I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

tess

Re: I poslije njega...ON

Post by tess »

dal' mi steti droga leti?
vudd

Post by vudd »

Mozda bih i pomislio da je u stilu dusebriznika odvratim i nabacim kako je to opasno zlo, ovo-ono...Ali ni sam nisam znao sta je,i sta nas tek ceka...
Meni je bilo jos uvijek dobro u toj prici i pozelio sam da i njoj bude.A zajedno smo jaci,kazu Grobari!
Cesto nakon svih desavanja razmisljao sam(i sada to ponekad cinim)dali sam je volio bar malo ''normalno''?
Volio sam njenu patnju,kroz nju zalio sebe...kroz sebe tjesio nju i prihvatao teret njenog izgubljenog postojanja na svoja nejaka,izgubljena ledja.Malo neshvatljivo,mozda...nije bitno.

Poznavao sam jednog shiptara koji je trebao biti prva veza sa konektom u famoznom Cirihu.Rekao je da ima opak bijeli prah i sugar,i da cu biti zadovoljan ''sto posto,be...''
Jos sam stanovao kod mojih sa kojima nisam imao nikakvih dodirnih tacaka osim''dobar dan i laku noc''sa moje strane,i ''Smanji to urlanje, idiote...''sa njihove.
Taj dan, ona i ja ususkani u postelju meku, pretrazivasmo jedno drugo milimetar po milimetar i prirodno se veseljasmo tome :)
.Ja sam se ,doduse, dodatno veselio shipkovom dolasku...i onom sto,bar za mene,slijedi
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Pawa

Post by Pawa »

vudd wrote:Ali ni sam nisam znao sta je,i sta nas tek ceka...
Moze biti da nisam u pravu, ali...
Nekako mi je tesko da prihvatim da si bio apsolutno neinformisan.
Dok ovo pisem ne mislim samo na tebe, vec na sve vas koji istu recenicu izgovarate.
tess

Post by tess »

Pawa wrote:
vudd wrote:Ali ni sam nisam znao sta je,i sta nas tek ceka...
Moze biti da nisam u pravu, ali...
Nekako mi je tesko da prihvatim da si bio apsolutno neinformisan.
Dok ovo pisem ne mislim samo na tebe, vec na sve vas koji istu recenicu izgovarate.
Jel si ti nekad imala 20 godina?Ili si bas uvek znala sve sta i kako.Zar mislis da je iko od nas pocevsi da se drogira mislio da ce doovde da dogura.Ja sigurno nisam.A naravno da smo mnogo i lagali sami sebe,to si u pravu ali.
Mladost-ludost-malo i hrabrost.
Pawa

Post by Pawa »

Tess to je upravo i bila poenta mog prethodnog komentara. Postoji razlika u tome kada nesto ne znas i kada znas, a opet mislis da ces biti izuzetak i proci drugacije od ostalih. Svakako da sam imala 20 godina i da ni do danas nisam uspela da posisam svu pamet ovog sveta, ali isto tako znam (ogradjujem se na ljude koje poznajem, a krenuli su u to vreme vasim stopama) da su mnogi iz moje generacije pre hteli da uz pomoc raznoraznih narkotika u drustvu budu „strasne baje“, a ne da nisu bili informisani. Bili su informisani, ako ne vise, onda barem koliko i ja u tom periodu.

Ako ovako nastavimo, do kraja ispovesti, vudd-a cemo istranzirati zbog ovolikog seckanja :)
tess

Post by tess »

A odakle im zelja da se pokazuju kao strasne baje?mislim jel se u tebi u to vreme radjala zelja da budes strasna riba,pa sta si kontala na koji nacin ces to da pokazes?I odakle kod nekog tolika zelja za dokazivanjem na taj nacin,cak i onda kada je kako ti kazes informisan.Poenta mog razgovora je da ti nista neznas i neverujes nikome dok sam to neproveris,uradis,probas,narocito neko ko ima 20 leta,a zeli odmah i zeli sve!
Pawa

Post by Pawa »

Naravno da sam imala zelju da se dokazujem u drustvu. Jedna od stvari koje sam u tom periodu i u tu svrhu odabrala bilo je ronjenje, kao sport kojim se recimo niko iz mog drustva nije bavio pa sam imala sjajnu priliku, sto bi rekao sasa-ex, da mudroserim. Narkomanija nije bila polje na kojem sam imala zelju da se dokazujem, a ne mogu da kazem da nisam imala zivotne predispozicije da odaberem i taj „sport“. Istina ne tako ekstremne kao mozda vudd, ti ili neki od vas, ali opet ih je bilo. Ne znam mozda sam samo za razliku od vas ipak verovala i plasila se onoga sto sam do tada cula, procitala i nesto malo, ali izgleda za mene u tom periodu dovoljno, videla.
tess

Post by tess »

Ronjenje je sport,a ne bi verovala da su se neki od nas uporedo drogirali i bavili sportom neko vreme,tako da neverujem da se neko drogirao da bi bio baja.Sportom da,muzikom da,ali drogirati se da bi bio baja,mislim da to nema veze.To ipak nisu pljuge.
Vudd pisi,razvodnili smo ti temu.
vudd

Post by vudd »

Pawa,razocarala si :)

Kako bih ti rekao... Svi znaju da pusenjem rizikuju rak pluca,grla, ovog-onog,ali ipak...
Pretpostavljam da ronioci ne puse :)

Ne,nisam bio informisan.Iskreno...Nijedan junkie mi nije rekao ''pazi,jako ces najebati.Patices se,i neces osjecati flash... i samo ces zivotinjariti.Bices mnogo bolestan i rizikovaces zivot za piz dopa.Ponizices se maksimalno i cekaju ta najruznije stvari bolnice,ludnice,zatvor...''Nisam ni pitao...A i da su mi rekli,mislis da bi ih poslusao(i vjerovao narkomanima koji hoce samo da njima bude vise :) )...Ma jok.
Pa ljudi...Narkomanija je bolest licnosti koja hoce na ''kreativan'' nacin da se skenja.Svi to imaju u podsvjesti i shvatice prije ili poslije.
Najljigavije mi je kad kazu''poceo sam iz dosade''ili''da budem opasan baja''...Kakav crni baja,kukala ti majka?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vidim vudd, skupio si ovde popriličnu publiku.. Publicitet ti se popeo na 98%
2256t.jpg
2256t.jpg (3.52 KiB) Viewed 2101 times
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply