Pawa wrote:Moj zivot se recimo sveo na komunikaciju i druzenje sa bukvalno nekoliko meni bitnih ljudi. Ostali su na margini, nebitni, prolazni i kao takvi svakako ne mogu da me razocaraju ili povrede.
Pawa, vjerovala ili ne, meni je mama isto to rekla, tj. dala mi je takav savjet.
Da radim to što si ti napisala.
Ali šta ću kad volim ljude, volim se družiti i hoću da sve bude skladno, fino i da se svi fino odnosimo jedni prema drugima...
Ali to je izgleda nemoguće. Ne izgleda nego sto posto...
A jebiga...
Hvala na komentaru , inače volim kad ti pišeš na mojoj temi.
Nisi narkomanka/ovisnica, ali imaš šta za reći!
@ anfakabl
Znam ja i ko sam i šta sam, ali pogađaju me te pokvarene stvari još uvijek, opet i opet. Ma bit će bolje... A da ne govorim o ljubomornim govnarima koji jedva čekaju da izmisle neku gadost o meni sad kad sam dobra i OK. Ma fuj, sram me nekad što spadam u ljudski rod!
"Danas su ljudi toliko ogavni i pokvareni, i da sam ljudožder, sto posto bih umrla bih od gladi". - Reče netko pametan.
P.S.
Najzad dobra vijest - idem na Konevciju!!!
Pa makar mi to bilo zadnje! Mislim da ću skucati neku lovu, ali ako ne, posudit ću, samo da se pojavim.
Kad malo bolje skontam, nije meni toliko do same konvencije i "novih saznanja", "prosvjetljenja" i to...
Nego da uživo upoznam neke određene likove (braciku svog pogotovo) sa foruma i sa fejsa koji nisu na forumu ali također dolaze... Spriječit će me jedino totalna, ali ona totalna besparica (Sale-ex mi se ponudio da mi plati bus-kartu, i svaka mu čast na tome, hvala mu puno!) i nešto od stvari o kojima sam pisala u predhodnom postu (ispale, prevare, odjebavanje i slično)! A kako se sve fino poklopilo, od 15. siječnja mi je na faxu nekakva pauza koja služi da se spremimo za predstojeće ispite (haha, moš mislit)
Tako da...po svemu sudeći - bit će sve OK!
Dvije prošle sam propustila, oslanjam se na treću sreću
Ekipa, nadam se da se vidimo!
Ima još koji dan do 15-og, pa će se sve saznati na vrijeme, valjda će Vuk postaviti temu sa svim informacijama tipa hotel, cijene noćenja i ostalo...
Ljubim vas sve i pozdravljam, nadam se svemu najboljem i jedva čekam 15. siječnja!!!
Pozdrav,
-A.
P.P.S.
Mislim da ono gornje "P.S." uopće nije trebalo biti P.S. nego normalan dio posta, malo mi je predug za Post Scriptum!
Joj što kenjam...
Aj vozdrica!
Mahanje, hagić, kisić, pusi-pusi, kiki-kisi, i te fore...

Potpis.