darla
Moderator: sanela
Re: darla
Baš mi je laknulo što si se javila, često sam znala pomisliti na tebe, kontam "nije valjda ono što mislim pa se ne javlja". Ali neka, hvala bogu, čelična si ti!
Hajde, kada opet počneš pisati malo ćemo popričati (propisati) i tako...
Čuvaj se i da ti napokon krene, jer si itekako zaslužila!!! PDT_Love_18
Hajde, kada opet počneš pisati malo ćemo popričati (propisati) i tako...
Čuvaj se i da ti napokon krene, jer si itekako zaslužila!!! PDT_Love_18
Potpis.
Darla, da te i ja pozdravim!
Stvarno mi je drago što si dobro i što se boriš.
Samo, razmisli malo koliko je dobro živjeti u laži s novim dečkom, jer laž uzima puno energije. A tebi je potreban neko s kim možeš otvoreno popričati, neko s kim možeš podijeliti ono što te muči, jer je i to vid terapije i oporavka... Ne mislim ovo samo za tebe, nego za svakoga... Puno je lakše imati život u kojem postoji iskren odnos zasnovan na povjerenju. Znam da je to sada dvosjekli mač, ali probaj malo pripremiti teren za razgovor s momkom. Ako mu je zaista stalo, onda će nači način da razumije i ostane uz tebe.
Još jednom, želim ti puno sreće i da budeš dobro
Stvarno mi je drago što si dobro i što se boriš.
Samo, razmisli malo koliko je dobro živjeti u laži s novim dečkom, jer laž uzima puno energije. A tebi je potreban neko s kim možeš otvoreno popričati, neko s kim možeš podijeliti ono što te muči, jer je i to vid terapije i oporavka... Ne mislim ovo samo za tebe, nego za svakoga... Puno je lakše imati život u kojem postoji iskren odnos zasnovan na povjerenju. Znam da je to sada dvosjekli mač, ali probaj malo pripremiti teren za razgovor s momkom. Ako mu je zaista stalo, onda će nači način da razumije i ostane uz tebe.
Još jednom, želim ti puno sreće i da budeš dobro

Ovo ću potpisati, i usput dodati da, makar on živio na Novom Zelandu, istina se nekako iskoprca na vidjelo.sanela wrote: Samo, razmisli malo koliko je dobro živjeti u laži s novim dečkom, jer laž uzima puno energije.
Znam da će zvučati kao ofucana fraza, ali šta će ti neko kome ćeš se zbog svoje prošlosti gaditi, pred kim se moraš sakrivati, tko cijeni lažnu tebe, i slično...
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam često puta znala vagati dali da kažem ili ne (mislim na nove prijatelje, priču o meni i Saši znaš). I zamisli, na početku, kada sam iz ko zna kojih razloga krila sve to, nekolicina kad su saznali, nije im bilo baš drago.Ovi kojima sam sama,lagano i smireno, ali iskreno priznala sve su i dan danas tu.
Razumijem ja kako ti je, ali ti vidi šta ćeš.
Pozdrav!
Potpis.
- PsyTechGirl
Većinom su ovde svi sve rekli.. I ja mislim da bi trebala da popričaš sa svojim novim dečkom o svemu.. Ali razmisli kako, skontaj strategiju, nemoj odmah 'iz neba pa u rebra' što se kaže, jer ga tako stvarno možeš i uplašiti ma koliko mu stalo do tebe..
Reci da je to bila prošlost i da sada ideš napred i da je sve drugačije.. Osećanja prema bivšem možeš zadržati i za sebe ali ovo u vezi narkomanije, droge i ovog Foruma.. Lepo bi bilo da podeliš sa njim..
Ako je stvarno kvalitetna osoba kakvom ga prikazuješ, razumeće i postaćeš mu još draža. Boriće se sa tobom za zajedničke ciljeve (koji naravno nemaju veze sa drogom).
Nemoj čekati, odradi to već danas. Samo smisli šta i kako bi bilo njemu najjasnije i najlakše za shvatiti i prihvatiti ..
Jako mi je drago što si se javila i što pametno guraš iz dana u dan ka nekom dobrom i kvalitetnom životu i, samo napred.
Ne daj se mraku da te pojede, nije zaslužio da toliko ljudi uzme pod svoje..
Život je jedan i od njega treba uzeti najviše i najkvalitetnije.
Ljubim te puno puno puno i.. ostani jaka i pametna kao što jesi!!

Reci da je to bila prošlost i da sada ideš napred i da je sve drugačije.. Osećanja prema bivšem možeš zadržati i za sebe ali ovo u vezi narkomanije, droge i ovog Foruma.. Lepo bi bilo da podeliš sa njim..
Ako je stvarno kvalitetna osoba kakvom ga prikazuješ, razumeće i postaćeš mu još draža. Boriće se sa tobom za zajedničke ciljeve (koji naravno nemaju veze sa drogom).
Nemoj čekati, odradi to već danas. Samo smisli šta i kako bi bilo njemu najjasnije i najlakše za shvatiti i prihvatiti ..
Jako mi je drago što si se javila i što pametno guraš iz dana u dan ka nekom dobrom i kvalitetnom životu i, samo napred.
Ne daj se mraku da te pojede, nije zaslužio da toliko ljudi uzme pod svoje..
Život je jedan i od njega treba uzeti najviše i najkvalitetnije.
Ljubim te puno puno puno i.. ostani jaka i pametna kao što jesi!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Istina je sloboda, a najvisi stepen slobode je LJUBAV.
Samo polako u pocetku i razmisljaj o buducim danima... Za pocetak najvaznije je potpuno poverenje ljudi oko tebe!!!
i cuvaj se...
Samo polako u pocetku i razmisljaj o buducim danima... Za pocetak najvaznije je potpuno poverenje ljudi oko tebe!!!
i cuvaj se...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Re: želi li itko citati moj zivot u nastavcima?
TUGA!MAKI wrote:Kao prvo dobro dosla! A kao drugo price su nam prilicno iste..i ja sam ostala bez majke,sada trenutno imam pored sebe mladju seku a caleta boli k..ac za nas tako da smo same na svetu! I meni se ne zivi vise,nemam volje nizacim,nemam cemu da se smejem,sve osobe koje su mi bile drage sam povredila..! A kako cu dalje ne znam i ako sam cista vec mesec dana pomisljam na ono najgore da overim negde i dodjavola sve i ovaj zivot i ovaj svet oko mene. Dosta mi je bola i dosta mi je svega..nemam zasta da se uhvatim ni za jednu jedinu jeb. slamku..! Ne znam zasto ti ovo sve pisem ali eto..valjda da znas da se ne osecaj jedino ti tako..! Pozdravljam te puno!!!
Potpis.