...i onda je Ajvaz snazno zalupio vrata da je komad maltera spao i rasuo se po podu kao misli umobolnog pisca.
Ajvaz je ostao sam u prostoriji bez prozora.Ispod kreveta nadirala je ceta buba-svaba koja je odavala pocast palom drugu(nesretno zgazen djonom jedne lijeve ''sunjalice'',br.34)
Stari tepih budio je sjecanja na zadnje pijanstvo i ostatke vaginalnog sekreta...Ajvaz je osjetio da je napadnut sa strane,sa boka ,sa ledja i iznutra...Ajvaz je bio paranoican,ali i dovoljno pokvaren, da u mulju svog postojanja zatrazi iskren osmijeh davljenika.
OTO-Ordo Templi Orijentis (red istocnog hrama)
Moderator: sanela
Re: OTO-Ordo Templi Orijentis (red istocnog hrama)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:28 am, edited 1 time in total.
Tvoja rec je tako slatka,covek kada te cita rekao bih da si zaista u pravu.Ali od svega pazljivo biras reci da bi chitachu doprelo do mozga i ublazavas istinu (biranim recima) kao sto radis i sa supstitucijom.Ocekivao sam to od tebe.Izvor ovoga cega sam napisao u prvom postu potice od ljudi koji su nizom godina pratili desavanja OTO-a kod nas a i u svetu.O Crowley-u postoji cak i dokumentarac koji se zove "Wickedest Man in the World" koji je napravio poznati istrazivac magije i okultizma za (za kojeg si ti jaje obicno) i koji kaze isto sto ova knjiga kaze o Crowley-u i njegovom zivotu(verujem da si gledao).Na wikipediji moze svako da pise i na netu vecina informacija za jebeni OTO je podmetnuta sa vase strane jer se zna kako to radite tajno i podlo.Ti ublazavas svoju trulez dok za samoodbranu imas vredjanje,slaba si ti kopija templara.Kada se otkloni ukras sa tvoga posta ostaju samo jadne uvrede koje moze samo dete da izgovori,jbg razumem te.Takodje postoje ljudi koji su istupili iz reda i davali informacije za istrazivanje OTO-a.Na zalost "sve ce se doznati" i necete moci nista skriveno raditi jer nad "Ajvazom" ima baja.Zelim ljudima da otkrijem da jako puno sminke imas u postovima i dosta neistina koje obicne chitache moze da prevari.Tvoj izbor je to i normalno je da branis ja te razumem ali ne pushim tu prichu jer istorija i sve ostalo govori drugachije.Imas 24 godine i vec si na tronu iznad svih drugih http://www.dw-world.de/popups/popup_pri ... 28,00.html eh snovi snovi.Pozdravi 'Ajvaza" kad budes sa njim reci mu da ima pozdrav od Morfeja
Pozdrav i za tebe od mene naravno.

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:28 am, edited 2 times in total.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wKQtKGi9Ilc[/youtube]
Sanjao sam kosturasku glavu...
Video napravljen za tine26,27,28....228...
Sanjao sam kosturasku glavu...
Video napravljen za tine26,27,28....228...
Decko zaista razumem tvoju usplahiranost ali ja sam pomenuo njegov dokumentarac kao jednog od istrazivaca,nisam po njemu pisao prvi post.Sto se tice duhovne osakacenosti dovoljno govori ritual "mass of the phoenix"Gde Crowley govori o ritualu gde je potrebna zrtva i krv (preuzeto iz knjige lazi) ko zna engleski razumece.Voyager wrote:Ma da...visegodisnji istrazivac O.T.O.-a, "veliki i slavni" Koenig koji inace nikada u zivotu nije video nijednu inicijaciju O.T.O.-a, obican novinar koji samo sere i siri poluistine o ovom Redu.
Nabavi neke spise, pa posto nije inicijat i posto nista ne razume, izlaprda se i sve pomesa.
On je odavno dobio packu od O.T.O.-a i platio veoma pozamasnu cifru zbog objavljivanja nekih tajnih dokumenata koji su bili polu-falsifikat i pride njihovog tumacenja na potpuno pogresna nacin.
Idi molim te i bavi se drugom temom, ovakvih kao sto si ti ima brdo, nemam sta vise da pricam na tu temu sa tobom.
Citaj novinara Koeniga i dalje, veliki okultni istrazivac - koga inace niko na okultnog sceni ne podnosi jer je kreten.
Ko nece da postane duhovno i intelektualno osakacen kao Boban, neka izbegava ove stranice na ovom sajtu ---> http://user.cyberlink.ch/~koenig
Svi na okultnoj sceni izbegavaju to, to je brdo sranja u kome se moze naci poneki zlatnik.
Ali ima ljudi koji vole da kopaju po govnima za taj zlatnik, okay, samo napred, vasa psiha je u pitanju !
Heh, koji sljam...
@tina
Opusti se, ne razumem zasto si u toliko plamu...zaista...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D6xfYhz_Eds[/youtube]
covek koji jede svoju krv je jako duhovno uzdignut.Na 6:50 pocinje da se sece natapa kolacic sa svojom krvi i jede.To sam napisao u prvom postu.I sada sve vise verujem da si napaljeni klinac koji u stvari nema pojma sta mu se desava i pitam se sa kakvim redom ti imas posla.Mozda sa "pobunjenim casnim sestrama" ako to zaista postoji.
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:27 am, edited 2 times in total.
Kako si glup vojine(ovo je tepanje,naravnoi bio sam svedok mnogo puta kada je nakon Gnosticke Mise neko odneo kolacic luci kuci za bolesnog sina ili cerku i dete je neobjasnjivo brzo ozdravilo kada nijedan lek nije pomogao, a i sam sam mnogo puta prosao kroz euharistiju sa kolacicima luci i veruj mi, to je posebno magijsko iskustvo, koje naravno ti ne mozes ni da pojmis...kakva bre krv zeceva, petlova, decija, to tako
)Pa znas li ti,covjece, koju si kintu mogao da mlatnes sa tim ''luci''keksicima...
Last edited by vudd on Thu Dec 24, 2009 8:17 pm, edited 1 time in total.