@Pawa
Anfakbl je cini mi se dobro.Pretpostavljam da je nema jer se udaje za mesec dana pa je u frci verovatno.Mislim daj Boze da je to.
Tinka jel treba da brinemo jbt?
I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
Last edited by tess on Sun Jan 17, 2010 2:50 pm, edited 1 time in total.
dal' mi steti droga leti?
Vudd, taj tvoj Letten i Cirih...
Pa grč mi je u stomaku i knedla u grlu od sinoć.
Mene boli jebote, koji užas.
Potpis.
Ana,osjecam da jos uvijek imas taj tripAnAna_mo wrote:Vudd, taj tvoj Letten i Cirih...

Vidis,tu je zajeb,sto ljudi str8eri to gledaju drugacijim ocima,realnim.Nase oci vide propast koja je dio nas u dubini,pa...
Svjesna si cura,znas da u ''ljepoti''stoji patnja koju je bolje zaustaviti ako ikako moze.A moze...Trazi...spasi se.
Ne praktikujem da ordiniram nedjeljom

Milan Tarot

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ma cuti...dobro je...ja sam kao dva k....vudd wrote: ...Glup sam ja jarane...ko kurac
znaci to nije bila religijska komuna? I ako sam shvatio posle 3 meseca si pao,ali si posle nastavio?
Ja mogu da ti priznam da sam za 4 meseca u komuni plakao vise nego ceo zivot do tad.Valjda zato sto sam navikao da probleme i nervozu resavam na druge nacine ili zbog nemoci i utiska da ujutru kad svima svane,meni smrkne.Zbog tog plakanja sam bio jos sjebaniji,pa bih se ujutru,popodne,uvece stekovao da niko nevidi i plakao sa istom tugom kao majka devet Jugovica posle Kosovskog boja..
Sazaljevao sam sebe samog,a i savest me je kidala,a sva sranja su mi stajala jasno kao na ogromnom ovalu.Dugo nisam mogao da izadjem iz tog crnila i to me i dalje plasi,jer me je vec pobedjivalo,ako znas na sta mislim.
Odnos koji si imao sa zenom mogu da razumem,jer sam i ja imao slicnu pricu sa devojkom sa kojom sam bas dugo bio i mislio da je volim.Ustvari nismo mogli da se otkacimo jedno od drugog.To sigurno nije bila ljubav,ali iako je ona zavrsila na ulici i prodavala se(ja nisam ucestvovao u tome,nit smo tada bili zajedno),meni je i dan danas stalo do te devojke iako nebih mogao da budem u vezi sa njom(ne zato sto se prodavala,nego jednostavno sve to je bilo mnogo bolesno,a i perverzno),prva zelja u zivotu mi je da se ta devojka izvuce i spasi.Ne vidjamo se bas dugo i cuo sam da su je prosle godine odveli negde van Bgd-a na lecenje.Stvarno joj zelim sve najbolje,ali ne ponovilo se!
dal' mi steti droga leti?
Ne znam kako vidis da je pomoglo njoj?Mislim,to mi je prva zena koja i dan danas zivi u Austriji...Pawa wrote:Htedoh da pitam jel komuna pomogla bar tvojoj tadasnoj zeni, ali vidim da jeste (za sada).
Ima li tvojih roditelja u delu price vezanom za lecenje? Jesu li ti bar tada pruzali bilo kakvu podrsku?
Kad se vec raspitujem za ljude... Gde je anfakabl? Nesto ne vidim da je ima na forumu? Nadam se samo da je dobro.
Moji su bili jednom u posjeti da vide malu...Ma krijuci su zeljeli da vide i mene,samo satro...
Moji roditelji su ljudi koji na narkomaniju nisu gledali kao bolest.Vise su bili za onu''To je bagra,koju najbolje politi benzinom i zapaliti..to...to truje zemlju i narod,bolan...''Povrsno gledano, mozda su u pravu

Kada se narkomanija dogodila u porodici,bilo ih je prvo sramota.Ugled u gastarbeiterskim krugovima koji su mukotrpno godinama gradili,znas ono...Najbolje auto,sto vise moneta na bankovnom racunu i tako to.Kasnije je preraslo u strah,jer nisu mogli shvatiti moje ponasanje,probleme sa zakonom..i distancirali su se,bojeci se da im murija ne oduzme pasos i ostanu bez posla...Mislim,razumijem ih sada nakon svega.Ipak su to ljudi koji su u dijasporu otisli 69'.Mozak su konzervirali i danas razmisljaju kao prije 40 godina...Danas kad mi dodju u posjetu,pricamo tako o nekim ljudima meni znanim i stari kaze da je neko u zatvoru ili umro,stara nevjesto daje znak ocima,ili sutom u podkoljenicu ispod stola(gdje stari obavezno amaterski bleji u nju) da se o ''ONOM''ne govori...Simpaticni su mi u tim svojim dobrim namjerama

