Najradije se žalim na vuddovoj temi, tamo osećam veću sigurnost neg' na "opće diskusije", ali počeo čovek da piše "ZLOČIN I KAZNA", pa nije fora da pravim ovakve šupačke ulete sa ovakvim šupačkim cmizdrenjem.
Lm, početak godine, posla preko glave, treba se udati i naći prigodno mestašce da se sve to obeleži.
Dragi želi to učiniti u velikom stilu, a meni godi, jbg lepo je to. Lepo jesti na lepome mestu u još lepšemu društvu

I tako mi, cvrkućući, dok cvetam kao zimska ruža, ulazimo u jedan...tak krasan restoran na glasu, ma sve 5, ma prekrasno...
mada moram priznati da nisam iz te lige koja se od 5te god.hrani po restoranima, otprilike mi je godinama najveća ekskluziva bila nekakva picerija (ne smem zaboraviti roštilj kod Brene, stadion Vojvodina, NS), tako da "ovo" možda i nije baš toooliko extra
Mic po mic, dogovor pade, ovo/ono, samo ubacih triviju svoju: tekile-puno-služiti sa narandžom i cimetom.
"khm..." nakašlja se prezrivo livrej, odn.konobar, pardon - koktel majstor. Kaže ta voštana figura da se već godinama bavi tim poslom, te se tekila služi sa limunom i solju.
"Brale, nisam se nikada bavila tim poslom, ali zaista znam kako ŽELIM piti tekilu."
A taj, whateva, šanker me gleda u po očiju i govori da neće NIKAD tako služiti tekilu.
I moj dragi, moja ljubav...pred njima!, obraća mi se kao tata:
"Nema potrebe stvarati probleme oko sitnica..."
E jbg.
Posle se našao u takvom čudu da umalo zažalih zbog odluke da provedem 2-3 dana van gnezda.
Kako bre nije bitno?!!?! Ja bih za njega poginula, klela se u sve što kaže pred drugima, to je moj tim, čovek mog života! Ako i grešim što mi je on br. 1 - ne žalim.
Uglavnom...problem je u tome što nisam načisto da li je njemu jasno oko čega je izbio toliki problem.
Da li stvarno kapira ili samo klima glavom "ok draga"? Da li shvata da nema scenarija za holivudski život, da me ponizio pred drugima (nebitno što su nebitni) i da - ako