CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by PsyTechGirl »

tess wrote:"kisa place kada padas ti,bam-bam,bam-bam. Poljubac cu ti pokloniti,bam-bam,bam-bam..." p.s. Tvorza " ta rec zvuci grozno,a i odvratno kad zenska osoba je koristi.

Jbga.. Bar sebi pokrijem oči i kontam da pričam o nečem drugom..

To ti je kao onaj fazon, mnogima se dešava.
Počnu da puše vutru, po gde poji put vuku kojekakve prašinčine kad im naleti, i opet puše vutru i kreću se u lošem društvu..a tek su počeli.
I onda im kažeš - 'narkomane jedan'. Uuuuu, kakva je to uvreda.. Svi se vredjaju, zbunjeni su i ne žele da se ta reč koristi oko njih.
Ali zato sam ja sad počela, kad god sam u tom duvačkom društvu, nadjem žrtvu i onda počnem maltretiranje, ali onako ozbiljno: 'NARKOMANE JEDAN, VIDI KAKO SE DROGIRAŠ, ZAŠTO TO RADIŠ'.. i sve tako :D
Možda nekome padne na pamet kad dodje kući da razmisli o nekim stvarima ako zbog ničega, onda bar zbog toliko puta ponovljene te reči u njihovom društvu..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
anfakabl

Post by anfakabl »

Ili ćeš postati poznata kao osoba koja isfurava ljude kad su napušeni :D
Vidim da si juce (sinoc) bas slavila praznik.Sta ces nije svaki dan badnji dan i Bozic.Samo dvaput u 14dana.Srecom meni doktor zabranio alkohol,al secam se one "klin se klinom izbija"
tess, sećaš li se one "klin se klinom izbija, al' ostaje rupa" ?
Slavim oba rodžendana Džizsa K., postim dva puta godišnje kao pravi hrišćanin - na Badnji dan i Veliki Petak. Uvek sam dobra na Božić, jer takva sam onda čitave godine. Cura za primer. Još je ovo već drugi Božić bez dopa, tako da - biće nešto od mene.
all that I want is to play
Boban

Post by Boban »

anfakabl wrote: "klin se klinom izbija, al' ostaje rupa" .
pozdrav za sve inspektore iz saveznog supa :D (Prti bg)
anfakabl

Post by anfakabl »

hahahaha, Bobane, prijatno me iznenađuješ
all that I want is to play
sunrise

Post by sunrise »

Sretan rodjendan Bobane
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

PC250264.JPG
Kikin rodjendan
Attachments
PC250259.JPG
PC250271.JPG
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

wow, torte, mljac,mljac....svu smo je smazali,kao i svo meso i juju i kiseli kupus i salatu i lokace i francusku ii sve ostalo...nista za danas nije ostalo
Attachments
PC250260.JPG
tess

Post by tess »

anfakabl wrote: tess, sećaš li se one "klin se klinom izbija, al' ostaje rupa" ?
Znao sam da se neki Mikri & Moskri kriju iza lika te urbane devojcice.
Sunrise,mnogo slatko to malo dete. Friz joj je lood!
dal' mi steti droga leti?
Boban

Post by Boban »

sunchice bebica je andjeo,takodje srecan i njoj rodjendan!!!
sunrise

Post by sunrise »

Hvala vam
Post Reply