Metadonska supstituciona terapija je ustvari institucionalno drogiranje narkomana kako bi se društvo zaštitilo od kriminalnog ponašanja. Narkoman, pod nadzorom medicinskog osoblja, svakodnevno dobija dozu heptanona koja održava normalno stanje i metabolički balans. Postoje stroga pravila o uzimanju ove sintetske droge.Metadon je sintetski derivat morfija.
i dalje si ovisnik jer ne možeš bez euforije,ja ne trošim droge i ne treba mi euforija!ti si onaj tip sa valoronom na UHU?zašto postupno ne smanjuješ dozu i skineš se potpuno sa droge?
radiš,imaš možda curu?seks ti je premala euforija?
kako možeš uopće funkcionirati dok si pod morfijem?
nisam upućen bio u to baš, jer se ne drogiram,ali vi ste ovisnici na metadonu najviše kako ne bi radili kriminal!pa heroin je od morfija, samo metadon ne puca toliko!potpuno sintetski opioidi poput petidina i metadona čija struktura je nevezana za onu alkaloida opijuma!znači i dalje si ovisnik,samo se kao zavaravaš jer to dobivaš od doktora,a ne od dilera,samo ironično da su tu doktori dileri!
većina je na metadonu i to godinama,a trebali bi se skinuti kao!
želim ti najviše da se makneš sa bilo kakve droge,i to da bude 2010!
METADONSKA KRIZA
Moderator: sanela
Re: METADONSKA KRIZA
hoćete high,imate pičke i seks!
bez uvrede!
Ispravni...neko je na metadonu,neko na pickiradiš,imaš možda curu?seks ti je premala euforija?

bez uvrede!
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
mislim da se sa curom droga ne može uspoređivati,seks je veća droga nego bilo koja druga!
neko je narkofil,neko nije!o ukusima se ne raspravlja!ili možda da?
gadno je ljudima koji se hoće skinuti sa droge,i ja ih podržavam da se makne sa toga!ima život i priroda boljih stvari od droge!
a u životu se ne možeš zanositi na ljude moraš se nažalost na sebe,zato je najvjerojatnije sve slučajno nastalo,jer ako je bog ljubav mislim da takvih gadosti ko droge ne bi postojale da muče ljude!
neko je narkofil,neko nije!o ukusima se ne raspravlja!ili možda da?

gadno je ljudima koji se hoće skinuti sa droge,i ja ih podržavam da se makne sa toga!ima život i priroda boljih stvari od droge!
a u životu se ne možeš zanositi na ljude moraš se nažalost na sebe,zato je najvjerojatnije sve slučajno nastalo,jer ako je bog ljubav mislim da takvih gadosti ko droge ne bi postojale da muče ljude!
da ljudi,a kasnije droga!
kako ih ne uzme kad ih ubije!
ti si vudd čist ili si na terapiji?
ti si vudd čist ili si na terapiji?
ali ako se skineš sa bilo kakve kemije onda si izlečen!dok nema nikakvih supstanci u tijelu!
moje mišljenje!
moje mišljenje!
Liječenje je puno komplikovanije od toga, druže.ispravni wrote:ali ako se skineš sa bilo kakve kemije onda si izlečen!dok nema nikakvih supstanci u tijelu!
moje mišljenje!
Liječenje od ovisnosti je proces koji uključuje puno toga.