgovor:
Nadala se da ce se muskarac pojaviti na
sestrinoj sahrani.
>Ako si odgovorio-la tacno, razmisljas kao psihopata.
>
>Ovo je test poznatog americkog psihologa kojim je ispitivao da li neko ima razmisljanje ubice. Mnoge uhvacene serijske ubice prolazile su ovaj test i odgovorile tacno.
p.s.cuvajte se mene i bledolikog,buuhahahahaaaaaa

nikoga, ionako razmisljam da prestanem posjecivati i forum jerje jako opasna stvar.Igla.U.Plastu.Sijena wrote:Koga biste najradije upoznali od članova foruma?
Kad biste morali za to poznanstvo žrtvovati jednog člana foruma, ko bi to bio?
98% razgovora mi se svodi na dop.
kako se skidati, kako se navlaci, kako sam se rokao, kako se rokam, kako cu se rokati... elem samo o nekakvom pucanju je rijec.
mene i jeste ove tri godine sto sam bio cist spasilo to sto sam se odselio/doselio tamo gdje nemam nikakvudzank ekipu, uletio ocas u djir sa onako nazovi normalnim ljudima koji se samo opijaju, duvaju, malo haluciniraju i to je to pa sam se i ja onda prestelio u taj film kao da nikada nisam ispadao iz njega.
vremenom cak rijetko se i sjetis dopa i to... iako je to tu negdje u podsvijesti uvijek i eskalira kad-tad ali jebi ga... bolje ono sto rijedje kad se vec mora.
znaci hvala ali ne hvala... koji ce mi kurac iko? nije mi dosta moje frke jos i tudju da si tovarim na vrat.
palefaced over! 8)
i am what i am and what will be will be
Re: styx
neobicno blizu...moglo je biti i bas tako.mise en place wrote:mislim da je styx u pravu ,samo malo drugacije..Taj lik jeste pop,a ubila je sestru da bi bila opet sahrana i poshto nije uzela broj,ovako ce ga na sestrinoj sahrani opet vidjeti....mozda
Znaci,nova "crna trojka" najgore psihopate,hohohehe:palefaced,mise i ja! e uvek moram da budem medju "najgoru od svu decu bre"