Svima koji slave :
SRETAN BOZIC!
HRISTOS SE RODI!
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8eCkYd3ZaQk[/youtube]
nekad i britanski supci nisu na izmet.
nekad i britanski supci nisu na izmet.
dal' mi steti droga leti?
VAJSTINU SE RODI!!! 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Hristos se rodi!
Banjalukom teče reka metadona, ja skakućem s kamena na kamen.
all that I want is to play
- PsyTechGirl
Srećan Božić, ljudi!! Sve najbolje..
Želim vam da ga provedete u miru i blagostanju..
supergenije.. jebiga.. nekad to tako sve hoće da se namesti, nisi ti kriv..
Pomozi da se strasti što pre stišaju i biće bolje kasnije.. videćeš.
Hug ..
Želim vam da ga provedete u miru i blagostanju..
supergenije.. jebiga.. nekad to tako sve hoće da se namesti, nisi ti kriv..
Pomozi da se strasti što pre stišaju i biće bolje kasnije.. videćeš.
Hug ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Re: Hristos se rodi!
Za"vati malo u neki bokal,mislim vise kao pehar,pa dodji kao kosovka devojka i napoj napacene duse.anfakabl wrote:Banjalukom teče reka metadona, ja skakućem s kamena na kamen.
p.s. ako ti drhte ruke ili si sprecena da dodjes posalji post-restantom

Re: Hristos se rodi!
A ja crko' zedan!anfakabl wrote:Banjalukom teče reka metadona, ja skakućem s kamena na kamen.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
a hahaaha aa, vudd koja si ti legenda!!! bas me mozes nasmijat, onak pravo, stvarno se nekad smijem sama za laptopom kad procitam nesto tvoje..Nekad ne mogu vjerovat cega se ti sve sjetis, o cemu razmisljas..i to tako jebeno pametno..i kad se s nekim raspravljas ili zezas ili svadjas ili filozofiras, ma sve..ali 99% svega sto si ti napisao je meni predobro..Vlado zna super pisati, ima talent za to, ali vudd ja mislim da bi ti trebao otici u MENSU..Zivota mi, ja mislim da si ti preinteligentan..sigurno imas strasno visok IQ ..i djelujes kao najposebnija i najoriginalnija osoba na forum
(ovo izgleda ko neko ulizivanje, ali nije, nema razloga za to, bas sam danas pricala s prijateljicom, ona zapisuje tak neke misli i razno-razne stvari, i kaze mi da je hrpu toga sto si ti napisao o zivotu, narkomaniji, osjecajima..prepisala, obje smo se slozile da garant imas natprosjecan IQ ) ..zao mi je sto te ne poznajem i sto mi nisi prijatelj, nikad mi ne bi bilo dosadno..
(ovo izgleda ko neko ulizivanje, ali nije, nema razloga za to, bas sam danas pricala s prijateljicom, ona zapisuje tak neke misli i razno-razne stvari, i kaze mi da je hrpu toga sto si ti napisao o zivotu, narkomaniji, osjecajima..prepisala, obje smo se slozile da garant imas natprosjecan IQ ) ..zao mi je sto te ne poznajem i sto mi nisi prijatelj, nikad mi ne bi bilo dosadno..
Ja sam danas se uselio u kucu kod ovog Tessa i izgleda da cu tu ostati ceo zivot.Imam tek 2 meseca i jos mi niko nije dao ime.
Ime mora da mi pocinje sa slovom "E".Dajte neke predloge.
Last edited by tess on Fri Jan 08, 2010 11:17 pm, edited 1 time in total.