Kokainski kurshlus!
Moderator: sanela
-
Kokainski kurshlus!
Pa ne znam odakle da pochnem. Danas mi se desilo neshto van svih granica razuma. Bio sam dugogodishnji hard core narkoman (13 dugih godina svega i svachega), uzimao sam uvek sulude doze bilo koje vrste narkotika, intravenski sam umeo iz jednog dela da sabijem 2.5 grama najjacheg spida u venu, 0.7 grama koke ili shta god, uz to ceo esid, 7 ksalola itd itd,,, Ovo sam sve rekao da bi ljudima bilo jasno da sam imao vanserijska iskustva i da sam totalno upucen u sve shto radim. Prestao sam da se redovno drogiram od proshle nove godine, i od tada sam se 15ak puta nacepao ali sve u granicama normale. MEDJUTIM DANAS... Krenem da spucam u venu 0.2 grama prilichno dobrog kokaina, kako sam ga ubrizgao chuo sam lagano pishanje u glavi ali sam mislio da dolazi spolja, POSLE 3 SEKUNDE chujem nenormalan zvuk helihoptera u sobi!! RUKE OTKAZUJU. Pokushavajuci da ustanem NOGE KRECU SUPROTNOM STRANOM. Pochinju halucinacije kakve nisam sanjao da cu ih ugledati. Bube koje su ishle preko klavira i grickale gram kokaina. Pokushao sam da se uhvatim za sto dok mi se soba okretala brzinom svetlosti oko mene. U tom trenutku sam se pomirio da je sa mnom KRAJ. Mozak mi je koliko toliko funkcionisao u hororu koji me je snashao i skapirao sam da ako je to proizvela ova doza kokaina prestace za 15min. Pochinjao sam da dehidriram. Uspeo sam nekako da se dogegam do wc-a gde sam popio malo vode koja mi je imala ukus technog azota u tom trenutnku. Trebalo mi je ukupno oko 15 min da povratim ravnotezu i 30 min da prestanem da se tresem. Kad sam doshao sebi otishao sam do druga i rekao mu da izvuche lajn i kaze kakav je. Kaze vrh! Ja sam uzeo mali lajn i totalno je normalan dobar koks u pitanju. Zanima me da li je iko imao priblizno iskustvo, jer mi nije jasno shta je to shto je moglo da prouzrokuje najveci koshmar koji sam ikada doziveo Shta je ustvari proizvelo ovaj kurshlus? jednostavno sam pregoreo ko neka igrachka...zaista sam srecan shto sam ziv, ali ..budala je budala..
)))

Re: Kokainski kurshlus!
.
Last edited by vudd on Thu May 01, 2025 7:05 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Re: Kokainski kurshlus!

Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 11:14 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,