Zivot je cudo
Moderator: sanela
Zivot je cudo
Poceo sam da se drogiram sa 14 pa sve do 23.Probao sam sve droge,ali sam ostao na dopu 5-6 godina.Svima je poznato kako tece zivot narkomana.Kradje,prevare,zicanje ...Ja sam svoju porodicu doveo u stanje ludila.Otac pije udara staru,sestra sve to gleda i odrasta u takvom ambijentu.Kava je situacija bila govori samo jedna recenica.Prije donosenja odluke o odlasku u komunu sedim sa ocem na trotoaru,on pijan ja drogiran,pusimo cigaru popola i dogovaramo kako dalje.Tada sam odlucio komuna i gotovo.Odlazim u komunu sa ciljem da budem do proleca,ali uz mnogo muke odlucujem da idem do kraja.Prolazio sam kroz mnoge teske trenutke,ali uz podrsku ostalih sticenika i operatera sve se moze pobjediti.Kako je vrjeme prolazilo ja sam sve vise upoznavao sebe i svoje slabosti zbog kojih sam poceo da se drogiram.Svako ko to dozivi vuce ga zelja da se jednom upusti u kostac sa svojim strahovima i slabostima.Tako se desilo i meni.U komuni sam naucio mnoge stvari da radim,ali najbitnije je to da covek u komuni nauci da pricom resava probleme koji se namecu kroz zivot.Ja sam sve svoje probleme pokusavao sam da resavam,ali uvjek napravim jos 2 problema resavajuci taj jedan.Znao sam samo laganjem i muljanem da resavam probleme.Sada sam vani 4 mjeseca,dobio sam posao,imam krug ljudi koji su me prihvatili.Kako vreme prolazi sve vise ljudi mi prilazi i pokusava da ostvari kontakt samnom.Mnogi misle da te sredina nece prihvatiti,ali to su samo strahovi ljudi koji ne vjeruju u sebe.
Re: Zivot je cudo
respect
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
život je čudo-kako kome!pogotovo ne onima koji žive u kanalizacijama!
Last edited by ispravni on Fri Jan 01, 2010 11:13 pm, edited 1 time in total.
Ispravni,ovo je forum narkomanije...Kakve veze imas sa gudrom?Ili si dosao da nam kazes ''neke''
stvari

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
pa imam veze sa drugom drogom,antipsihotikom-seroquelom!dijagnoza-shizoafektivni poremećaj-depresivan tip,dijagnoza već 6 godina
čisto me interesira kako vi živite?znam da sam se ja namučio od nuspojava antipsihotika,od jezika ko nogometna lopta,to tako tri puta!pa tahikardije,pa glavobolje!moraš živjeti sa time,jer sam užasno alergičan na antipsihotike!
pa me zato interesira kako vam prolaze dani?inače sam radio svih tih pet godina,sad sam na burzi!
čisto me interesira kako vi živite?znam da sam se ja namučio od nuspojava antipsihotika,od jezika ko nogometna lopta,to tako tri puta!pa tahikardije,pa glavobolje!moraš živjeti sa time,jer sam užasno alergičan na antipsihotike!
pa me zato interesira kako vam prolaze dani?inače sam radio svih tih pet godina,sad sam na burzi!