Hvala vam svima puno...
Slatko je doci do danasnjeg dana,pogotovo jer je puno stvari proslo pored mene.
Mozete...zelite..
ljubim vas sve puno and hug for all!
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
-
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Svemirko, svaka čast budi ponosna na sebe!
Evo jedan za tebe ---> PDT_Love_08
I još jedan za tri godine ---> :smt113
Ljubim te, pozdrav!
Evo jedan za tebe ---> PDT_Love_08
I još jedan za tri godine ---> :smt113
Ljubim te, pozdrav!
Potpis.
mmmm vec jedem tortu.umesio cika Miskovic pa ja kupio u "maksiju".S obzirom ko je mesio, torta je odlicna,ali bas!Mlogo volem.
dal' mi steti droga leti?
E pa tess..
Sretan 95 rodjendan .Zivio i zdrav bio...
Sretan 95 rodjendan .Zivio i zdrav bio...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Param-parcad
samo kreten ne jede alvu cetentess wrote:mmmm vec jedem tortu.umesio cika Miskovic pa ja kupio u "maksiju".S obzirom ko je mesio, torta je odlicna,ali bas!Mlogo volem.

Ma covjek samo htio reci da mu je rodjendanParam-parcad wrote:samo kreten ne jede alvu cetentess wrote:mmmm vec jedem tortu.umesio cika Miskovic pa ja kupio u "maksiju".S obzirom ko je mesio, torta je odlicna,ali bas!Mlogo volem.ja eto kupio kilo halve(alve,kako vec) i sve poj`o u slast.i ja je mlogo volem pa sad kao nagradu za to imam violent stomacne tegobe...em sam se rvao sa djavolom,em mi je muka u stomaku....dobro je proslo iskusenje,nisam pao mada sam krvario... .

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ma jel' to tess-u rodendan
. pa neka je sa srecom. sve najbolje!

Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Šta je rođendana u decembru
Mom gariju tessu vragolanu želim baš srećan rođendan.
Da budeš zdraviji & praviji. Da te lepo gledaju lepe žene. Da Zvezda osvoji duplu krunu.
Nemo' se bandažiraš večeras, kako ćeš takav na doček?
Da budeš zdraviji & praviji. Da te lepo gledaju lepe žene. Da Zvezda osvoji duplu krunu.
Nemo' se bandažiraš večeras, kako ćeš takav na doček?
all that I want is to play
- Param-parcad
ma i ja sam samo hteo reci kako se osecam...nadam se da nemas problem sa tim sto sam se to usudio uraditi na temi"chat-kako se osecate"..?kako bilo,srecan ti rodjendan tes i da ti poraste ovo,ono...vudd wrote:Ma covjek samo htio reci da mu je rodjendanParam-parcad wrote:samo kreten ne jede alvu cetentess wrote:mmmm vec jedem tortu.umesio cika Miskovic pa ja kupio u "maksiju".S obzirom ko je mesio, torta je odlicna,ali bas!Mlogo volem.ja eto kupio kilo halve(alve,kako vec) i sve poj`o u slast.i ja je mlogo volem pa sad kao nagradu za to imam violent stomacne tegobe...em sam se rvao sa djavolom,em mi je muka u stomaku....dobro je proslo iskusenje,nisam pao mada sam krvario... .