CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by AnAna_mo »

Žnaru ti je mala ko ćuko.
Potpis.
adam*

Post by adam* »

AnAna_mo wrote:Žnaru ti je mala ko ćuko.

A ti si Kao Lepa....Mahhaahahaahha......ma dajjjjj pa ovo bolje da nisi rekla.....ti si meni jedna od ruznijih devojaka ovde =realno.........samo ovo nikada ne bih rekao da ti nisi ovo napisala....a i to mi nije devojka.....devojku sada nemam.....ali tiii da ovako iskomentarises nesto....pa pokri se usima......imas facu....ko tegla...meni si Bljak.....ali bas Bljak.....ova mala bar nije narkoman niti je to ikada videla....samo se jadnica napila.....ali tiiiii da nesto ovako iskometarises...Mahahahahahaha........akrepu... :lol:

A mala je bas bas lepa.....da je vidis uzivo...ne bi prdela ovako.....zgodna je da ne moze biti zgodnija.....kakoooo mozeeesss ovako nesto da iskomentarises nije mi jasno....kokosko....a nisi je ni videla....ne kapiram.....nego.....ti smeta...nesto....JA....najverovatnije...a ne mala....mala je totalno nebitna...

edited by forum admin

jojjj kako si sama sebi skocila u stomak.....Mahahhahahahahahahh ..... ovo me je bas nasmejalo....ulepsala si mi dan...posto je mala stvarno totalno nebitna....ali TOTALNOOOOO...HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Za tebe je ona MIS SVETA draga.....
cucla cucla cuclica
tess

Post by tess »

jooooj koliko seljacina u ovoj nasoj jadnoj zemlji.Ma koliko ih samo staje na jedan kvadratni metar,E sve jebaci smekeri u Armani odelima,a keve im kupuju firmirane jakne od socijalne pomoci samo da bi malo pokrili luk koji im viri iz dupeta.O sudija maj.. .. j....!Zasto na svakom koraku hvalospevni magarci nam pricaju o svom preuzbudljivom zivotu i tovare nas glupostima!Dal stvarno misle da to nekoga interesuje il da ce po tome neko da sudi o njima. "iz opanaka u visoke potpetice,nacijo kraljice jesil' to ti?" Moram da priznam da kad citam neke postove,nemogu da provalim bas uvek na kojim tacno drogama neki ljudi pisu. Pa nisam ja vidovita Zorka.
dal' mi steti droga leti?
adam*

Post by adam* »

Pa ovo je takva tema....pises sta ti se desava da li u glavi da li u zbilji....ja ne znam zasto nekome smeta....pisanje...toga.
ma.....nema ni veze.....ti to gledas kao hvalospev a ja to gladam kao pisanje......onoga sta mi se desava pa podelim to s vama.....i ne vidim sta je lose u tome..e sada sto je neko ljubomoran ja tu ne mogu nista....meni se to desava i KRAJJJJ.....a na vama je da to iskomentarisete....ali JA NE VERDJAM NIKOGA(prvi) ...... samo se branim...jer ne dam na sebe....

Sta sam tako lose napisao majke tiiii???
Koga sam uvredio s tim sto sam napisao?Mislim na prvi post?>kogaaa?

Nova Godina-Code.jpg
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

*adam, ti nisi normalan. Ali stvarno imaš problem. Bruka. Ja ne mogu da verujem šta si ovde napravio.. Koji ti je ??
Neverovatno ..

Meni je Nova Godina,tj njen doček bio smeće. Momak mi je napravio show progra, sa nekom svojom novom ljubomorom i nekim smešnim tripovima i to 5min pred N.G. tako da sam ponoć dočekala ishisterisana, u suzama i neverici da mi se sve to dešava.. Itako ..
Prvi januar mi je bio lepši.. Kupila sam prethodni dan neke zajebancije (hranu, piće), pa pozvala par ljudi kod mene da popijemo preostali alkohol i poJedemo hranu..... taj rad.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
anfakabl

Post by anfakabl »

Ekipice draga, pozdrav, nedostajete mi.
Vudd, daj svima puse, hugove, kissove, zagrljaje - ko šta hoće, i stavi na moj račun.
Teško da postoji veći kretenluk od dočeka/slavljenja Nove godine, ali od srca čestitam svima koji veruju i praznuju. Uz sve prigodne želje i pozdrave.
Ja sam dobro, dobra, u dobrim rukama i na dobrim nogama Image
Samo sam malo, malčice (u magnovenju)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FNFSPN8D0_w[/youtube]
all that I want is to play
vudd

Post by vudd »

Tinka sestro,sretna ti NG :) ...

Sta ste opet udarili po Adamu?A...?Sto ste ljubomorni,jebote...Stvarno vise nije fora.Covjek se istrosio da bi nam docarao kako to funkcionise u svijetu uspjesnih,a vi navalili...Sta vi narkomani mislite?Armani,burazeru,nijedan shaner nece dati bez milje.Falsh je nesto jeftiniji na subotickoj pijaci,ali i to u ova krizna vremena...Mala kurava 5o eura za fotosejshn,pa hrana, pice ovo-ono...Nije ni cudo sto je ujutro otisla kuci sa smjeskom na licu.

Ja cu reci samo''Bravo Adam...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

Dje s' Sanela,sta ima? :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

Može li bar Nova Godina da počne bez prepucavanja?
Adame, što jest' jest' ti ga pretjera... Slike sam ti obrisala, jer nema potrebe za ovakvim slikama na forumu. Nema smisla kačiti ovdje takve slike.

Ana, što izazivaš? Tvoj komentar nije bio nužan... znala si da ćeš započeti diskusiju o tome ko je lijep, a ko ružan.

Ostali, vidim bilo je veselo za Novu. Kod mene kućna atmosfera, filmovi, svijeće, romantika, Avdija i ja :D Lijepo bilo... 8)
sanela

Post by sanela »

vudd wrote:Dje s' Sanela,sta ima? :)
Oooo, helou vudd.
Vidim djasvi ti se Adamov Armani stajling :wink:
Post Reply