DZ Savski Venac [resurrected]

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

dragance72

Re: DZ Savski Venac [resurrected]

Post by dragance72 »

To što je pilot projekat ne znači da će stati, razgovarao sam lično sa osobljem. Uglavnom ja čekam komisiju 5-6 januara, ali kako mi neuropsihijatar kaže prolazim..da ne baksuziram :D . Uglavnom ne vidim ko bi smeo da ukine metadon ljudima koji ga dobijaju recimo godinu ili više...
simon_says

Post by simon_says »

Eh Dragane,ko bi smeo...pa vec su ranije ukidali,tako da slobodno mozes da racunas i na takve stvari...
Ja kad sam bio na metaxi u drajzerovoj, jednog lepog dana su rekli E ZEMLJACE sta ti treba? A ja kazem pa moje metaxe..E ,sine,aj pali,od danas se ukida heptanon..i tako bi..
E tako sam se ja skinuo sa metaxe
ANONYMOUS does not forgive
dragance72

Post by dragance72 »

Ma ja se nadam da se vremena menjaju, a sa njima i shvatanje supstitucije..kažem nadam se..
simon_says

Post by simon_says »

dragance72 wrote:Ma ja se nadam da se vremena menjaju, a sa njima i shvatanje supstitucije..kažem nadam se..
pa menjaju se,ali ne kod nas..u Ceskoj se menjaju...tamo je izasao novi zakon da mozes da gajis 5 biljcica,vutricu i kokicu i sve slicno,naravno pod uslovom da uspe,i nemas frku od zakona..
a kod nas je jos u najboljem slucaju varijanta oklagija
covece,kod nas vreme stoji,ceo svet bio u ekonomskoj krizi,a kod nas nista..mi smo odavno u zoni sumraka...nisi provalio 8) ?
dragance72

Post by dragance72 »

Daleko je Češka od nas. Ali, opet, svako putovanje počinje jednim jedinim korakom, pa mislim da ćemo napraviti taj prvi korak. Biće mučno, ali treba verovati.
simon_says

Post by simon_says »

Pa kako kome,odes izvadis novi pasos,pa sednes u bus i tamo si,karta nije skupa,a Prag je mnogo lep grad,verujem da bi ti se dopao :D
U svakom slucaju,Dragane,odoh da se obrijem,okupam i tako to...
sve najbolje u DVADESETDESET ti zelim,srecu,zdravlje
pozdrav druze
p.s. i ovaj post bi trebao da nosi naziv DZ Savski Venac [MORDOR HELL resurrected],bez ljutnje...posto ocigledno vecina nema pojma sta radi
dragance72

Post by dragance72 »

Pozdrav i tebi druže i samo zdravlja, sve je onda lakše.. :D
tess

Post by tess »

auuu drugovi frka u Beogradu nestasica metadona,nema ga ni u jednoj drzavnoj apoteci.Izgleda da se priblizava dan od koga strepim 2 godine.Usro sam se iskreno!
dal' mi steti droga leti?
sanela

Post by sanela »

Tema račišćena
@tess i @beobandit ako vidim da ste se još jednom sukobili na način koji uključuje vrijeđanje bićete banovano obojica.
tess

Post by tess »

ok.uradi sta moras i kako mislis da trebas.Ipak smo mi ovde samo gosti jel?,a sad ko udje iskreno i reaguje glupo i ko udje jer je pametan mnogo,a reguje burno jer je zajeban mnogo,a tako mnogo radi za narkomane u Srbiji i prosvecuje ljudima um na metadonu,njih ko 'ebe,sta oni na tako vulgaran nacin tu ima da razgovaraju.
Meni je sve jasno bez sve sale i iskreno ego mi nije ni malo povredjen ovom pretnjom od strane sefovice,jedino mi malo krivo,ako prestanem da komuniciram sa odavde nekim finim,a nekim i lepim ,a ima i tu nadrkanih tipova sa kojima ce mi biti narocito zao zbog uskracene mogucnosti komuniciranja.
posto je mozda kraj ide prigodna glazba.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gsAXqiNmNuA[/youtube]
pozz drugari!!!
dal' mi steti droga leti?
Post Reply