Ma generalno si u pravu vudd.Kad si aktivan godinama i skines se,svako godisnje doba ima svoj shmek,pogotovo kad si cist pa analiziras dane Slave i Moci.
Naravno,jebena nostalgija pretezno brise krize,pa ostanu lijepa sjecanja.
Ali meni licno je najlakse padala zimska apstinencija.
Udobna fotelja sa pogledom na zimsku idilu,karirana deka preko nogu,a dok vatra pucketa jednom rukom ceskam Zlatnog retrivera dok u drugoj drzim "Vlak u snijegu".
:smt111
Svim pravoslavnim vjernicima koji danas slave Sv.Nikolu od srca zelim srecnu Slavu !
:smt114
YugoStar
Moderator: sanela
Re: YugoStar
Gadno vrijeme.
Nakon zimske idile vec drugi dan pushe Jugo.Pravo opasan vjetar sa svim svojim negativnim odlikama po zdravlje bolesnih,a Boga mi i zdravih ljudi.
Ovo su oni dani kada apstinent nesto teze podnosi svoju apstinenciju i kada se rizik pada penje na visi podiok.
Neke stvari koje pisem i na koje obracam paznju,kao Biometereologija,nekima mogu biti glupe,smjesne ili besmislene.Nekome vrijeme i ne utice na psihu ili mu ne stvara fizicke tegobe,ali ja sam postao osjetljiv na te promjene i ne zelim da zanemarujem ni tu stavku u oporavku.
Od momenta u kojem sam shvatio svu ozbiljnost problema ovisnosti,svakodnevno se trudim da ucim o tom problemu,o bolesti.Prijasnje,olako shvatanje ovisnosti,me kostalo nekoliko recidiva i pod substitutom.To vise ne zelim ni u snu.
Ako sam vec izabrao,hajmo reci laksu,ali i puno duzu metodu lijecenja koja isto tako iziskuje puno vise znanja i ucenja,onda trud koji ulazem u sve ovo ne zelim da bude uzaludan.Za mene bi "pad" bio katastrofa i veliko razocarenje.
Jer lijeciti se uz pomoc substituta,a bez rezultata donijelo bi mi samo griznju savjest.
Pozdrav.
Nakon zimske idile vec drugi dan pushe Jugo.Pravo opasan vjetar sa svim svojim negativnim odlikama po zdravlje bolesnih,a Boga mi i zdravih ljudi.
Ovo su oni dani kada apstinent nesto teze podnosi svoju apstinenciju i kada se rizik pada penje na visi podiok.
Neke stvari koje pisem i na koje obracam paznju,kao Biometereologija,nekima mogu biti glupe,smjesne ili besmislene.Nekome vrijeme i ne utice na psihu ili mu ne stvara fizicke tegobe,ali ja sam postao osjetljiv na te promjene i ne zelim da zanemarujem ni tu stavku u oporavku.
Od momenta u kojem sam shvatio svu ozbiljnost problema ovisnosti,svakodnevno se trudim da ucim o tom problemu,o bolesti.Prijasnje,olako shvatanje ovisnosti,me kostalo nekoliko recidiva i pod substitutom.To vise ne zelim ni u snu.
Ako sam vec izabrao,hajmo reci laksu,ali i puno duzu metodu lijecenja koja isto tako iziskuje puno vise znanja i ucenja,onda trud koji ulazem u sve ovo ne zelim da bude uzaludan.Za mene bi "pad" bio katastrofa i veliko razocarenje.
Jer lijeciti se uz pomoc substituta,a bez rezultata donijelo bi mi samo griznju savjest.
Pozdrav.
narkoman sam al' najlepsi.
YugoS, uopste nije glupo-naprotiv, radis pravu stvar: upoznajes sebe i to kako TI regujes na vrijeme i razne okolnosti...Samo nastavi tako, analiziraj sebe, svoje reakcije, pisi o tome, pricaj sa svojima, pricaj i sam sa sobom ako treba...i polako osjetit ces kako ulazis u srz problema, a time i u njegovo rjesavanje. Na pravom si putu! Sretno.YugoS wrote:Neke stvari koje pisem i na koje obracam paznju,kao Biometereologija,nekima mogu biti glupe,smjesne ili besmislene.Nekome vrijeme i ne utice na psihu ili mu ne stvara fizicke tegobe,ali ja sam postao osjetljiv na te promjene i ne zelim da zanemarujem ni tu stavku u oporavku.
Ta bio meteorologija je odvec poznata i primjenljiva za ljude koji su izrasli do toga stanja svijesti da uoce koliko vjetrovi i strujanje zraka ,cak u visim nivoima atmosfere imaju uticaja na vibracije naseg nervnog sistema.Tacno se zna kad vjetar«mirise na kisu« a kada na «nemirnu noc bez sna«Ovdje se Indijanci pogotovo vladaju prema tim zakonima.Zakoni civilizacije i visoke tehnologije zanemaruju ta zasnanja.Senzibilni ljudi brzo uocavaju te zakonitosti.Jedan njemacki psiholog izucavao je zakonitost vjetrova u jednom dobu godine i povecan broj samoubistava u istom periodu.
Kad duva «nepovoljno« indijanci se «umire«,ne cine nikakve aktivnosti.Od indijanca,farmaceuta,naucila sam i ja tu vjestinu.Pripremis se za los dan ,saglasno svojem sustavu i bortas.Mi smo inace ,kao biljke,nista se nije bitno promjenilo od pocetka svijeta do danasnjih dana.Pozdrav i drzi se.
Kad duva «nepovoljno« indijanci se «umire«,ne cine nikakve aktivnosti.Od indijanca,farmaceuta,naucila sam i ja tu vjestinu.Pripremis se za los dan ,saglasno svojem sustavu i bortas.Mi smo inace ,kao biljke,nista se nije bitno promjenilo od pocetka svijeta do danasnjih dana.Pozdrav i drzi se.
Yugo haveru aj' javi da je sve u dure...Na'ki Apachi kazu da se primiris...
Kontam da si okay,samo malo eto...nagla promjena raspolozenja.
Pozdrav
Vudd Koji Bleji je govorio
Kontam da si okay,samo malo eto...nagla promjena raspolozenja.
Pozdrav
Vudd Koji Bleji je govorio
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- sunce polako izlazi
Kakav pad Yugo,nema toga više,idemo dalje 

Ma ekipa,sve u najboljem redu.
Nema pada ni u najavi,ove pameti i terapije,100% !
Pisem onako,neka moja zapazanja o vremenu.
Pozdrav.

Nema pada ni u najavi,ove pameti i terapije,100% !
Pisem onako,neka moja zapazanja o vremenu.
Pozdrav.

narkoman sam al' najlepsi.
Haug, Saug i ostala kvačila. 

Yugo
Izazivaš sa ovim zamagljenim i kamuflaž fotkama 
Prisetih se jednog smešnog događaja. Mi na Vrbasu, zavukli se u neku šikaru da popušimo džojus, kad čuje se
ženski glas: nemooj...
muški glas: dobro, dobro neću
ženski glas: ne..ah..moj
muški glas: MOLIM TE, skini bar jednu patiku

Pozdraf.

Prisetih se jednog smešnog događaja. Mi na Vrbasu, zavukli se u neku šikaru da popušimo džojus, kad čuje se
ženski glas: nemooj...
muški glas: dobro, dobro neću
ženski glas: ne..ah..moj
muški glas: MOLIM TE, skini bar jednu patiku

Pozdraf.
all that I want is to play