CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Param-parcad »

winston85 wrote:Prijatelju, prijatelju...
pa nemoj tako,jebi ga...nije lepo terati u pizdu materinu ljude po forumu :)
winston85

Post by winston85 »

Param-parcad wrote:
winston85 wrote:Prijatelju, prijatelju...
pa nemoj tako,jebi ga...nije lepo terati u pizdu materinu ljude po forumu :)
Nista licno, to ja onako, za sebe... :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
anfakabl

Kako se trenutno

Post by anfakabl »

Najradije se žalim na vuddovoj temi, tamo osećam veću sigurnost neg' na "opće diskusije", ali počeo čovek da piše "ZLOČIN I KAZNA", pa nije fora da pravim ovakve šupačke ulete sa ovakvim šupačkim cmizdrenjem.
Lm, početak godine, posla preko glave, treba se udati i naći prigodno mestašce da se sve to obeleži.
Dragi želi to učiniti u velikom stilu, a meni godi, jbg lepo je to. Lepo jesti na lepome mestu u još lepšemu društvu :)
I tako mi, cvrkućući, dok cvetam kao zimska ruža, ulazimo u jedan...tak krasan restoran na glasu, ma sve 5, ma prekrasno...
mada moram priznati da nisam iz te lige koja se od 5te god.hrani po restoranima, otprilike mi je godinama najveća ekskluziva bila nekakva picerija (ne smem zaboraviti roštilj kod Brene, stadion Vojvodina, NS), tako da "ovo" možda i nije baš toooliko extra
Mic po mic, dogovor pade, ovo/ono, samo ubacih triviju svoju: tekile-puno-služiti sa narandžom i cimetom.
"khm..." nakašlja se prezrivo livrej, odn.konobar, pardon - koktel majstor. Kaže ta voštana figura da se već godinama bavi tim poslom, te se tekila služi sa limunom i solju.
"Brale, nisam se nikada bavila tim poslom, ali zaista znam kako ŽELIM piti tekilu."
A taj, whateva, šanker me gleda u po očiju i govori da neće NIKAD tako služiti tekilu.
I moj dragi, moja ljubav...pred njima!, obraća mi se kao tata:
"Nema potrebe stvarati probleme oko sitnica..."
E jbg.
Posle se našao u takvom čudu da umalo zažalih zbog odluke da provedem 2-3 dana van gnezda.
Kako bre nije bitno?!!?! Ja bih za njega poginula, klela se u sve što kaže pred drugima, to je moj tim, čovek mog života! Ako i grešim što mi je on br. 1 - ne žalim.
Uglavnom...problem je u tome što nisam načisto da li je njemu jasno oko čega je izbio toliki problem.
Da li stvarno kapira ili samo klima glavom "ok draga"? Da li shvata da nema scenarija za holivudski život, da me ponizio pred drugima (nebitno što su nebitni) i da - ako
all that I want is to play
anfakabl

Kako se trenutno

Post by anfakabl »

...ako se to ponovi, nikad ga više neću toliko voleti?
tess

Post by tess »

Dali to nasu Anfakbl trese neka nervoza pred vencanje?To je valjda normalno.
Nemoj da se ljutis,ali meni ta situacija deluje kao glupa "sitnica",koja nema veze sa kolicinom postovanja tvog dragog prema tebi.
Moram da ti kazem da mi je malo i zao decka,jer pokusava da napravi da sve bude lepo i opusteno,a na sitne bezobrazluke sefa Sale i na zajebanu zenu reaguje smireno i pokusava da stane na loptu.Takvog je uvek dobro imati u timu.
Sto njega nepustis da organizuje "sator" i muziku,a ti kao svako zensko brini za cvece i vencanicu.
Nemoj slucajno nesto zajebati! :smt018
dal' mi steti droga leti?
anfakabl

Eh da

Post by anfakabl »

...
"a ti, kao svako žensko, brini za cveće..."
da nisi ti u pitanju, sterala bih te u tri krasne...
Jašta znači, promašila sam temu i ispala luđakinja&veštica. Ah, kako sam neshvaćena.
Opresija je gadna i podmukla stvar, krene sa "ljubavi, aj utišaj malo tu tvoju muziku" pa se razvije u zver. A taj film ne bih opet gledala.
Bolje je ovako.
tess

Post by tess »

Bice ipak da sam ja promasio temu i ispao neshvacen.Evo cutim i stidim se :oops: .Sto i moram bas svoju nosinu da svugde guram.
Izvini drugarice,jasno mi je da se razlikujes od drugih zena(pozitivno!),neki cak i neveruju da si zensko,ali nekad manje glava boli kad mislis o cvecu , haljinama i cipelicama.
vudd

Post by vudd »

Pa kako nije bitno, jebote...?Il' si sa mnom,il' si protiv mene,Tim koji hoce da pobjedi,nikako ne smije da izgubi,pa makar se radilo i o so vs. cimet.Predbracna testiranja koja se sastoje od 34562 pitanja i 23964 podpitanja,jako su bitna a ulazak u bracne vode gdje te ceka preostalih 5942801 stvari za izkonfrotirati :D

Anfakabl,ja te u potpunosti razumijem.Na svom ''veselju''toliko sam se kvalitetno napio,da sam u neka doba krenuo da se ispozdravljam sa mladencima i gostima i da palim kuci :)
Jako je bitno sta se pije ''Za vencanim stolom...''vud ju anderstend det? :wink:
Last edited by vudd on Sun Jan 17, 2010 6:10 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tess

Post by tess »

ja ne mogu da odolim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_MsSn_dgT5I[/youtube]
7474

Post by 7474 »

nem pojma, nisam bio ovde danima, jos manje sam pisao, al me sad ovaj muz to be od anfakabl toliko zaintrigirao.. mislim, i shef Sale i ostali..

ja bi se isto iznervirao.. ko sto se uvek iznerviram jer ocekujem da mi je u zivotu sve vatromet! a vatromet nije svugde zagarantovana kategorija..
mislim, ipak je to samo jebeni Shef Sale!!! i ja sam konobarisao i takvu zelju bih sigurica ispostovao!!! jos se devojka udiaje, jbt!!!

a el djuvegija nije mogao da kaze, nesto, kao, OK donsite jebenu tekilu, mi cemo poneti narandze and cimet???

ne, znam.. pun sam svojih sranja, pa mi je lakse da resavam tudja!!!
but, i djuvegija je isto nervozan pred big day. treba i to uzeti u obzir i hejtovati iskljuchivo Saleta. i dati mu nikakav tips, na veche venchanja i tako to..

a roshtilj kod Brene vishe nije Brenin i vishe nije tako dobar. chini mi se da vishe nemaju ni pire krompir.. (nekoliko ljudi se otrovalo salmonelom iz tog krompira u kojem je bilo jaja sa almonelom, bla bla bla..)

koji je meni qrz??
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply