CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Hvala vam ljudi puno 

hey Boby i ja ti zelim sretan rodjendan! i da dobijes sve sto zelis, a nemas.. a zadrzis sve sto imas, a volis ! kiss
hvala darla draga sestro 

Za moju dragu zenu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MJKqZ2W9FQw[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- PsyTechGirl
vudd wrote:Za moju dragu zenu...
Pozdrav za vudd-ovu dragu ženu!!

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Bobane sretan rodendan! Sve najbolje!
Sretan vam rodendan Vladimire M. Jesi li se naspavao?
Takoder se pridruzujem cestitkama za Bozic.
Sretan vam rodendan Vladimire M. Jesi li se naspavao?
Takoder se pridruzujem cestitkama za Bozic.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
- PsyTechGirl
Meni dosadno full.. Sad sam se već smorila.. Trebala sam danas da počnem da radim, ali kažu mi nema ništa posla, još ih je poslala gazdarica par na odmor, tako da ne moram slobodno da idem još iha haj.. 30., 31., ili 2.,3. Smoriću se do tada a i plata će mi biti manja ovaj mesec... Ovo nije fer ..
Pojma nemam šta bih korisno mogla da radim narednih dana.. Išla bih kod mojih u Novi Sad, ali ne znam hoću li imati dovoljno vremena, a ni para. Još plus momak treba ovih dana u tvorza, nebi bila fora da ja budem u NS-u kad se to desi.. On sve odlaže, pa dok bude mogao.. Kontam da on planira negde oko 5tog januara da ide.. A ja ću tad već valjda raditi i ko zna kad ću opet imati slobodno.. Sad mi treba kesha..
Uhh, 100 sranja .. Sve kao negde nešto, a u stvari nigde ništa ..
Pojma nemam šta bih korisno mogla da radim narednih dana.. Išla bih kod mojih u Novi Sad, ali ne znam hoću li imati dovoljno vremena, a ni para. Još plus momak treba ovih dana u tvorza, nebi bila fora da ja budem u NS-u kad se to desi.. On sve odlaže, pa dok bude mogao.. Kontam da on planira negde oko 5tog januara da ide.. A ja ću tad već valjda raditi i ko zna kad ću opet imati slobodno.. Sad mi treba kesha..
Uhh, 100 sranja .. Sve kao negde nešto, a u stvari nigde ništa ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
"kisa place kada padas ti,bam-bam,bam-bam. Poljubac cu ti pokloniti,bam-bam,bam-bam..." p.s. Tvorza " ta rec zvuci grozno,a i odvratno kad zenska osoba je koristi.
dal' mi steti droga leti?
Tess, kanda si se nešto namračio od kiše
Nije to kiša, to je samo eksperiment. Zato nema više razloga za neraspoloženje, niti kišobrane.
Mamurluk je ružna kazna, čak preteška za onu zericu uživanja. A kako dan odmiče, sve je teže.
Samo danas će mi biti loše. Samo danas.

Nije to kiša, to je samo eksperiment. Zato nema više razloga za neraspoloženje, niti kišobrane.
Mamurluk je ružna kazna, čak preteška za onu zericu uživanja. A kako dan odmiče, sve je teže.
all that I want is to play
Vidim da si juce (sinoc) bas slavila praznik.Sta ces nije svaki dan badnji dan i Bozic.Samo dvaput u 14dana.Srecom meni doktor zabranio alkohol,al secam se one "klin se klinom izbija",pa ako nista nepomogne primeni to. Moram da konstatujem da je mamurluk stvarno grozno stanje.anfakabl wrote: Mamurluk je ružna kazna, čak preteška za onu zericu uživanja. A kako dan odmiče, sve je teže.
dal' mi steti droga leti?