ispovjest
Moderator: sanela
ispovjest
ehh ovakooo... ja sam novi ovdi.... mozda ovo nije pravi forum za mene ali vrijdi pokusat..... znaci ja pusim travu skoro godinu i po...... nisam nista drugo uzmo .... i na jednom derneku prije nekoliko dana sam pusio takodjer ( i popio malo vina) ali poslije se desilo slijedece.... bilo je sve uredu , al kad sam kreno kuci , poceo je mozak da mi trni, srce je lupalo , sva cula su mi bila pojacana, uhvatila me panika, pluca, stomak imo sam osjecaj kao da rastu , i haj mislio sam to ce me proci , ali desilo se suprtno, kad krenem da spavam ili samo pomsilim na to, uhvati me paranoja, srce pocne da lupa, sav se tresem ( ne od zime) ,noge mi se odsjeku i sve te iste pojave kao u navedenom gore ,,, eto, nisam znao gdje bih pitao pa sam nasho ovaj forum.... zelim da znam sta mi se desava, jel ja sam sebe tripujem ili je ovo stvarsnost ,,,, hvala unaprijed i pozz....
- preispitivac
Re: ispovjest
Prvo zakljucak, recen na najjednostavniji nacin : NEMOJ PUSITI TRAVU.
Sad prica.
Koliko godina imas? Koliko god, u svakom slucaju, vutromanija je losa stvar. Meni se desilo da se par puta u komb sa alkoholom dobro odvalim od trave da mi bude lose toliko - mantanje u glavi, mucnine, povracanje, ubrzan rad srca, panika, sto ti kazes, odsecanje nogu i sl. Lose ti reaguje telo na to, pogotovo ako imas manjak kilograma ili los apetit ('oce na prazan stomak da te tako zvekne, prvo te alkohol izvoza i kad preseces vutrom, aj cao onda). Iskuliraj "derneke" ako bas zelis da se cepnes necim,odradi to uz koje pivo, vutra ce te sjebati polagano. Ti pusis vec godinu i po dana, sve ce losije da te radi, i pripremi se ako nastavis : KRENUCE PARANOJE. Kazem ti, bolje iskuliraj to, cirkaj pivo, muvaj ribice (na travi se ustondiras uglavnom, ako ne sad, doci ces u taj stadijum), i nemoj da varis "povremeno" ili "ponekad" - periode se smanjuju, sigurno, najsigurnije. Ako se na kraju pokazes labilan(sto sigurno jesi posle 18 meseci duvanja) lako ces preci na nesto drugo - ja da nisam nasao ovaj forum, danas bi se cepao necim drugim, provereno, plasim se same pomisli sta je moglo da bude. Procitaj malo ispovesti ljudi sa "debelim" iskustvom, radi sklekove, jedi, jebuckaj i mani se trave...
Sad prica.
Koliko godina imas? Koliko god, u svakom slucaju, vutromanija je losa stvar. Meni se desilo da se par puta u komb sa alkoholom dobro odvalim od trave da mi bude lose toliko - mantanje u glavi, mucnine, povracanje, ubrzan rad srca, panika, sto ti kazes, odsecanje nogu i sl. Lose ti reaguje telo na to, pogotovo ako imas manjak kilograma ili los apetit ('oce na prazan stomak da te tako zvekne, prvo te alkohol izvoza i kad preseces vutrom, aj cao onda). Iskuliraj "derneke" ako bas zelis da se cepnes necim,odradi to uz koje pivo, vutra ce te sjebati polagano. Ti pusis vec godinu i po dana, sve ce losije da te radi, i pripremi se ako nastavis : KRENUCE PARANOJE. Kazem ti, bolje iskuliraj to, cirkaj pivo, muvaj ribice (na travi se ustondiras uglavnom, ako ne sad, doci ces u taj stadijum), i nemoj da varis "povremeno" ili "ponekad" - periode se smanjuju, sigurno, najsigurnije. Ako se na kraju pokazes labilan(sto sigurno jesi posle 18 meseci duvanja) lako ces preci na nesto drugo - ja da nisam nasao ovaj forum, danas bi se cepao necim drugim, provereno, plasim se same pomisli sta je moglo da bude. Procitaj malo ispovesti ljudi sa "debelim" iskustvom, radi sklekove, jedi, jebuckaj i mani se trave...
Jurim rep
ZAOMIJE ALI JE TO STVARNOST TOJE TAKOZVANA THC MANIJA ZA KOJU NISI CUO KLADIM SE.DOBROJE DA SI TO SHVATIJO KAO PROBLEM JER JESTE I TO VELIKI KRIVA SLIKA TVOG MOZGA.USVAKOM SLUCAJU OD SAM KOD DOKTORA I OBJASNIMU STA SE DESAVA SA TOBOM,MOZE DASE DOGODI DA PRECES NA NESTO JACE JA IMAM SA TIM DVANAESTOGODISNJE ISKUSTVO.MORAS DA OSTAVIS TRAVU JER TI JE RAZBILA MOZADNI SISTEM SA THC VERUJMI DA TACNO ZNAM KAKO SE OSECAS.U MOM DRUSTVU SU BILI LJUDI KOJ SU SE TRIPOVALI TA JE TO SAMO TRIP PA DOZIVLJAVALI ZATROVANJE CELOG TELA OD THC.DA NEPISEM KOJE SU POSLEDICE.ALI TI SAVETUJEM DA STO PRE ODES KOD DR ZA BOLESTI ZAVISNOSTI I DOBICES NEKE LEKOVE KOJ CE DA OBNOVE TE MOZDANE VIJUGE KOJET MUCE.JOS UVEK NIJE VOPASNO AL AKO NASTAVIS TOZIVECES SLOM TAKOZVANI THC KOJ RAZNE LJUDE VODI U RAZNE BOLESTI ,DEPRESIJE,PARANOJE ITD.UZDAM SE U TVOJU PAMET I TO ISPRICAJ I DVOJIM ORTACIMA SA KOJIMA VARIS
- VVV -ex prokleti
E pa Ali, ja sam duvao ogromne količine travuljine jedno 13 godina( uz sve ostale moguće otrove). sve dok mi jednog dana jednostavno više nije odgovarao taj osjećaj, previše me je ukomiravala, sve su bile češće prisutne paranoje, a i vrlo sam teško komunicirao s ljudima. Da ne pričam kako nisam mogao ni da zamislim da idem napušen na posao. Sad ne mogu ni da pomislim na duvku, a da mi se želudac ne okrene. A dok sam duvao tvrdio sam da ću duvati do smrti, i kako je to puno bezopasnije od cigareta. Samo što sam ja nažalost zaglibio u puno ozbiljnije stvari, pa ne bih htio da se i tebi to desi. Prestani dok ti je još vrijeme jer nema ti u tome ničeg pametnog, vjeruj mi...pozzz
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili