CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote:Prosjecno.

Ma dobro je.. 'Prosečno' je cool .. Svakako bolje od 'sjebano skroz', a opet ni blizu 'vrhunskom'. Biće bolje..

Kod mene slično, ali sa padajućim efektom.. Kiša lije, stomak me boli, momak me izludjuje sa svojim glupostima, smaram se bez posla.. I tak'..
U četvrtak počinjem da radim ponovo, pa će za bilo kakva palamudjenja biti mnogo manje vremena i čini mi se da će onda sve delovati lepše..
Fino se čovek umori na poslu kao kravetina, onda dodje kući uveče, mrtav umoran, legne spava.. Pa ujutru ne može da ustane sve do pola sata pred posao i onda opet u krug..a pare se slažu..
To je cool, svidja mi se ovaj režim.
Samo, trenutno.. Smorčina ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
edy

Post by edy »

banana :smt073
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

PsyTechGirl wrote: Fino se čovek umori na poslu kao kravetina, onda dodje kući uveče, mrtav umoran, legne spava.. Pa ujutru ne može da ustane sve do pola sata pred posao i onda opet u krug..a pare se slažu..
To je cool, svidja mi se ovaj režim.
I to je tebi kul? Pa ja bi se najrađe ubila, jer je i meni trenutno tako.
Ujutro faks, pa onda trka u centar na terapiju i kod socijalne (sada idem skoro svaki jebeni dan), počela da radim u kafiću (samo druga smjena - od 5 popodne do fajrunta koji je od ponoći pa nadalje, znaš i sama kako je u ugostiteljstvu, fuck!) Onda se strovalim u krevet pa me ujutro opet probudi alarm (joj što mrzim taj jebeni zvuk, jeli i vi uvijek zamrzite melodiju alarma?) i kontam "pa zar sam uopće spavala" ono imam osjećaj da sam samo legla, zatvorila oči na minutu i ustala.
I kako ti kažeš, opet sve ispočetka.
A što se tiče para - pa i nije da se samo slažu, daleko od toga. Imam svaki dan 15-20 maraka bakšiša, smjena je 25, i tako...
A ja trošim li trošim. Kupujem gluposti i bezvezarije umjesto da pare štekam za vozački.
I eto tako...
Meni je taj režim u kurcu, ali ako tebi odgovara da ne misliš na gluposti - super!
Ljubim te!
Potpis.
Samantha

Post by Samantha »

Ujutro faks, pa onda trka u centar na terapiju i kod socijalne (sada idem skoro svaki jebeni dan), počela da radim u kafiću (samo druga smjena - od 5 popodne do fajrunta koji je od ponoći pa nadalje
bez obzira na drastican pad u kvalitetu naseg skolstva (na zalost), mislim da je apsurdno i pomisliti da neko pod ovakvim uslovima moze da nauci pa cak i opstenarodnu odbranu i drustvenu samozastitu. sta mislis da batalis birtiju prije faxa.

umalo da zaboravim. ja to onako drugarski.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
adam*

Post by adam* »

Juce u 14:40 mi je umrla baka..... :(
Sjeban sam zesce...najvise zbog keve koja se napatila zadnjih par meseci jako....pa i caleta..
Eto.....da ne tupim...dalje

Ovo mi je baka koja je jos ziva i zdrava fala bogu....znaci....zena je zmaj...ima isto godina kao i ova sto je umrla 86 a kao devojka je....(sada preterujem malo ali na nju sam ja tj. na kevu...mi smo tako mladoliki~sreca pa sam povukao na tu stranu-od ove koja je preminula ni nemam sliku..digitalnu)

Pozzz ekipi...
cucla cucla cuclica
YugoS

Post by YugoS »

Zao mi je *adame.
Saucesce drug.
narkoman sam al' najlepsi.
adam*

Post by adam* »

YugoS wrote:Zao mi je *adame.
Saucesce drug.
Hvalaa ti neizmerno i mislim da si ti jedini koji mi je stvarno virtualni "drug" ovde.....od nikog drugog mi ne ocekujem ovo sto si mi ti napisao......jbg....mozda sam i ja malo kriv za to....previse pisem to sto mislim...a to se mnogim ljudima ne svidja...jbg..takav sam....ti si me eto prihvatio....ja verujem da me i Sanela jedva podnosi a da ne pricam o ostalima.....zesce sam omrazen lik ovde...ali sta cu "TEZAK SAM~ZNAM....."...... :( i u realnom zivotu me malo ljudi kapira...ali ti koji me kapiraju bi zivot dali za mene....ma znas ti to i najverovatnije si se susretao s takvim profilom ljudi.....ili ih vole ili ih ne mrze....to je slaba rec....PREZIRU....jer istina....i iskrenost preterana i nije nesto na ceni....a ja od kada sam ovde nisam jedan zarez lagao ili se folirao....jednostavno sam takav....ZESCE ZAJEBAN I TEZAK.....ZNAM.....ali sta cu....ne mogu da se menjam sada s 33god...niti zelim....
cucla cucla cuclica
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Žao mi je zbog bake, primi moje saučešće.
Potpis.
adam*

Post by adam* »

AnAna_mo wrote:Žao mi je zbog bake, primi moje saučešće.

hvala Ana
cucla cucla cuclica
tess

Post by tess »

April u Beogradu!!!
od -10 koliko je bilo prekluce do +12 koliko je danas.Bljuzga,blato i sunce jbg.
Adame primi moje saucesce,stvarno bedak.
dal' mi steti droga leti?
Post Reply