Da,gdje je anfakabl?Nadam se da uvjezbava prebacivanje Bidermajera...i da je ok.
Zbog ovoga sam ukacila da je njoj komuna pomogla. Napisala sam "za sada", jer stvarno do sada nisam procitala kako je tvoja bivsa zena danas.vudd wrote:Bracni parovi mogli su imati zajednicke vikende tek poslije tri mjeseca i''Motivationsmarsch-a''gdje bi pacijent trebao pjesaciti nekih 30-40 kilometara na drugi ''hoff'' i kratko opisati utiske dosadasnjeg boravka u komuni i ciljeve koji ga trebaju odlijepiti od dosadasnjeg zivota. Moja L.je to odradila,ali vudd-krelac se za tri mjeseca osjecao toliko dobro da je pozelio da se pocasti jednim dobrim ''knall''-om za proslavu uspjeha apstinencije...
Jesam li nesto pogresno protumacila?
A sto se tice anfakabla, ako je razlog svadba onda su joj izostanci oprosteni:)
Napravio sam recidiv sa jednim likom koji je vec bio pred izlazak i bio paragraf 12''terapija ili zatvor''...2 godine mardelja su ga cekale...Izasao je na vikend i donio dop.Sashili smo se u sobi za grupnu terapiju.Da osvestamo prostorijutess wrote:ma cuti...dobro je...ja sam kao dva k....vudd wrote: ...Glup sam ja jarane...ko kurac
znaci to nije bila religijska komuna? I ako sam shvatio posle 3 meseca si pao,ali si posle nastavio?
Ja mogu da ti priznam da sam za 4 meseca u komuni plakao vise nego ceo zivot do tad.Valjda zato sto sam navikao da probleme i nervozu resavam na druge nacine ili zbog nemoci i utiska da ujutru kad svima svane,meni smrkne.Zbog tog plakanja sam bio jos sjebaniji,pa bih se ujutru,popodne,uvece stekovao da niko nevidi i plakao sa istom tugom kao majka devet Jugovica posle Kosovskog boja..
Sazaljevao sam sebe samog,a i savest me je kidala,a sva sranja su mi stajala jasno kao na ogromnom ovalu.Dugo nisam mogao da izadjem iz tog crnila i to me i dalje plasi,jer me je vec pobedjivalo,ako znas na sta mislim.
Odnos koji si imao sa zenom mogu da razumem,jer sam i ja imao slicnu pricu sa devojkom sa kojom sam bas dugo bio i mislio da je volim.Ustvari nismo mogli da se otkacimo jedno od drugog.To sigurno nije bila ljubav,ali iako je ona zavrsila na ulici i prodavala se(ja nisam ucestvovao u tome,nit smo tada bili zajedno),meni je i dan danas stalo do te devojke iako nebih mogao da budem u vezi sa njom(ne zato sto se prodavala,nego jednostavno sve to je bilo mnogo bolesno,a i perverzno),prva zelja u zivotu mi je da se ta devojka izvuce i spasi.Ne vidjamo se bas dugo i cuo sam da su je prosle godine odveli negde van Bgd-a na lecenje.Stvarno joj zelim sve najbolje,ali ne ponovilo se!

Jebiga,da li je bila u pitanju mladost ili neka urodjena blokada mozga,te nisam uopste razmisljao.Ali bukvalno...ni sekunde.Svijest mi je bila prekrivena stojekakvim stahovima,kompleksima i ostalim sranjima tako da...zivio sam kao biljka...samozivo,iako nisam takav.Poslije tog recidiva,drugara su prebacili u drugu komunu i spasili ga murije,ja sam osto i pokajnicki marsirao kaznu od 120 km.Isao od hoff-a do hoff-a i drzao monologe pacijentima kako sam konj,kako sam ovakav i onakav.Onda bih dobija feedback gdje je maltene dolazilo do marisanja,jer nisam mogao podnijeti istinu da sam shonjo koji mjesto muda ima par jajaca,koja opet malo cemu sluze
Poslije smo radili zajedno na drugoj sceni(ovaj ucesnik recidiva i ja) obojica pali na robiju.On nije medju zivima..ja drkam kompjuter u Krajini snijegom zavejanoj i mislim se''...Pa jebo te....

Odradila je L. taj ''motivationsmarsch''i ulazak u drugu fazu iz koje nije nista shvatila i za sebe uzela,kao ni ja...pisacu kasnije.Pawa wrote:Zbog ovoga sam ukacila da je njoj komuna pomogla. Napisala sam "za sada", jer stvarno do sada nisam procitala kako je tvoja bivsa zena danas.vudd wrote:Bracni parovi mogli su imati zajednicke vikende tek poslije tri mjeseca i''Motivationsmarsch-a''gdje bi pacijent trebao pjesaciti nekih 30-40 kilometara na drugi ''hoff'' i kratko opisati utiske dosadasnjeg boravka u komuni i ciljeve koji ga trebaju odlijepiti od dosadasnjeg zivota. Moja L.je to odradila,ali vudd-krelac se za tri mjeseca osjecao toliko dobro da je pozelio da se pocasti jednim dobrim ''knall''-om za proslavu uspjeha apstinencije...
Jesam li nesto pogresno protumacila?
A sto se tice anfakabla, ako je razlog svadba onda su joj izostanci oprosteni:)
Nedeljni rucak se pusi i mami tekucine na usta...
Bratko moj dragi
ma neka te...samo to ću reći, sve dalje u mom svetu je patetika, zid, sladunjavo, pa opet zid 
Dragi ljudi, sve je ok u prvom planu.
Ono što me malo dublje zajebava je- da li samo skupljam prašinu po svojim kompleksima, strahovima, neču kopati dublje
Da li sam samo 'nako, ili stvarno na dobrom putu da ubijem strvinu i strvinara u sebi?
Moram pitati Milana Tarot

Dragi ljudi, sve je ok u prvom planu.
Ono što me malo dublje zajebava je- da li samo skupljam prašinu po svojim kompleksima, strahovima, neču kopati dublje

Da li sam samo 'nako, ili stvarno na dobrom putu da ubijem strvinu i strvinara u sebi?

all that I want is to play
Re: Bratko moj dragi
anfakabl wrote: Ono što me malo dublje zajebava je- da li samo skupljam prašinu po svojim kompleksima, strahovima, neču kopati dublje
Anfakabl, ovu pjesmu da odslusas deset puta pred ogledalom u kupatilu koje se nalazi sa lijeve strane u hodniku...
i ponavljaj u sebi ''Vanzemaljci,vanzemaljci,majku li vam vasu...''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mf1xamgb7vg[/youtube]