Zicka...? O cemu ti draga osobo?tess wrote:a jesi provalio sto se beoljakse prerusio u vanju i zicka met po forumu.
cccc izvaljen si!
pakleni plan
Moderator: sanela
Re: pakleni plan
tess,...sto bolan napade covjeka?
Ja vjerujem da je Vanja-Vanja...
Beovilager ne posjeduje takvu tehniku pisanja&izrazavanja...

Ja vjerujem da je Vanja-Vanja...
Beovilager ne posjeduje takvu tehniku pisanja&izrazavanja...
Last edited by vudd on Fri Jan 22, 2010 9:55 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
da,da greska. vidis da im ni ego nije isti.Najgore kad indijanac pocne da valja zvaku.Mrzi me da zatrpavam svoju temu na pogresnom mestu.
Vanja,tebi sigurno ide dobro ruska himna jel?
dal' mi steti droga leti?
Lepo je znati bar pol onome kome se obracas, sem ako se ne radi o pravopisnoj gresci.Vanja wrote:a ti sta si i koga si provalila
No comment. To pravdanje sa spodobama, za moj ukus, nikako ne ide.Vanja wrote:malo se glupo oscam da se pravdam svakoj spodobi
- Param-parcad
bogami mi sa duplim nickovima moramo popustiti...imamo posla ovde sa genijalcima 

Znas kako, na netu da pricam ili da se ubedjujenm sa svakom zlom kobi genetskog devijantnog koda:) mi je malo glupo.tess wrote:da,da greska. vidis da im ni ego nije isti.Najgore kad indijanac pocne da valja zvaku.Mrzi me da zatrpavam svoju temu na pogresnom mestu.
Nasao sam ovaj sajt, ukucavsi u trazilicu googla "nestasica metadona", a onda se ponadah da cu cuti nesto sta ce mi pomoci, sem vasih paranoja i zvaka spodoba koje se vise pate nego sta imaju neko zadovoljstvo ili plan nista novo ne procvitah.
rekoh ovde vec jednom, koga zanima ko sam, lako moze da sazna, ne mogu da pohvatam ko je ko od vas, pa mi je glupo da repliciram svakome, pogotovu osobama koje bi spustene glave prolazile pored mene na ulici.
Rusku himnu nisam pevao, cak ne shvatam zezanje u pokusaju, ali shvatam neciju potrebu da se sakriven iza monitora pokusa izdici iz svoje bede.
I tako, napisah vam sve sta sam imao , za dalje mozemo putem priv.poruka, jako ste neozbiljni, maliciozni, pomalo zli, ali pripisacu to vasoj mentalnoj zapustenosti.

Pozdrav.
E aj zajebi prepucavanje.Vidim da si dzanki na visokom nivou jbg.Nisi dosao da se prepucavamo jel,nego da trazis pomoc.Metadon ti ovde niko nece dati ni prodati,zato razmisljaj kako da se otrgnes od tog sranja koje nam unistava organizme.Jebes ti lek od koga imas najgore krize i najgora useravanja. Spasavaj se i ovo nestasica je odlicna prilika za totalnu detoksikaciju od opioida.Barem sam ja to resio,a ti ako neces bice back 2 crack kao sto vrli pesnik rece...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t40FeJpuYYU[/youtube]
dali su ti ove scene poznate?
p.s. they have my sorry ass 2 rehab,o no,no,no
dali su ti ove scene poznate?
p.s. they have my sorry ass 2 rehab,o no,no,no
dal' mi steti droga leti?
Vanja, stvarno sam mislio''evo ga neko ''normalan''...jebiga, u govnima je...ali se moze komunicirati sa njim''Stariji lik ovo-ono...
Kad ne lezi vraze,ono narkoman pored kojeg bi mnogi prosli spustene glave...
Mada,.... to moze da bude slikoviti pokusaj opisivanja tvog dugogodisnjeg drogiranja i stanja u ovoj nestasici...
Kad ne lezi vraze,ono narkoman pored kojeg bi mnogi prosli spustene glave...
Mada,.... to moze da bude slikoviti pokusaj opisivanja tvog dugogodisnjeg drogiranja i stanja u ovoj nestasici...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ma zajebiti ljudi vise u k sve sto radite Vudd sada i ti napade covek. Ej bre , ej administratori jer vi vidite sta rade ljudi ovde coveku koji je za kji dan u problemu. Jer vidite sta se ovde prica, ja znam da je njihov cilj da odjebemo odavde, da ostanemo bez lekova i ostalo, ali svi vole koliko vidim Srbiju i Rusiju a ljudi sjebava zemlju nase ne dobijanje Meta. Kada riknemo ko placa lecenje onih klinaca koji se navukose, mrtva Srbija, Rusija ece dati zajam za to. A ti Vudd kakvu ja tehniku pisanja imam zajebi. Znaci stvarno se vise ne prepusavam dok se ne stabilizujem na leku e onda mozemo ponovo do prekosutra kaoi uvek. Znaci sada mi ni najmanje nije do ubedjivanja koliko recepti trajau, sta piseu mom kartonu i sta dobijam od lekova. Da ne dobijam Metadon i ja bi bio srecan jer bi se tek sada prijavio da dobijem 300 kapi dnevno, ali ovako jefrka jersam ostao bez leka. Mada se spremam za NP samo sto nikog zivog ne znam tamo pa jurim da me spoji neko ili da ide samnom. Ne znamni cene, ni nista. Jedino znam Srpska detoxikacija ni u ludom besu.