YugoStar

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ameer

Re: YugoStar

Post by ameer »

:)
Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 11:05 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,
YugoS

Post by YugoS »

:smt111
Posljednji sati Stare godine.
Dobro je,cak vrlo dobro!

Ovaj put me cijela predpraznicka atmosfera raduje.Nema nekih posebnih zudnji za divljanjem,a ideja o drogiranju "samo" za Novu godinu ni u najavi.Ovo je mozda i prva Nova g. u koju se spremam uci bez dileme oko Veselica.Proslu sam isto docekao cist od teskih ilegalnih droga,ali se Boga mi pomalo kombinovalo i kao varakalo.Na kraju se samo duvalo.Ovaj put nema ni duvke.To me cini sretnim i rasterecenim.
Jos kad dodam da sam u fazi smanjivanja terapije,motiv je jos veci.

Ovu 2009.necu smatrati za najgorom.Mozda kad se sve sabere i oduzme i nije bila tako losa.Ako nista,prilicno sam napredovao na polju Ovisnosti,dosta stvari prihvatio i naucio,a za kraj i sama cinjenica da sam u sve ovo uveo ljekare i prepustio se njihovoj kontroli,govori nesto.I dalje sam mogao lijecenje(samolijecenje) nastaviti u HR,odlaziti jednom mjesecno i tako do beskonacnosti,ali to bi bilo puko odrzavanje,a ja hocu da sam dobar,da napredujem,da rijesim ovo.

:smt111

Cijeloj ekipi sa Foruma zelim sve najljepse u Novoj 2010.godini !

:smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111
narkoman sam al' najlepsi.
sunce polako izlazi

Post by sunce polako izlazi »

Yugo druže, jako sam srećna kada ovo sve čujem,radujem se kao i sopstvenom uspjehu,vjeruj mi,jer smatram da je velika stvar kada bilo koji čovjek izađe iz tog belaja.Hvala ti na čestitkama.Ja tebi želim u N.godini,puno zdravlja,čvrstine i istrajnosti u odlukama,snage i volje u provođenju istih,sreće, ljubavi i naravno nešto novca jer sve nabrojano,neću reći nemoguće bez njega,ali je sigurno teško ostvarivo,htjeli mi to priznati ili ne!Puno pozdrava pa se čujemo dogodine:)))))
klara60

Post by klara60 »

Super YugoS,
imas cim da se pohvalis, a isto tako i velike razloge (znas na koga mislim) da jos vise napredujes, sto ti od srca zelim! Da se pohvalim i ja zajedno sa mojom kcerkom ispracam ovu burnu godinu, na koju se necemo puno osvrtati, jer mislim da nas cekaju bolja vremena. Sretna ti Nova, tebi i tvojima i da ti se sve zelje ispune.Jos jednom hvala na podrsci koju si mi davao. Sreto!
klara60

Post by klara60 »

YugoS, gdje si, sto te nema? Cudno mi je sto ne pises. Nadam se da si dobro.
YugoS

Post by YugoS »

Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj godini !

Nije me bilo ovih dana.Slavilo se i tako.

Ja sam super i sva ova euforija me nije uzdrmala,mislim u negativnom smislu.
Novu godinu sam proslavio u krugu porodice bez da sam imao i najmanju zelju za nekim avanturama ilegalnim.Nisam cak ni pio alkohol,jednostavno mi je bilo dobro i to pravo.

Teta Klaro hvala na brizi i zelim da vam godina ova prodje u znaku uspjeha,kao i ostalim dragim prijateljima sa Foruma.
Sunce,tvom bratu i cjeloj porodici isto.Ti da budes bolja ove godine,ako Bog da!

Ja nastavljam dalje,jos bolje i kvalitetnije.

:D
sunce polako izlazi

Hvala puno,takodje tebi i tvojima sve najbolje!Ovdje smo sada povezani istom problematikom,bicemo podrska jedni drugima,zajedno smo jaci.
YugoS

Post by YugoS »

Samo da se tuspasim.
Sve OK.
Stara i Baka mi slave Bozic,pa me nece biti dan-dva.

Svoj raji sa Foruma,koji slave Bozic sve najbolje od srca zelim !

Hristos se rodi !

sunce polako izlazi

Vaistinu se rodi!Boze pomozi nam svima,daj nam snage i hrabrosti da savladamo prepreke i prevazidjemo iskusenja,sacuvaj nas i spasi od svih nevolja i teskih bolesti i pomozi nam Gospode da postanemo bolji ljudi.Amin
7474

Post by 7474 »

YugoS wrote: Ja nastavljam dalje,jos bolje i kvalitetnije.

kakav jak stav!
baš me dojmio!
(voleo bi i ja do toga da doguram!)
bravo, YugS!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Post Reply