Nije svako postao ovisnik zbog iste stvari,ima nas svakavih u smislu razloga bolesti,tako da i lijecenje mora odgovarati ukupnoj situaciji.

Uh i ja sam ko malo dete...klara60 wrote: pricala mi je kako je znala plakati kad je diler izigra!!!!
elviratz wrote:draga naša Klaro...pozdrav za tebe i vjerujem da ti nije lako...sve izgurate i onda na kraju kao desert heroin...ja imam jednu prijateljicu koj je isto tako kao i tvoja kćerka imala i bulimiju i roditelji su je liječili po bolnicama od toga a onda je ona na kraju njima priznala i da je na heroinu....ona je sada već 3 godine u centru u Retu( Trogir) u kući za djevojke, i ja sam imala priliku prije par mjeseci da je vidim i razgovaram sa njom.... ona je sada jedna zdrava djevojka ( mislim na bulimiju) ne pije nikakve tablete, divno izgleda i naravno ne drogira se...tako da sve to što vaša kćerka ima je izlječivo, naravno mislim na hepatitis ...ja sam ga kod sebe otkrila prije pet godina ali sam prije liječenja hepatitisa otišla u komunu..kada sam se vratila primala sam godinu dana interferon i izliječila ga...i sada nakon tri godine primanja terapije nalazi su pokazali da u mom tijelu više nema hepatitisa...znači da ima nade i za vašu kćerku, naravno ako to ona želi...sve je do nje koliko je ona spremna na to.....želim vam puno sreće i vama kao majci i vašoj kćerki....
Draga Medo,klara60 wrote:majko draga,,,,,,,i sama sam majka.na pocetku ovisnickog puta,moja kcer i ja za njom psihicki quote ima pravo sve je na njoj,,vasa zrtva je uzaludna ne postoji stvar koju Vi mozete napravit a koju niste probali......moja kcer ima 16 godina i bila je.....da ne nabrajam vrline,,,a sad je ..........
ne mogu bit toliko sebicna i krivit drustvo,djelom sam i sama kriva,ma u ovoj situaciji krivila bih svakog jer sam puna bjesa i ogorcenja
Imas nasu podrsku.Pozdrav!medo wrote:Nista nije ostalo ,sto je postalo,pa ni zlo u onom obliku kako ga sada vidite.Mora se nesto mjenjati,gore,bolje,ali ne moze ostati isto.Znaci,snage,drzite se svoje iskonske snage i djelujte racionalno,sa sto manje trosenja mentalne i emocionalne energije