Evo mene..Izlijecena? Skinuta? NE!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

unique_

Re: Evo mene..Izlijecena? Skinuta? NE!

Post by unique_ »

sunrise wrote:super
pa kako se vi onda drogirate iz dana u dan
nadjes nekog budalu,po mogucnosti iz dijaspore,koji po*usi tvoju pricu..eto,barem je tako kod mene..malo nevjerovatno,ali covjek koji me nikada u zivotu nije vidio,svaki drugi-treci dan mi salje po 100 €...sta da ti pricam..ko nije vidio ne moze ni vjerovati!
Uspjela sam!!! :)
darla

Post by darla »

a odakle si? ne kuzim gdje se to utoke ne mogu kupiti bez recepta?
tess

Post by tess »

Sta ce tebe da zaustavi da se drogiras ako taj "pacijent" nastavi da ti salje pare do penzije??? Steta sto je Vudd izbrisao neke postove na ovoj temi,hteo sam da ti preporucim da ga jos jednom procitas,a radilo se nesto o puderu ,nekom montiranju i mislim da je na kraju i stajgu pomenuo.Jos jednom ti napominjem da te sve stvari koje odlazemo,sve nas to ceka na naplatu!Sto duze cekas,vise ce da boli.Jedan mali korak je i to sto pises ovde,ali to je smesno ako sad ne napravis i onaj najvazniji.Izroni malo iz govana i trazi pomoc.To sto kazes da te mulja momak kako on hoce,to je glupost.Pre ce biti da te mulja jer ti tako hoces. Javi nam sa kojim ces lecenjem da pocnes? p.s. sto pre!
dal' mi steti droga leti?
anfakabl

Post by anfakabl »

Od zvezde gimnazije do zvezde narkomanskih ispovesti za par meseci. Mlada, nadasve perspektivna, lepa i vedra curica naletela na prevejanog mugera 83' godište, koji se btw roka već 10 godina i btw bio je u zatvoru sa 18 godina....Osećam da se osim na mangupe ložiš na Prti BeGe?
Jedino pozitivno u celoj priči je da si tako brzo shvatila da si se sjebala.
Da ti je loše u ulozi džankija.
Da truneš&toneš s tim likom (s kojim se čak ni ne seksaš).
Da će ti se sručiti čitava hrpa govana na glavu ako se ne trgneš.
Ajde curice, biće toliko boljih stvari, provoda, frajera, samo stresi te kandže sa sebe dok te ozbiljno ne povrede.
all that I want is to play
vudd

Post by vudd »

nadjes nekog budalu,po mogucnosti iz dijaspore,koji po*usi tvoju pricu..eto,barem je tako kod mene..malo nevjerovatno,ali covjek koji me nikada u zivotu nije vidio,svaki drugi-treci dan mi salje po 100 €...sta da ti pricam..ko nije vidio ne moze ni vjerovati!
Ma pushe oni iz dijaspore fore klinke-narkomanke,samo tako....Ono jest,da je u dijaspori picetina,pogotovo narkomanska,u zadnje vrijeme jako pojeftinila.Valjda zbog kvaliteta dopa...Ali... Ti ,izgleda,nasla pravog sivonju.100 eura je puno brate ... za bilo kakvu ''suplju pricu'' Kontam da sam glup,jer doslo je vrijeme web-camera,pa ni ''stajga'' nije sto je nekad bila...ali 100 ''ojro''?
I ova prica o ganovima, nema bez recepta, bla bla...Od mene imas veliki minus za cijelu pricu :)

Danas rekoh sebi da necu vise pisati na ovu temu,ali ovisnost...jebi ga.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
unique_

Post by unique_ »

vudd wrote:
Ma pushe oni iz dijaspore fore klinke-narkomanke,samo tako....Ono jest,da je u dijaspori picetina,pogotovo narkomanska,u zadnje vrijeme jako pojeftinila.Valjda zbog kvaliteta dopa...Ali... Ti ,izgleda,nasla pravog sivonju.100 eura je puno brate ... za bilo kakvu ''suplju pricu'' Kontam da sam glup,jer doslo je vrijeme web-camera,pa ni ''stajga'' nije sto je nekad bila...ali 100 ''ojro''?
I ova prica o ganovima, nema bez recepta, bla bla...Od mene imas veliki minus za cijelu pricu :)

Danas rekoh sebi da necu vise pisati na ovu temu,ali ovisnost...jebi ga.
gunove nabavljam iz sasvim drugog grada odakle zivim,i to sam u takvoj situaciji da jedan gun moram koristiti 20x..lik ima 50g,pa se zapalio pravo,haha..a sva sreca mlada sam ,lijepa i zgodna jos uvijek..za jedan gun moram pocastiti lika sa linijom od pet eura..sta da ti pricam..?! pa da ih mogu nabaviti,visila bih svaki dan u apoteci,i ovako kad trazim onaj veliki zena me cudno pogleda i jedva da..umjesto da ih dijele besplatno..eh ova BOSNA!
unique_

Post by unique_ »

anfakabl wrote:Od zvezde gimnazije do zvezde narkomanskih ispovesti za par meseci. Mlada, nadasve perspektivna, lepa i vedra curica naletela na prevejanog mugera 83' godište, koji se btw roka već 10 godina i btw bio je u zatvoru sa 18 godina....Osećam da se osim na mangupe ložiš na Prti BeGe?
Jedino pozitivno u celoj priči je da si tako brzo shvatila da si se sjebala.
Da ti je loše u ulozi džankija.
Da truneš&toneš s tim likom (s kojim se čak ni ne seksaš).
Da će ti se sručiti čitava hrpa govana na glavu ako se ne trgneš.
Ajde curice, biće toliko boljih stvari, provoda, frajera, samo stresi te kandže sa sebe dok te ozbiljno ne povrede.
jedna si od boljih osoba koja me procitala pravo... :| :|
Post Reply