MORTAL KOMBAT
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
MORTAL KOMBAT
Ljudi, ja sam bila paćenik za ovom igricom, pre 10ak godina, jebo te.. Toliko je prošlo..
Nego, htedoh pitati, jel zna neko da li se može doći do Mortal Kombat verzije za PC sada.. ??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V7UKmArtGTI[/youtube]
Nego, htedoh pitati, jel zna neko da li se može doći do Mortal Kombat verzije za PC sada.. ??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V7UKmArtGTI[/youtube]
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
Re: MORTAL KOMBAT
a ja sam ubica u ovoj igri i imam drugara sa kojim i dan danas igram...najbolje ti je da probas preko ovih programa sto emuliraju stare konzole(super nintendo,sega,sony,aparati)tu ces lepo moci da igras i da konfigurises dzojped.jebo verziju za pc...a ova novija izdanja mk su izgubila na igrivosti kad su presli u trecu dimenziju...kao uostalom i mario...
- PsyTechGirl
Pa da.. Tako sam i ja mislila.. Onda treba uzeti sony, ili nintendo a sa njim i igrice..
Pokušavala sam ja već da potražim na netu, da li postoji možda neka adresa odakle bi se moglo downloadovati ali nešto bezuspešno..
I ja sam bila 'ubica' svojevremeno..
Sećam se, sve dečaka sam razbijala kao zvečke, nisu mogli da veruju
Znala sam sve magije svakog od njih..
Ali davno to beše..
Sad bih se rado fightala ali ne mogu da dodjem do igrice nikako ..
Pokušavala sam ja već da potražim na netu, da li postoji možda neka adresa odakle bi se moglo downloadovati ali nešto bezuspešno..
I ja sam bila 'ubica' svojevremeno..
Sećam se, sve dečaka sam razbijala kao zvečke, nisu mogli da veruju

Znala sam sve magije svakog od njih..
Ali davno to beše..
Sad bih se rado fightala ali ne mogu da dodjem do igrice nikako ..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
emu paradise...to je sajt gde imas sve emulatore i romove.
- PsyTechGirl
paramparcad wrote:emu paradise...to je sajt gde imas sve emulatore i romove.
Zaboravih se, pa ne rekoh.. Hvala..
Na nintendu nema mortal kombata, koliko se ja secam, bar na super nintendu, ne znam za 64. Na segi je bio, i onaj deo ultimate... Skorpion, a posle Kabal... Fataliti...xaxaxaxax
Naj bolji fajt ikada, mada tu je i Kiling Instinkt sa super nintenda... A na sony jedino valja fudbal, pes...
Naj bolji fajt ikada, mada tu je i Kiling Instinkt sa super nintenda... A na sony jedino valja fudbal, pes...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- PsyTechGirl
Voyager wrote:Znaci izvalite video, haha.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nTT2uZ1cvwI&feature=fvst[/youtube]
nesto nece da video prikaze ovde u kodu foruma, ali tu je link...
Ne seeeeri

Bruka klip ..
Aj dajte neki predlog za neku dobru igricu moze i horor samo ne tipa onaj striker(AKCIJA) gde se ne zna ko pije a ko placa 

- Param-parcad
Castlevania:Curse of darkness...ali nje nema na racunarima,ja je ljustim na X-BOX konzoli...