CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

tess

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by tess »

Zelim svima
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZdBP8WThIRs[/youtube]
dal' mi steti droga leti?
anfakabl

.

Post by anfakabl »

Crni Bobane, pa kud baš u pandurska kola... Nadam se da si ti dobro. U svakom slučaju, ništa nemoj priznati :)
A imaš i olakšavajuću okolnost-zabrinut si zbog svog zdravlja i preopterećen zbog početka terapije. Biće borbe, ali vredi pokušati.
Danas je onakav dan, kada ne bih izašla iz kuće.
Kiša maskirana u sneg ne prestaje, dan je jbno tmuran, kao i face svih koje sretoh. Eee, da mi je jedan mali džojus, da malo otupim ivice, ali naja.
I još nešto, osećam se bezveze.
all that I want is to play
winston85

Post by winston85 »

Bobi, jebes auto i pandure. Nek si ti osto ziv i zdrav. Nadam se da se nisi povredio...
Osecam se tako lose, jako lose. Nikada kao sada... bljak. Pocinjem da se nerviram pa cu najverovatnije i :vom:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
tess

Post by tess »

Ono sto cu sad napisati bilo bi normalno da napise sestogodisnjak,a ovako ce delovati kao da pise razmazena devojcica ili ...... ma u svakom slucaju malo bolesno.
LM tata mi je danas rekao da sam dobar covek,pruzio mi ruku i dodao da me nikad vise nece vredjati na onaj najgori nacin.Iako sam znao da nije u pravu (da sam dobar covek),bilo mi je neprijatno,zbunio se kao da mi kompliment dala Jesica Alba i ponavljao,"cuti cale molim te nemoj to da pricas",a zeleo sam da to govori i on je ponavljao vise puta. Nesto slicno kao kad majka tesi glavatog sina da nema veliku glavu.(nemas ti sine veliku glavu *2) Samo cinimi se da je tog trenutka to i mislio sto mi je govorio.Verovatno samo tog trenutka.
klara60

Post by klara60 »

Hajde sad da ja, kao pametujem: U tome i jeste stvar sto ti ne vjerujes u samog sebe. Zasto ti nisi dobar covjek? Zasto mislis da djelujes kao sestogodisnjak ili da je bolesno ako izrazis neka svoja osjecanja?Zasto mislis da to sto je rekao da je mislio "samo tog trenutka" Gdje je Tess samopuzdanje? ...Necu vise...samo sam sebi odgovori na ova pitanja. Valjda se kapiramo-Pozdrav!
darla

Post by darla »

vec tjedan dana ne spavam..jel stvarno mogu flipnit?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ja evo treci nikako da zaspim,sad ce i jutro...osecam se kao baba od sto godina kojoj je dan zapoceo tako sto ju je na putu do kalenic pijace,presreo beobandit sa zenskom,istroseno-ispucalom soknom na glavi i uz perorez uspeo da otme iz cegera novac za namirnice...
tess

Post by tess »

darla wrote:vec tjedan dana ne spavam..jel stvarno mogu flipnit?
verovala ili ne,desilo mi se u jednom periodu zivota da nisam spavao 30dana.Izludjivalo me to,cinilo mi se da sam svaki dan sve ludji i ludji.
Ljudi oko mene su mi govorili ako ne mozes da spavas,ti cuti i zmuri.Ta recenica me jos gore izludjivala.Cuti i zmuri!Na kraju sam samo cutao i zmurao i prestao da se nerviram.To je kao da spavas.
Posle 30 dana narednih 2 meseca sam spavao po 2sata i budio se u najgorim kosmarima i urlicima.
Ne daj se mlada tinejdzerko.
bojanol

Post by bojanol »

Ništa gore od nespavanja, i ja sam jednom, kad sam se skidao, a bio sam navučen kao zmaj, skoro mesec dana proveo razmišljajući o tome kako da se roknem. A sada, kao bebica. :D
winston85

Post by winston85 »

F45 :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Post Reply