ala bratko, bolje što nisam. Prohujala i hujalavudd wrote:Mogla si se komotno javiti...anfakabl wrote:bratko, samo da ti stisnem jednu glasnu pusu

ne bih samo tog dopa, ali se nisam gadila na ostale gadosti.
Moderator: sanela
ala bratko, bolje što nisam. Prohujala i hujalavudd wrote:Mogla si se komotno javiti...anfakabl wrote:bratko, samo da ti stisnem jednu glasnu pusu
Svako koga sam pznavao,a imao je u nadimku "prebranac" bio je vrlo zajeban lik.Neznam zasto to tako,valjda zbog pasulja,a pasulj je pun ugljenih hidrata,a oni su opet dobri za masu i tako.vudd wrote:Samo tovari tessmine...Mile Prebranac mi je podzemno ime i mnogo sam zajeban baja,samo necu da se kurcim na forumu.Mislim,prepoznace me neko pa...sta da ti pricam brate.
Pazi ovo,malopre usisavam kucu (kucu usisavam normalno usisivacem,a to radim jer nam se zenskadija razbezala po planinama,a ostali su muski,pa jbg) i razmisljam o ovome sto si poceo da pises.Prisetim se vremena izmedju 7-12 god.Ovo sto ti kazes lesio te deda,pa se ti iskaljivao na likovima u skoli,mene su covece od obdanista pa negde do 13 godine svi lesili od batina.Pazi,ja sam bio vrlo mrsav klinac i nestasan,ne toliko nemiran.Pored toga sto me cale lesio a razlog mu nije trebao,lesili su me i drugari,ma svi redom.Naravno caletove batine su bile najgore.Imao je poseban gajtan za mene i burazera,koji je jednom prilikom u napadu besa iscupao iz televizora,a kasnije je sluzio samo u svrhu kaznjavanja,a znao je cesto da me prosto digne i tresne o patos .Batine na ulici i nisu bile toliko strasne kao klincu mi je bilo bitno samo da neispadnem pizda,pa sam u nedostatku snage nekima razbijao glave ciglom.Ali uglavnom su mene tukli.Na kraju sam negde u 4-om razredu dobio tikove.Znas ono neko krene rukom nesto,a ja istripujem da oce da me udari pa se sav iscimam i stanem u odbrambeni stav.Keva krene da me pomazi ja se iskrivim sav,hvatam je za ruku misleci da ce da me udari.Sa uciteljicom i drugovima sam imao slicne situacije,pa su nakraju namerno poceli da me cimaju.Ubrzo sam dobio nadimak "gumifleks",jer bi se sav razvlacio kao guma kad bi neko krenuo rukom nesto da se pocese ili nesto bezazleno.vudd wrote:Fala drugu Amiru na Sokratu.
U sustini dobar djecak i dobar djak,poceo je razmisljati o smrti .Polako je poprimao lik djavolov, i iz straha prema svemu nije se bojao nicega.Ekstremnost je znacila nesvjesno dokazivanje i zelju za pripadnoscu.Djedovu torturu i batine istresao sam na drugovima iz skolskih klupa.Kad bih udario na jaceg,nisam odustajao dok me nebi olesili.Valjda sam htio i na taj nacin nesto dokazati...
ma mali prdavac sav sam se iskrivio,a Elvis sere li sere.Ja mislim da je 10w ili 100w,ako je moguce onda je 10w.Ma on me je i sjebo zato su mi i navirala ruzna secanja.vudd wrote: Koliko vati je usisivac?
da se i ja nadovezem. sta znaci mlad covjek u ovom slucaju? koliko?mlad covjek, pritom ovisnik,pojma o zivotu nema...