Napokon covek

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
zeljko

Napokon covek

Post by zeljko »

Evo ja sam prije 4 mjaseca zavrsio program u republici srpskoj,nisam mogao da vjerujem da cu biti 2 godine u komuni.Sada pokusavam pomoci i drugima,ako neko neko zeli da cuje kako funkcionise komuna neka mi pise na bogdanovic.zeljko85@gmail.com.Jedini izlaz iz narkomanije je boravak u komuni.
PROČITAJ ME

Re: Napokon covek

Post by PROČITAJ ME »

Pozdrav. Slažem se da je izlaz komuna ili jedan od izlaza, one prave čistoće, ako se želi.
Meni je komuna pomogla mnogo, danas sam zahvalna ljudima koji su me podržali da odem, i tek sada znam da se može živjeti normalno.
U komuni upoznaš pravog sebe i počinješ cijeniti prave životne vrjednosti koje nikada nisi ni primjećivao.
Meni nije bilo uopće bitno da ih primjetim. Ali danas sam srećna što sam bila u komuni jer cjenim mnoge stvari. toliko. ćao
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
sanela

Post by sanela »

Željko, dobrodošao na forum. Bilo bi lijepo da sa svima podijeliš svoje iskustvo oporavka... možda nekome pomogne.
sunrise

Post by sunrise »

da,bilo bi lijepo da podijeli sa nama svoju cijelu pricu

pozz i dobrodosao
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply