koliko protivurečnosti, koliko čudnih stvari u prethodnom postu..
(a da nije foruma i kojekakvih sveščica, za ovaj zaključak bi mi bilo potrebno mnoooooooooooogo vremena.)
"za sada bez dobrog naslova"
Moderator: sanela
Re: "za sada bez dobrog naslova"
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
vudd wrote:Nikajlo,sto si neiskren?
što sam neiskren?
što sam se distancirao od onog kukavnog skota sa početka apstinencije i prijavio se pod novim nickom, jer samnamolio Sanelu da mi nick Nikajlo izbriše, pa sad počeo sve ispočetka??
ili što nisam od starta rekao da sam to ja??
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
u jednom od prvih postova sam i rekao da mi je ovo novi nick, da sam iznova prijavljen itd..7474 wrote:vudd wrote:Nikajlo,sto si neiskren?
što sam neiskren?
što sam se distancirao od onog kukavnog skota sa početka apstinencije i prijavio se pod novim nickom, jer samnamolio Sanelu da mi nick Nikajlo izbriše, pa sad počeo sve ispočetka??
ili što nisam od starta rekao da sam to ja??
nekako mi je onaj Nikajlo stvarno bio nikakav, kad sam ga posmatrao sa strane, sa odredjenog rastojanja..
a nekolicinu ljudi sa 4uma sam PP-om obavestio o come backu, u novoj koži itd itd..
ne mislim da sam neiskreniji od tebe, npr. koji si napisao svoju ispovest pa je onda, post po post izbrisao..
bolje se osećam ovako.
imam osećaj da sam i doslovno odbacio deo sebe i najteži deo svog života..
ne verujem da mi zameraš što se nisam i tebi posebno javio.
svako dobro, vudd and ostali!
Koga briga za nick?Mislo sam na ova tvoja razmisljanja o apstinenciji...
Nije bitno.
Nije bitno.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ako misliš da mi može pomoći (a ja mislim da može), reci šta misliš da je neiskreno. jer ja to očito ne vidim!vudd wrote:Koga briga za nick?Mislo sam na ova tvoja razmisljanja o apstinenciji...
Nije bitno.
mislim, nisam sigurno namerno neiskren prema sebi..
zapitkivao sam te o svemu i svačemu, što se tvog "staža" tiče i vremena provedenog posle toga, tako da kontam da često imaš dobre odgovore i savete ali da se još češće ustručavaš da ih daješ!
ako ima na šta da mi ukažeš, a ne mrzi te da tipkaš, samo izvoli.
ne krijem da sam užasna kukavica i da nemam jaja da lupim šakom o sto i kažem dopu DOSTA VIŠE!
jbga, kontam da su blokatori za mene trenutno jedini spas, al me od njih hvata ogromna frka jer ne znam šta ću kasnije bez njih..
ako imaš volje, piši.
Nisam siguran da postoje narkomani koji lupe sakom o sto i kazu''Dosta bre ili ba''i onda kao krene proces...
Nekako mi tvoja prica o tome kako su zena&sin odsutni,ti kao bitku bijes u polutami stana i ne radis se...sladunjavo brate.
Ima tu nesto sto ne mogu objasniti,znam za sebe
.
Ti najbolje znas dali i koliko si iskren...Jebes naglabanja vuddova
Nekako mi tvoja prica o tome kako su zena&sin odsutni,ti kao bitku bijes u polutami stana i ne radis se...sladunjavo brate.
Ima tu nesto sto ne mogu objasniti,znam za sebe

Ti najbolje znas dali i koliko si iskren...Jebes naglabanja vuddova
gde pise da se ne radim??
ako sam to i napisao, onda je to zaista bilo neiskreno.
i uslov je bio da im se pridružim AKO sam čist.
a obzirom da sedim sam, (a ne sa njima) u polutami i bla bla bla, govori valjda, dovoljno o mojoj čistoći.
BTW, napisao sam ti na temi filmovi, kako se zove onaj koji si tražio. ne znam esi video. TIDELAND. imaš i link ka imdb stranici o filmu.
pozzzzzzzzdravljam i javljam se kasnije.
ako sam to i napisao, onda je to zaista bilo neiskreno.
i uslov je bio da im se pridružim AKO sam čist.
a obzirom da sedim sam, (a ne sa njima) u polutami i bla bla bla, govori valjda, dovoljno o mojoj čistoći.
BTW, napisao sam ti na temi filmovi, kako se zove onaj koji si tražio. ne znam esi video. TIDELAND. imaš i link ka imdb stranici o filmu.
pozzzzzzzzdravljam i javljam se kasnije.
Hvala za link.To je taj film (nista nije slucajno
)
Ne zamjeri ludom vuddom...Mozda mi bezze kad se spucas i onda balis na tastature o zeni i djetetu.Kontam da ti je njihov odlazak nesto kao ''pas s lanca''....A uslov i nije neko Bozije slovo,ako ti je stalo,naravno...
Uostalom, sta serem ja ovde...djelim savjete? pomazem?
Neeemogu da vjerujem...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jm1DV4gazzA[/youtube]

Ne zamjeri ludom vuddom...Mozda mi bezze kad se spucas i onda balis na tastature o zeni i djetetu.Kontam da ti je njihov odlazak nesto kao ''pas s lanca''....A uslov i nije neko Bozije slovo,ako ti je stalo,naravno...
Uostalom, sta serem ja ovde...djelim savjete? pomazem?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jm1DV4gazzA[/youtube]
pet plus za PJ!
Last edited by 7474 on Mon Jan 11, 2010 9:04 pm, edited 1 time in total.